@WIvanHamersveld
- 2025
wij hebben hier 3 nachten gestaan en geld in de la gedaan. heerlijk om van alles te regelen in Kalmar ivm emigratie en aankoop huis. het geld in de la gedaan. prima plaats van alle gemakken voorzien, het is simpel maar er is stroom water toilet maar douche is lauw maar als camperaar heb je niet meer nodig lekker simpel heeft ook wel wat, was nog vroeg in het seizoen. boiler stont laag denk ik verder heerlijk plekje en genoeg te zien in de lopus.
prima plek voor een stop op doorreis, een prima Italiaans restaurant langs de hoofdweg. een aanrader! fijne reis
cp is prima mooie ruime plaatsen op grasveld. alles aanwezig om de camper zaken weer in orde te maken. op 500 mtr de ica en dorp bij de haven met div restaurantjes.
terassen camping aan het water, zwemmen mogelijk aan het meer. dure camping warm water voor afwas kost 1 kroon 1 min water. douche 1 kroon 2 min water, kraan heet en moeilijk in te stellen is gewoon topsport onder de douche. plaatsen zijn prima. stroomkasten geen eurostekker dus verloop kabel nodig. op 5 km tividens nationalpark zeer mooie wandelingen te doen.
dit is cp in zweden heerlijk vrij in de natuur. als je zuidelijk komt de 2e afslag niet de eerste zoals de app je stuurt smal en kuilen. 2e is breder. prima plek heerlijk wandelen minimarkt in slotorp en div winkeltjes echt de moeite waard
mooie cp met kunstgras naast de deur voor 350sek met stroom, gebruik van luxe op de camping toilet en douche netjes en schoon. toilet legen, water, en zwart water lozen zwemmen in zee op 50mtr overzijde weg.wat wil je nog meer als camperaar. prijs in app klopt dus niet!
mooie ruime plaatsen prima cp met mooi uitzicht. uit bus een enveloppe kenteken er op en 150sek erin en in de andere bus doen. water tanken en zwart water lozen. genoeg te wandelen en te fietsen. wel zelf voorzienend zijn.
mooie ruime plaatsen, met uitzicht op de haven. pizzeria over de brug op wandel afstand. voor 300 sek via creditkaart. gewoon prima plaats, heerlijk geslapen. water tap via slang aanwezig.
als je van natuur rust en vogelgeluiden genieten kunt. moet hier gaan staan, lekker simpele camping geen poes pas maar wel schoon en alles wat nodig is. mooie wandel en fietsroutes te doen gewoon fijne camp plek.
receptie, en sanitair zien er keurig uit. ga je naar de douche heel vroeg sta je voor je het weet in een donker hok licht gaat op sensoor vandaar. stonden daar met regenachtig weer, loopt veel zand naar binnen weinig gras plekjes.
een prima camper locatie op de camper plaatsen of langs de gras rand. het is een geliefde plaats dus kom op tijd. toilet netjes en schoon, toilet legen mogelijk, en water vullen. centrum op loop afstand. groot grasveld dus de hond kan zijn lol op. BBQ plaats links en rechts van grasvel. gewoon een nette plek trein en weg hoorbaar maar is goed te doen prima geslapen. bedankt Osby.
we staan op een droomplek nr 90 aan het meer en zwemwater voor de deur, beheerder vriendelijk en alle tijd om vuil water te lozen en nieuw water te vullen. alle rust en leuke rondwandeling rond het meer gemaakt. genieten hier. aanrader!!
wat een perfect plekje, rustig en prima pizza op de hoek. smaakte heerlijk na een dag sturen. en ruimte zat. en genoeg natuur in het natuur reservaat voor een heerlijke wandeling