@WJS
- 2020
wij hebben hier in februari een paar dagen gestaan. Een heerlijk rustige plek met een goede sfeer. De faciliteiten zijn modern en uitstekend. de eigenaar is een zeer vriendelijke, relaxede en behulpzame man die elke ochtend op verzoek vers brood bij de bakker gaat halen. De omgeving is prachtig en op 10 minuten loopafstand vind je interessante historische grottekeningen. wat zou een mens nog meer wensen...
wat een fijne camperplaats weer van Campingcar. Ruime plaatsen en zelfs overdekte plekken om in de schaduw te eten of te zitten. we werden ontvangen trouwens door een comité aangevoerd doo er de burgemeester, want we waren die dagen ongeveer de 5000e camperaar in het afgrlopen jaar. Op de foto voor de plaatselijke krant en we kregen een heerlijke fles puur appelsap uit de streek.
De eigenaren, de omgeving, de rust, Deventer om de hoek: dit alles maakt het een hele fijne plek om te staan.
Al het positieve is al gezegd en daar sluit ik me graag bij aan!
Mooie plekjes aan de kleine haven met uitzicht op het fjord. Electra, schone douche en toilet (1) aanwezig. Servicestation voor camper 500 meter verder vlak na het bruggetje. Omheind hondenlosloopparkje. Supermarkt op 5 minuten loopafstand. Prima plekje.
Let op: betaling hier kan alleen met Vipps of contant. Wij hadden geen van beide en zijn daarom maar verder gereden.
Prima plek in gezellig klein stadje. Gebruik het adres in plaats van de coördinaten om er te komen; de coördinaten verwijzen naar een andere parkeerplaats. We betaalden via PayPal. Omdat we verder geen betalingsbewijs hebben, is onduidelijk hoe er gecontroleerd kan worden. Maar we staan prima!
Een gemeentelijke camperplaats zoals het overal zou moeten zijn bij grote steden. Elke plek heeft stroom en een eigen wateraansluiting. Twee plekken voor grijs water en 4 voor zwart. Perfecte busverbinding met de stad.
Deze camping is gesloten op 8 februari. Gaat weer open op 3 maart 2023.
Prima camping met goede voorzieningen (verwarmde doucheruimtes, heerlijk). Overal waterpunten en 2 plekken voor chemisch toilet. 2 wasmachines en 2 drogers in het gebouw dat wij gebruikten. Er is nog een ander gebouw met wasmachines. Plekken zijn best ruim vonden wij, en mooi afgebakend. De oude stad is binnen 20 minuten te belopen. Camping uit naar rechts en even later naar links mooi gebied om met de hond te wandelen.
Een heel mooi aangelegde finca met veel fruitbomen en olijfbomen. Er zijn 3 camperplekken. Douches en wc zijn mooi en modern. Sfeervolle verlichting s'avonds op het terrein en ruime plekken. Veel plussen dus. Het enige minpunt is het gebrek aan loosmogelijkheid, dus hou daar rekening mee.
Wat de voorzieningen betreft dient vermeld te worden dat er 6 aansluiting op het electra netwerk zijn (gratis). Prima plek en vooral vanwege de electra 4 sterren waard.
Fijne camperplaats. Nu, met vorst, water halen bij een tappunt buiten vlak voor de receptie of in het douchegebouw. Douche was weer lekker warm.
Een fijne plek. Je staat op gras maar wel op een verharde ondergrond. Ook na regen hadden we geen probleem met (voorzichtig) wegrijden. Ik zou willen dat veel meer steden het zo zouden aanpakken.
Sitecode: 101938
Mooi plek aan het water. De voorzieningen lijken schaars, maar met code die je na betaling krijgt geeft toegang tot de toiletten en de douche(1) in het servicegebouwtje op de naastgelegen jachthaven. Daar kun je ook het grijs water en het zwarte water kwijt. De informatie in het Noors op de camperplek geeft aan dat dit allemaal in de prijs is inbegrepen.
Leuk gelegen camping aan het water. Vrije plekken en veel met electra. Nederlandse beheerders/eigenaren. Wij betaalden 295 kronen per nacht inclusief electra. 3 kwartier rijden vanaf/naar de veerdienst in Kristiansand.
Prima overnachtingsplek. Als je binnen komt rijden meteen links van het visitors center. Grote verharde plek voor campers. Gebouw bleef open snachts en dus de toilet beschikbaar. Waterkraan zit naast de ingan bij het visitors center. Veel wandelmogelijkheden.
Vandaag naar deze camperplaats gereden. Deze is gesloten ondanks de info op campercontact. Overigens onderweg door de routeplanner door een doorgang gestuurd waar we alleen met een ingeklapte spiegel doorheen konden rijden. We zijn 2.32 breed. Oppassen geblazen dus.
Sitecode: 12047
We staan hier op zaterdag en betaalden 3.50 euro. Het was even zoeken op de betaalautomaat die in 1e instantie in het Baskisch opstart. Spaans kiezen en dan zie je dat je op de knop uitgebreid kentekennummer moet drukken om je hele kenteken in te kunnen vullen. Zaterdag gewoon betaald parkeren. We arriveerden om 10 uur in de ochtend en er waren nog enkele plekken beschikbaar.
Goed onderhouden schone camperplaats. 10 euro inclusief electra. We liepen in 10 minuten naar het. centrum. We betaalden via pas op telefoon. De gewone bankpas deed het niet zoals al eerder in een review is opgemerkt. Behulpzame toezichthouder en camerabewaking. Helemaal goed deze!
Ik kan niets nieuws toevjegen aan eerdere reviews. Prima. Alleen op de dag van ons vertrek medio februari was het water plotseling afgesloten. En de kraan bij de toiletreiniging deed het niet met het risico dat.men de kraan voor het drinkwater gaat gebruiken.
Mooie camping direct aan het strand gelegen. Het centrum van L'hospitalet op ongeveer 30 minuten loopafstand via het strand. Op zondag was daar een markt. Goede voorzienigen. Wel enigzsins aan de prijs: wij betaalden 28 euro per nacht met electra en inclusief 3.75 euro per hond (we hebben er 2). Ik snap niet goed waar dat voor is. als je 4 nachten of langer blijft krijg je 's-winters 10 procent korting. Bij 2 nachten 5 procent.
Leuke hartelijke eigenaren. De camperplekken zijn op het terrein van een in de winter niet verhuurde villa. De voorzieningen waren wat provisorisch. Het grijze water hebben we meegenomen bij gebrek aan een goede loosplek.
Mooi gelegen camperplaats. Veel wandelmogelijkheden. Eigenaar was nog druk met renovatie van de 3 douches met wc die wel tussen de werkzaamheden door beschikbaar waren. Goede hete douche trouwens. Wij zijn hier lekker bijgekomen van onze reis van Nederland naar Spanje. Voor ons een plek om te onthouden.
Goede overnachtingsplek als je op doorreis bent. 10 minuten van de snelweg af. Begin februari was er alleen water beschikbaar. Supermarktje op 50 meter afstand was op maandag gesloten. Grijs water lozen en toilet legen kon wel. Verder was alles afgesloten.
Goede overnachtingsplek vlak bij de snelweg. Bakkertje op 3 minuten loopafstand. Toen wij er begin februari waren was het weer zo slecht dat niemand de moeite heeft genomen de 4 euro staangeld te komen incasseren. Er waren geen voorzieningen beschikbaar. Grijs water lozen kon wel.
mooie camperplaats. Goed verzorgd en leuk gelegen Ook als je met honden bent: prima wandelmogelijkheden. Wij waren hier begin februari en toen was er 1 douche en 1 toilet beschikbaar. Dat is, zoals al eerder opgemerk in een review, te weinig.
De camperplaats hanteert een 2G plus beleid. Dat betekent: 3 vaccinatieprikken of 2 prikken met een negatieve testuitslag. Die laatste moesten we gaan halen. Gelukkig was testlocatie op 400 meter afstand en gratis. Verder geen probleem.
Prima camperplaats met ruime verharde plekken. Hij is in de winter gewoon geopend ook al zegt Camper contact anders ("vandaag gesloten"). 2 supermarkten en 2 tankstations vlakbij. Water is (nu) gratis in tegenstelling tot wat op het informatiebord staat.
Heerlijke rustige camperplaats met uitstekend sanitair en vriendelijke eigenaren. Op loopafstand van de Sallandse Heuvelrug. Gemeenschappelijke ruimte met boeken, wandelkaarten, melk en eieren van de boerderij. Prima plek dus. In Nieuw-Heeten is niet veel aan winkels: een bakker die 's-ochtends open is dus dat is iets om rekening mee te houden.
Mooi gelegen camping met plekken aan de Moessel. Eenvoudig maar adequaat sanitair. Vriendelijke ontvangst. Let op: tussen 12 en 3 is de receptie gesloten. Suoermarkt dichtbij te bereiken via de brug (de weg via het viaductje langs het water is veel langer)
Prima camperplaats om Colmar te bekijken. supermarkt op loopafstand, ook wel handig soms. Centrum is ook goed te belopen. de CP is niet erg schilderachtig maar de plekken zijn ok. toiletten inderdaad nog afgesloten.
De camping ligt erg mooi vlak bij het meer maar geen uitzicht op het meer. douches en wc wel ok maar niet geweldig (achterstallig onderhoud). mooie omgeving. Jammer dat we hier stonden in de periode dat er twee dagen achter elkaar wielertoers aankwamen met resp. 190 en 280 deelnemers plus vrijwilligers. The Ride was nog wel te doen weinig overlast maar de Tour for Life lijkt wel een verkapt festival met veel luide muziek. Verder prima stek.
grote camping met mpoie plekken. heerlijk bosgebied. Sanitair in deze koude weken wel erg koud zonder verwarming.
mooie rustige camperplaats voor maar liefst 60 campers. prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. sanitair goed in orde hoewel beperkt in omvang. wij vinden het een hele mooie plek en komen zeker dit jaar nog terug hier.
Sitecode: 92052
geweldig mooie en complete camperplaats. Ruime plaatsen,mooie omgeving (bos ), goede douches en veel andere voorzieningen in het servicegebouw en broodservice: wat zou je nog meer wensen? Reserveren kan en is soms ook zeker nodig.
Een hele mooie goed verzorgde camping. Douches en andere faciliteiten tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijke en professionele ontvangst. Groot grasveld met aan de randen de staanplaatsen dus altijd vrij uitzicht. Een echte aanrader!
Leuke plek en pal naast het centrum en de leuke restaurantjes en cafeetjes. Het enige minpuntje is: de parkerende personenauto's op de camperplekken. Gelukkig hebben we de politie zien optreden door bonnen uit te delen. Verder helemaal goed!
Sitecode: 19356
We hebben hier 1 nachtje gestaan en 's-avonds heerlijk buffetdiner gegeten in het restaurant. De volgende ochtend dus slechts 2,50 euro afgerekend. Was 's-nachts heel rustig. Vriendelijke ontvangst en zeer hulpvaardig.