@WMBstel
- 2023
- Malibu 640 LE - Längseinzelbetten
- 2021
- Buscamper
Vandaag zou deze Camperplaats geopend moet zijn. Dus wij, op weg naar Lissabon, dachten een goede uitvalsbasis te hebben. In Lissabon, over de Taag, vanuit het Zuiden gezien, hebben diverse camperplaatsen een matige review. Na enig zoeken in de bouwput waar deze locatie is gevestigd vonden we de ingang. Poort gesloten en op de bel reageerde ook niemand dus helaas voor nop. Nu neergestreken in Lisboa, camping. Perfect voor de doelstelling bezoek L
let op deze camping bestaat niet meer! Het terrein staat te koop.
Mooie rustige campeerplek in de natuur. 12€ incl elektriciteit en geen kosten voor de hond. Plaats om te lozen van div water aanwezig en vullen eveneens maar geen toilet of douche. Gezellige Social gedeelte gemaakt en sfeerverlichting op zonnecellen. zeer aardige terreinopzichter!
rustige camping in mooie omgeving met volop uitlaat mogelijkheid voor de hond. Schoon sanitair en zeer vriendelijk ontvangst. Op loopafstand van het leuke oude stadje. Ruime camper plaatsen!
Deze camping ligt echt prachtig in de natuur en is zeker geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken om naar Marseille te gaan. Bis stopt voor de deur en daarna trein. Op het camping is het aan te raden je hond uit te laten want daar buiten is het erg risicovol ivm verkeer en de vele bochten in de weg. Weinig berm. Wij moesten voor een camper plaats meer dan €40 betalen (2 personen en een hond). Opwaardering va €30 per nacht. Sanitair matig.
Veel vaste plaatsen en daarom waren we verheugd dat er nog 1 plaatsje was en dat omstreeks 14.30 uur. Heerlijk in de zon kunnen genieten op die toebedeelde plaats. voor 1 nacht met elektriciteit €20 betaald. Grind voldoende op de plaats om de camper schoon te houden. Elektriciteit aansluiting behelpen. De toiletgebouwen verouderd maar ook wel weer mooi en zeker schoon. Twee toilet blokken waarvan 1 warm water! Ontvangst behulpzaam en vriendelijk
Wij kwamen hier omstreeks 17.30 uur aan. Volop plaats en zoek maar een plaatsje waren de woorden van de receptionist/eigenaar. Sinds 3 jaar zo werd me gezegd staat er bij de slagboom waaraan je kan betalen. kenteken invoeren en 24 uur zo vaak in en uit voor €18,32. Taalkeuze zelfs Ned. Plaatsje in de zon uitgezocht, diner laten brengen op de plaats, wat wil je nog meer. Echt een aanrader en wij komen terug!
Hoe de meningen toch verdeeld kunnen zijn over een zelfde camping. onze review één en al lof. Maar we stonden op deze camping tegen het vrije (honden) strand op 75 meter van zee. Deze tijd van het jaar een zee van ruimte en kan je naar hartelust een plekje uitzoeken. toilet gebouw leek net nieuw of net gerenoveerd was schoon en ziet er prima uit. Mogelijkheden voor afvoer en aanvullen water. Fantastische mogelijkheid hond uit te laten.
De geschreven reviews komen prima overeen met de situatie van vandaag. niets aan toe te voegen. Slechts een kleine aanvulling t.a.v. het activeren van de elektriciteit. I.d.d. na het kiezen van je plaats, sluit je de elektra kabel. Loop met het nummer (3(!)) cijferig naar de zuil en activeer de dienst met die 3 cijferige nummer. Bij terugkomst zal het groene lampje branden en daarmee is de elektrische stroom geactiveerd. Geniet van deze locatie!
zoals eerder beschreven een oude camping na de slagboom een aantal camper plaatsen op harde (grind) ondergrond, maar wij werden verwezen naar het gedeelte dat na de vaste stacaravans is gelegen. Grasland met brede afgebakende plaatsen voor campers en caravans. douches wel matig qua straal en temperatuur) maar schoon. Douchemuntjes 5 min 1 €. Per nacht betaalde we voor 2 personen en een hond(3€) incl tax €30,00 . Op loopafstand 1,5 km van BT.
Ontvangen door een zeer enthousiaste gastvrouw, Kitty, die ons volgens haar zeggen het mooiste plekje van de camping toewees. Nummer 20. Wij konden dit na twee nachten beamen. Reeën spotten inbegrepen met het uitzicht over de vallei. Sanitair in het nieuwe toiletgebouw is aanwezig. Zeer eenvoudig maar schoon. Het is echt kamperen. De aluminium afwasbak is wat diep en daarom een eigen wasbak meenemen een aanrader. Omgeving prachtig. terugkomen JA