@Wackerbarth
- 2019
- Bürstner Lyseo TD 590
- 2017
Zeer mooie plek met weelderige parkeerplaatsen en alles wat je nodig hebt - je hoeft alleen zelf voor schaduw te zorgen als dat nodig is. Aardige uitbater - Hollandse, heerlijke dingen, taarten en sappen van de gelijknamige vrucht. Fietstocht naar Sanssouci was geweldig (heen en terug 46 km). Dankzij de operators - we komen graag nog een keer terug.
We hadden gereserveerd en werden vriendelijk ontvangen, hadden een prima zitje op de eerste rij met direct uitzicht op de Elbe. Sanitaire voorzieningen, elektriciteit en afvoer eenvoudig maar oké. Alles in de stad is te voet bereikbaar, winkels en een heerlijke Griek in de Ratskeller en de beste broodjes vis in de schuur van Naumann. We hebben leuke dagen gehad en die hebben we spontaan met drie verlengd. Bedankt aan de operators en bedankt Aken.
Kleine ruimte tussen wijnstokken en tuin voor 3 stacaravans, zeer aardige en gedienstige eigenaar die ook de wijnmaker is en u goed adviseert over de wijnselectie. Eenvoudige aan- en afvoer, toilet met douche is eveneens aanwezig. Leuke tuin met "bevoorradingspaviljoen", enkele bars en winkels op loopafstand.
Idyllisch gelegen plek, ca. 1 km van de Rijn, leuke exploitanten, café aanwezig met heerlijk eten, broodjesservice, degelijk sanitair en aan- en afvoer. Fantastische omgeving met veel excursiemogelijkheden en natuurlijk de Loreley.
Enorme ruimte met alle voorzieningen, erg druk in Corona-tijden. We hadden 1e rij geboekt - fantastisch met veel ruimte op het water. Kleine bar en winkel bij hen, zeer centraal en toch rustig, oude binnenstad op loopafstand en Heidelberg per fiets bereikbaar, goede openbaar vervoer verbindingen en winkelmogelijkheden in de buurt.
Klein en leuk aan de Main en zoals beschreven, aan- en afvoer alles was prima, leuke wijnboeren en uitbaters, chique vinotheek met heerlijke en zeer leerzame wijnproeverijen, heel mooi oud stadscentrum op loopafstand met heerlijke pubs.
Sitecode: 19717
Heel mooie, rustige, ruime plek - aardige telefoniste, broodjesservice en alles wat je nodig hebt. In het dorp is er maar één "pub" genaamd Genusswerkstatt. Luxe categorie, maar het geld meer dan waard. We voelden ons hier erg op ons gemak en zullen zeker terugkomen.
Zeer mooie plek voor Womos met aan- en afvoer, zeer rustige en prachtige zonsondergangen. Super vriendelijke eigenaar met een welkomstbiertje en heerlijke ontbijtkoffie (optioneel :-)). Alles is goed, alles is chic - we komen nog wel eens langs.
Sitecode: 82032
Echt een rustig paradijs ... Aardige operators ... Plant "groeit nog steeds", zwembad is momenteel in aanbouw ... Hopelijk blijft er bij goede bezetting toch sanitair. Op dit moment is er een toilet en douche en wasmachine in één ruimte. Anders was alles geweldig, inclusief aan- en afvoer. Persoonlijke broodjesservice ter plaatse.
Mooie, rustige plek en erg aardige operator. Levering en verwijdering van alle goede broodservice momenteel niet. Met vol of zoals momenteel overvol, is het enige toilet een beetje.
Leuke, rustige en idyllische plek. Sanitair en douches in orde. Vriendelijke operators met een kleine drankenwinkel. Helaas is de bakkerij in het dorp gesloten, alleen zaterdag bakkerswagens vanaf 7.30 uur. Let op: De beschrijving hier bij CamperContact is niet correct, er is GEEN manier om het chemisch toilet te verwijderen. Afvoer van grijs water alleen via een uitloop. Geen kaartbetaling.
Zeer mooie parkeerplaats voor 3 stacaravans of caravans. Alles was zeer netjes onderhouden (precies zoals op de foto's), gezellige zithoek en water / riolering / elektra direct bij de parkeerplaats. Chemische uitloop 50 m plus afvalscheidingsinstallatie. Zeer aardige gastheren. Een plaats met een bakker en een kleine winkel in de buurt, evenals een kebabwinkel en alle pubs aan het meer op steenworp afstand. Fietspaden geweldig.
Kleine rustige plek in het midden van de stad. Rewe, Lidl en verschillende bars op loopafstand. Reserveren is verplicht op oudejaarsavond - erg vol. Rustige en vriendelijke terreinman met Fischkopp-humor en een deurmat voor de Womo en een fles mousserende wijn voor elke nieuwe gast. Als de ruimte vol is, is het herentoilet iets minder. Anders geweldig.
Leuke camping met vriendelijke jonge mensen als nieuwe operators. Zwemvijver inbegrepen, broodjesservice beschikbaar, sanitaire voorzieningen in orde. De plaats ligt niet ver van het dorp en er zijn veel pubs en winkels. Grijs water en chemische verwijdering beschikbaar, elektriciteit wordt opgeladen na kWh, houtskoolgrill toegestaan.
Super mooie en vooral rustige camping in Saksisch Zwitserland. Hohenstein als de dichtstbijzijnde stad op loopafstand en zeer het bekijken waard. De plaats is niet verkaveld en daarom waarschijnlijk altijd groen. Zeer steil terrein, maar haalbaar. Broodjesservice en kleine winkel. Alles was super schoon, keuken etc. beschikbaar. Grijs water afvoer helaas alleen uitloop.
Zeer interessante plek op een fantastische locatie, ingebed in een prachtig rotslandschap. Levering en verwijdering alles top, elektriciteit in de prijs inclusief. Broodjesservice (we waren helaas om tien uur allemaal) en pubs om te stoppen. Veel recreatieve mogelijkheden in de buurt. Douches en toiletten erg nieuw en goed onderhouden. Buslijn stopt voor de deur.
Prachtige plek in het toeristisch zeer populaire Spreewald. De plaats was vol en daarom veel opwinding. Verkeersopstopping in de aankomsthal omdat er weinig opslagruimte is en lang wachten bij de receptie. Elektriciteit en water direct aan het plein, we hadden XL - was ok. Pub beschikbaar met gevarieerd aanbod, broodjesservice en ontbijt mogelijk. Verwijdering van chemicaliën en grijs water + verwijdering van afval.
Geweldige plek, eenvoudig gehouden, maar alles beschikbaar. Levering en afvoer, elektriciteit, water, enz. Bovendien broodjesservice en een klein restaurant waar u iets kunt eten. Inbegrepen in de prijs de ingang naar het aangrenzende wildreservaat, grote speeltuin voor kinderen, kleine zwemvijver en echt heel leuke en beproefde operators.
Zeer mooie, kleine, idyllische camping met bos rondom en een beekje. Goed uitgerust en perfecte aan- en afvoer. Leuke operator, broodjesservice, kleine winkel en aantrekkelijk sanitair. Elbe-fietspad ligt op een steenworp afstand en Meissen is in zicht, naar Dresden ongeveer 20 km.