@Wafield
- 2019
- Knaus Sky Wave 700
- 2019
Juni 2026
Mooie kleine camping aan het water, geen vaste plaatsen, je kunt zelf iets uitzoeken en je camper neerzetten zoals je zelf wilt. Dus alles staat kriskras door elkaar, maar heeft wel zijn charme. Zorg voor lange stroomkabels, maar niet alle plekken hebben stroom. En een verlengstuk meenemen, want het zijn normale stopcontacten. Toiletgebouwen niet nieuw maar functioneel en schoon. Je kunt er mooie fietstochten maken. Er is geen wifi.
Sitecode: 19681
Prima camping. Ruime plaatsen en nette toiletten en douches. Het terrein ziet er mooi uit. Ligging zeer dicht bij een meer. En Nederlandse eigenaren. Inkopen in Tranas, meerdere supermarkten op kleine fiets afstand.
drie sterren om de kwaliteit van het sanitair. Maar je wordt met je camper op een groot terrein naast de toegangsweg geparkeerd en de ondergrond is split, dus niet fijn. En dat kraakt de hele avond/nacht als er iemand komt of wegrijd. Verder ligt het wel aan het water maar dat is nagenoeg onbereikbaar. Dus niet de onze.
Mei 2026
Groot terrein. Grote campers staan bij de receptie. Veel verkeerslawaai. Naast de receptie een openbare parkeerplaats en vooral in het weekend veel (zwem) bezoekers. Dus weinig rust, ook ‘s avonds de nodige bezoekers. Je staat onder bomen, dus wil je satelliet ontvangst dan kun je het vergeten. Voldoende sanitaire gebouwen die er best goed uitzien, maar erg slechte schoonmaak. Wij stonden er 3 dagen en in die periode geen schoonmaak gezien.
Grote plaats met ruime kavels. Maar je hoort op alle kavels de trein/spoorlijn die op 5 meter van de camping loopt. Aan de andere kant loopt de hoofdstraat en die is ook niet bepaald rustig. Dus overdag geeft dit hinder. ‘s Avonds is het wel goed te doen, alhoewel de trein ook in de avond blijft rijden. De toiletgebouwen zijn wat gedateerd maar wel schoon. In onze buurt een groot toiletgebouw, maar met slechts 1 douche per geslacht. Dus te weinig
Mooie ligging, dicht bij water en een mooi fietspad naar Malmö. Wij boekten een aanbieding. Drie nachten en twee betalen. Groot terrein en meerdere mooie sanitaire voorzieningen. Alle camperplaatsen zijn groot en voorzien van stroom. Toen wij er waren was het erg rustig maar zal in de zomer zeker vol zijn. Bezoekers zijn vooral Zweden.
Kwamen hier toevallig langs en hebben hier overnacht. Erg mooie en niet zo’n grote camperplaats. Mooie grote plaatsen, en schoon, modern en goed onderhouden sanitair. Alle andere voorzieningen zijn aanwezig en ook erg modern. Alles wat een camperaar kan wensen.
Geweldige kleine camping. Grote plaatsen, allen met stroom en water (en afvoer). Je wordt ook erg vriendelijk ontvangen. Elke plaats heeft een eigen (prive) sanitaire unit. Fietswegen zijn in de buurt. Is zeker de prijs waard.
Wij komen hier al jaren. Geen camperplaats waar je dagen verblijft, maar een tussenstop voor of na de veerboot. Hotel ligt naast een Bundesstrasse en je weet vooraf dat daar regelmatig verkeer op is. Maar voor ons doel, overnachten en vroeg weer weg, geen probleem. En dat allemaal voor 10 euro, incl. Wifi, stroom, water en toilet. En we eten er altijd lekker. We komen er volgend jaar weer op onze doorreis naar Denemarken.
We komen hier elk jaar 1 of 2 dagen. Prima plek, nog steeds, maar constateren toch ook wat achteruitgang. Wastafels die verstopt zijn, kranen die niet meer lopen en ook geen intensieve schoonmaak van het sanitairgebouw. Maar zou allemaal een incident kunnen zijn. Nog wel een tip. Waardeer direct bij aanmelden de chipkaart op. Hij loopt gauw leeg, zeker als je stroom gebruikt. En dan is het wel ver lopen om bij de ingang de kaart op te laden.