@Wageffe
prima camperplaats alles op loop afstand supermarkten bakker.met de stroom geen probleem kan gewoon bij gevuld worden met alle muntjes kortom prima
ik vind het heel tof voor mensen die geen sanitair hebben.en als u commentaar heb op 2 euro dan heb ik medelijden met U.
prima camperplaats 15 plaatsen aan ene kant haventje de rest aan overkant haventje kortom prima .winkels en terrasjes in beveren. ongeveer 6km fietsen zeer aardige beheerder prijs goed stroomprijs ook prima.
ongezellige cp vies en volle vuilbakken vieze afvoer een nachtje genoeg om stadje te bekijken.
mooie camperplaats goede en vriendelijke ontvangst mooie fietsroutes. van ons geen gezeur over toiletten en douches.beetje camper heeft zun eigen sanitair.
ja hor verdiend echt 10 sterren.vriendelijke beheerders mooie fietsroutes alles oke
prima camperplaats hor. veul plaatsen ga staan waar je wil. stroom palen voldoende aardige mevrouw kom tegen de avond 12 euro halen wel fiets mee
fijne en mooie camperplaats rustig .. .dorpje leuk mooi pleintje met div terrasjes en winkeltjes fiets routes naar alle windstreken.
mooie camperplaats om paar nachtjes te vertoeven.leuk om te fietse en wandelen diverse supermarkten en terrasjes op fietsafstand.
is wel leuk voor paar nachtjes terrasjes mooi uitzicht op de scheepvaart.min punt vind ik al da online reserveren.div plaatsen leeg maar op meldscherm gereserveerd dus kortom .camperplaats vol rij door. is er plaats ga staan.
prima camperplaats redelijk plaatsen en div eetgelegenheden supermark en diverse terrassen.water kan gewoon ook 10 liter met 10 eurocent
was wel leuk. types haven camperplaats de kapitein wijs je plaats aan redelijke plaats 2o euro per 24 uur stroom water inclusief.
is nog steeds goed te doen voor ons leuk voor overnachting op doorreis.
iets aparte camperplaats er is een ronde cirkel en vlakke camperplaatsen daar staan er veul voor weken.ontvangst door vriendelijke mevrouw. ik zou zegge nachtje en wegwezen
tis een fijne camperplaats voorzieningen zijn goed ook douche en toilet in de meeste campers dus. natuurpark met fiets en wandelroutes prima
prima en goed verzorgde nieuwe camperplaats mooie fiets routes.winkels in rolde 8 km fietse. kamp Westerbork zeer indrukwekkend.8km.
prima voor zoon plek
dit is een prima camperplaats voor paar nachtjes terrasjes en div winkels.en supermarkten enz om de hoek
redelijke camperplaats.leuk te fietsen. nadeel is als je achter de schuur sta heb je niks uitzicht. de begroeiing is te veel heb foto gezien zonder al die wilde begroeiing .
prima camperplaats zeer landelijk.mooie fietsroutes diverse winkels en supermarkten en terrasjes in wolvega 8km fietsen door de prachtige natuur.kortom prima kortom Aanrader
leuke camperplaats als je op ut grind sta met stukje gras ist prima de prijs.. daar voor nie zo aantrekkelijk. leuk voor paar nachtjes.
denk dat vorige schrijver gauw terug in een caravan terug moet ...wc.papier man waar denk je aan is een prima camperplaats.
inderdaad mooie camperplaats. rustig je kan gaan staan waar gewild fietsroute voor de deur. in dorpke goed eten en drinke bijde pizza restaurant.div gerechten.
prima camperplaats leuk dorpje bakker mej goei brood en koek vlak bij. grooter stadje prum ook mooi.op fiets goed te doen. jammer dat die rabobank campers .nie groeten en denke dat ze alles zijn.
prima camperplaats leuke uitstapjes fijne fietsroutes frietboer bij camperplaats maar de man die er in sta doe ons en div ander denke aan iemand met snor wa is dat een nurk bah bah
mooie plaats als je nie wa wil lopen voor u vuil weg te doen nie hier gaan staan dit is een camperplaats anders met u camper op camping gaan Staan. kortom prima
prima camperplaats fijne plaatsen. leuk dorp op fiets of loop afstand. terrasje op cp ook aan bevolen.kortom leuk voor paar dagen
hebben hier ook 4 nachtjes gestaan bordje compleet nooit zien staan. camping driekwart vol prima camping prima vertoeven
prima camperplaats wel kleine plaatsen leuk stadje op loopafstand .div terrasjes goedvertoeven voor paar nachtjes
is wel leuk voor 1 of 2 nachtjes . dorp ook leuk terrasjes genoeg voor die prijs of je ut nie te laten en geen gure tiepes gezien
fijne camperplaats als je rust zoek . beetje van de bewoonde wereld dus fiets is makkelijk. kevelaer leuk om te bekijken ,,, 0p 8 kilometer
leuk voor dagje. wordt niet echt goed bijgehouden
grote kale bedoeling niets over ons
prima camperplaats redelijke prijs mooie fietsroutes stadje nie veel bijzonders paar terrasjes diverse supermarkten leuk voor paar nachtjes
mooie camperplaats schoon rustig niet overal stroom wasmachine ook nie aanwezig douches prima kan ook in u eigen camper
eigenaar nie vriendelijk plaatsen onduidelijk nie overal vlak groote groepen golfers gebruiken toiletten ook
Ge hoef hier nie te klagen is gewoon goed voor camperplaats alles kan in uwe camper als ge nie wil betalen
mooi cp niks mis mee lekker rustig
prima cp mooie plaatsen alle voorzieningen jammer dat er nie een vuilbak bij de afwas sta
mooi en goed jammer dat er campers zijn die een week of meer blijve
honde uitlaat veldje lig vol mej bouw afval hond nu betalen 1.50 euro
voor ons geen optie tis net een camping je moe reserveren om bijna zeker te zijn voor een plekje als je aankomt staan er mede campenaars naar ut bordje te wijzen en te lachen dat ut vol is ga weg en nooit meer doei
leuke camping minpunt mevrouwtje wil in korte tyd veel geld verdienen je wordt op een plaatsje neer gedouwd en ze vraag vlot 30 euro dus voor mij nooit meer
dit is echt een prima camperplaats mooi museum fijn terras prima bediening kortom alles wat een campenaar nodig heeft
zo nu 25 euro per nacht