@Waggel94
Inderdaad hele fijne rustige plaats om te staan. Wastafel aanwezig en ernaast een waterpunt om de jerrycans te vullen. Toilet netjes. Ook een plek aanwezig voor vuur te maken om te koken, hoewel het rooster gebroken is. Hier gaan mensen toch anders met spullen om dan in Scandinavië.
Prima kunnen overnachten. ‘s nachts lekker rustig. Er is wat beweging met auto’s vanwege het sportcentrum ernaast, maar niet storend. Geen gezellige plek ofzo, maar perfect voor doorreis.
Inderdaad geen slaapplek meer. Wel heel erg fijn om je water bij te vullen en een stukje te wandelen over de King’s Road.
Rustige parkeerplaats. Je mag prima een vuurtje maken hier om te koken, geen enkel probleem. Ik zou niet zo snel een uitgebreide tuinset uitstallen, maar zolang je rekening houd met het aantal auto’s is dat ook geen enkel probleem. Ik was er toen het erg rustig was (weekeind en toch waren er maar drie andere auto’s, geen campers). Twee nachten gebleven. Een heerlijk rustig meer op 2 minuten lopen.
Heerlijke verwarmde ruimte, en ook de toiletruimtes zijn verwarmd. Ook warm water aanwezig. Het water uit de kraan, zo ook boven de zilveren wasbak, is gewoon normaal drinkbaar kraanwater, ook al staat er een bordje van niet. Voor de reizigers met een accupack ook ideaal, in de verwarmde ruimte zijn meerdere stopcontacten aanwezig en gratis te gebruiken. Overnachting erg rustig en prettig ervaren.
Kleine plaats bij de ingang naar het bos. Overdag komen er dus geregeld wandelaars etc. voorbij. Ik had ook een ervaring met een camper die diens bus zodanig dwars had geparkeerd, dat hij veel meer ruimte innam dan nodig. Als iedereen efficiënt parkeert kunnen er zeker 6 normaal formaat campers staan. Geen faciliteiten aanwezig.
Parkeerplaats vlak langs de weg, maar ‘s nachts rustig (overdag is er trouwens hier ook weinig verkeer op de E6, hoe verder noordwaarts, hoe rustiger de E6 wordt). Kunnen opfrissen bij de toiletten, waarvan de hokjes verwarmd zijn meen ik mij te herinneren. ‘s Ochtends opgefrist in het koude meer.
in het donker aangekomen, toen zag alles er wat creepy uit. Bleek in daglicht allemaal mee te vallen. Gratis stroom kunnen pakken uit een van de stroomkasten. Verder heerlijk rustig kunnen slapen en ‘snochtends een koude douche genomen (warm water deed het niet). Volgens mij moet je een muntje halen voor een warme douche, maar de receptie was dicht. Soort mix tussen vaste bewoners en reizigers.