@WaldesN
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 82011
Alles was perfect: eenvoudig maar heel schoon, lekker eten, een uitstekende locatie, en de eigenaren verdienen 5 sterren plus! 😃👍
We kunnen de positieve recensies alleen maar bevestigen, vooral de vrouw bij de receptie was erg aardig:) We hebben ook in de bistro gegeten, we kunnen het aanbevelen
Wij kunnen deze camping alleen maar aanbevelen, zeer aardige ontvangst, de aardige vrouw voorzag ons meteen van veel nuttige informatie en materiaal voor de omgeving, zeer schoon sanitair, zeer overzichtelijke en schone camping. :)
We kunnen de parkeerplaats alleen maar aanbevelen, vooral de exploitant is erg aardig en het eten in het restaurant is heerlijk. Vanaf dit uitkijkpunt kunt u de Certosa di San Lorenzo bezoeken, maar een omweg naar het stadje Padula is ook de moeite waard. Het is stil en we horen geen honden.
We zijn hier twee keer geweest en altijd tevreden, zeer vriendelijke ontvangst, restaurant dat je moet bezoeken en natuurlijk geweldige omgeving, alles is geweldig.
2023
Een mooie CP, super vriendelijke ontvangst, 1A sanitair gewoon top 👍
2021
5 sterren omdat het een staanplaats is die alles heeft wat je nodig hebt. De exploitant is erg vriendelijk en de faciliteit is zeer goed. Top😊
Als parkeerplaats prima, direct aan een mooi en niet overvol strand, douches tegen betaling en toiletten beschikbaar ook een bar is hier. Wie meer nodig heeft, moet stoppen bij de CP. Oké, de sheriff rijdt rond en kreunt zo nu en dan, maar zo erg is het niet. Er zijn mogelijkheden om te winkelen op de twee campings in de buurt, fietsen is hier een pré. We hebben vooral genoten van de rust hier.
2020
Op 11 september ontving ik 20 verkeerskaartjes zoals bijna alle campers, behalve een VW California. Reden: alleen voor auto's. (Autosymbool onder het teken "P")