@Walkalinn
- 2006
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie camping net ver genoeg van de weg. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Heerlijke warme douches. Verwarmd en comfortabel. Aanrader voor enkele nachten. LET OP! Je kunt niet rond het meer fietsen. Ter hoogte van Fylkesvei 2742 (Hakavikveien) in de gemeente Øvre Eiker (nabij Fiskum) is volledig afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting is het gevolg van een grootschalige aardverschuiving en verzakking bij Raukleiva (Rødkleiv).
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtig gelegen CP. Zeer gastvrije eigenaar. Sanitair is prima en je kunt er de was doen! Vrij om gebruik te maken van kano’s. Ingang niet direct zichtbaar. Tegen over het motel. Gewoon naar beneden rijden!
Sitecode: 196776
Mooie plaatsen dicht aan het water. Rustig gelegen. Kan zijn dat je uitzicht “gestolen” wordt. Veel camperaars kijken nergens naar! Sanitair zeer gedateerd maar redelijk schoon, zo ver dit nog mogelijk is, alleen prijzig. 50 kr. 10 min douchen! verder prima voor een of twee nachten. Mooie fietstocht rondom het meer!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne en rustige camping. Mooi gelegen aan meer. Plek zelf zoeken en met QR code betalen. Douchen met creditkaart/bankpas. Werkt feilloos. Sanitair top en wordt dagelijks schoon gemaakt. Aanrader!
Augustus 2026
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij waren op zoek naar een stortplaats voor grijs water. Blijkt er op de hoek van het gebouw, wanneer je bij de parking omhoog rijd, direct aan de linkerkant een stort mogelijkheid. Zie foto!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197176
Niet zelf gestaan maar toevallig langs gekomen tijdens een fietstocht. Ligt aan het einde van een doodlopende weg en naast een kleine sluis die nu droog staat. Mooie plaatsen (3 tot 4) aan het meer. Verder geen voorzieningen. 3 sterren omdat we hier zelf niet de nacht hebben doorgebracht.
April 2026
een nacht doorgebracht. sanitair wat vernieuwd is is in redelijke staat. overig sanitair sterk vervuild. je staat gewoon nog op de oude camping met semi-permanente bewoners.
Prima CP voor een rustige overnachting. Geen sanitaire voorzieningen maar wel voldoende bankjes en afvalbakken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima doorreis camping voor ons. Een nacht gestaan. Vriendelijke receptioniste en prijs was €19,44 en daar heb je een prima plek voor, een warme en schone douche, afwas gelegenheid en stroom!