@Walkalinn
- 2006
een nacht doorgebracht. sanitair wat vernieuwd is is in redelijke staat. overig sanitair sterk vervuild. je staat gewoon nog op de oude camping met semi-permanente bewoners.
Prima CP voor een rustige overnachting. Geen sanitaire voorzieningen maar wel voldoende bankjes en afvalbakken.
Prima doorreis camping voor ons. Een nacht gestaan. Vriendelijke receptioniste en prijs was €19,44 en daar heb je een prima plek voor, een warme en schone douche, afwas gelegenheid en stroom!
Prima camping. blijven hier voor een nacht. Volgens het bordje voor aan de poort sluit de camping op 1 okt. en opent weer in april.
7 jaren geleden hier bij toeval geweest en nu even langs gegaan hoe het erbij stond. Camping is nog steeds gesloten en er wordt hard gewerkt om enkele camperplaatsen te realiseren aldus enkele vaste seizoen bewoners. Dus niet zinvol om daar langs te gaan. Wel een bijzonder mooie plek als het straks klaar is en dan worden het waarschijnlijk 5 sterren!! 1 ster nu om te kunnen plaatsen.
Prima voor een of twee nachten. Sanitair is gedateerd maar er is warm water. Mevr. die het geld komt innen woont direct nabij de ingang en komt vanzelf opdagen. €7,60 Incl. stroom is niets van te zeggen!! Geen grijs water en chemisch toilet ledigen helaas!
prima camping. niet 1 mei maar open vanaf 1 april. €22,44 voor camper , elektra en 2 pers. geen WiFi!