@Wally-Leenhouwers
- 2017
- Adria Coral S690 sp Fiat
- 2011
helaas gaan de sterren maar tot 5, maar van ons verdienen jullie meer. dank jullie wel voor de gastvrijheid en het heerlijke eten uit het restaurant. fijn dat je iedere dag even langs kwam Jan om te kijke. of alles naar wens was. Personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. dikke pluim voor jullie. wij komen terug
3 nachten gestaan, aandachtspunt is de afwatering camperplaatsen, deze staan onder water bij heel veel regen. ook het pad naar chemisch toilet / schoonwater stond blank. dan is 23,50 pn veel. bij restaurant kun je super eten, aanrader. komen terug maar dan wel bij droog weer
Sitecode: 42050
wat een heerlijk plekkie, mooie uitvalsbasis vanuit onze Nijmegen. komen zeer zeker terug en dan een lang weekend, dat wij verder kunnen fietsen. dank jullie wel voor de fijne overnachting. Wally & Irene
Mooie locatie met alle voorzieningen voorhanden. Wij zijn hier twee nachten geweest en genoten van de heerlijke Rust. Veel info met betrekking tot wat er in de omgeving te doen is. Heerlijk naar de Abdij Berne geweest voor een mooie rondleiding en bierproeverij.
Een prachtige locatie, zoals in de vorige reviews is weer gegeven schoon sanitair en alles voorhanden. Helmond een geweldige stad met op zaterdag de markt. hebben genoten van de vele winkels en terrasjes.
Wat een prachtige locatie. Sanitair super schoon en een geweldig uitzicht. Komen zeker terug. Groesbeek gemakkelijk met de fiets te doen ook de lekkere ijsboerderij die een paar honderd meter van de camping ligt om een lekker ijsje te eten.
Zoals in de vorige reviews, geweldige locatie met zeer schone sanitair. De Wit in Schijndel goed bereikbaar en Schijndel een hele leuke plaats om te bezoeken. Komen zeker nog eens terug.
Inderdaad zoals de vorige reviews, mooie plek en omgeving. Ook het Grieks restaurant in Maasbree was gewoon top. We hadden helaas wel veel last van vliegen en muggen.
Inderdaad zoals de vorige reviews. Mooie camperlocatie met wat schaduw en zon. Alles voor handen wat je als camperaars mag verwachten. Ook goed voor 1 overnachting en zeker niet duur.
Een prachtig gelegen camping naast een kunstmatige meer. Alles aanwezig wat je mag verwachten van een camping. Restaurant bij de camping gewoon top, heerlijk gegeten. Hebben hier drie nachten gestaan.
En hele fijne locatie om Venetië te bezoeken. Naar het strand goed te doen zowel met de fiets als te voet. Naar de Boot om Venetië te bezoeken met de fiets doe je in 6 minuten. Schone sanitair en mooie plekken onder de bomen.
En goede locatie voor een overnachting. Inderdaad ligt het aan een drukke weg. Wij hadden moeite om binnen te komen maar gelukkig hielp een Italiaan ons om te bellen en binnen enkele minuten kwam er iemand die ons verder hielp. Stroom kun je met euro betalen. Helaas geen schoonwater en chemisch toilet ledigen waren defect.
Prachtige locatie, kleinschalige camping met alle voorzieningen aanwezig. zoals schone douches, toiletten en chemische toilet ledigen. Eigenaar zeer behulpzaam, toen wij vroegen om een taxi te bellen zodat wij naar Porec konden voor een rondvaart bood de eigenaar aan om ons te brengen en weer op te halen. Vanuit de camping kun je lopen of fietsen naar het prachtige strand. Wij hebben hier 3 nachten gestaan.
Mooie schone camping. Een heerlijk en goede restaurant op de camping. Vanuit de camping loop of fiets je naar de stad Krk. Mooie oude stad met gezellige terrasjes. Hebben weer genoten.
Zeer ruime camping met vele plaatsen in een mooi gelegen gebied met schaduw en zonnige plaatsen. Van hieruit zijn wij een dagje naar de Plitvice watervallen geweest. De Bus komt je voor de poort ophalen en een retourtje kost 4 euro. De overnachtingen kosten ons 41 euro met stroom per nacht. Sanitair mooi en voldoende aanwezig voor zo grote camping.
Mooie camperplaats met goed sanitair. wat een uitzicht op de bergen rond deze plek. Wel pittig om vanuit Oostenrijk daar te komen met stijging van 18% klimmen met je camper. Maar wat een prachtige omgeving.
Prachtige Camperplaats, in enkele minuten met de fiets naar Chiemsee gefietst. Schone sanitair en een heerlijk restaurant waar wij heerlijk hebben gegeten.
Wij hebben hier op 29-5-2025 gestaan. Geweldige camperplaats, ruimen pekken en lekker rustig. 9,00 voor 24 uur en stroom apart via een betaalautomaat.
Helaas bij aankomst weg afgesloten in verband met werkzaamheden. geen mogelijkheid om bij de camperplaats te komen. Weg vervolg naar de camperplaats Mendig.
Mooie camping in een prachtige omgeving, vriendelijke eigenaren. Schoon en goede sanitair. Met de fiets in een kwartier naar Kranenburg gefietst en naar Kleve in een klein uurtje. Geweldig fietsroute langs het oude spoor.
prachtige camping, mooie plekken. Het eten was voortreffelijk op 1e paasdag en gezellig restaurant waar je voor redelijke prijzen heerlijk kunt eten. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. De omgeving is zeer bosrijk.
een toplocatie, vriendelijke eigenaars zeer schoon sanitaire een super restaurant waar je heerlijk al a carte of tapas kan eten en ook nog een cafetaria. mooie fietsroutes. kortom een zekere aanrader
Waren hier vorig jaar ook geweest. mooi sanitair en locatie. hebben ook voortreffelijk gegeten bij Boeijen restaurant. Pluimpje voor de kok.
Mooie camperplaats en goed onderhouden. Wij waren hier in het weekend van 8 november. Ook de gemeenschappelijke ruimte boven de stal is geweldig. Bezoekje aan Scherpenzeel is zeker aan te raden, voldoende winkels en gelegenheden om heerlijk uit te gaan eten. komen zeker nog terug volgend jaar om een bezoek te brengen aan de Grebbelinie.
Inderdaad een prachtige locatie. Goed verzorgde camperplaats met een fantastische boerderij winkel waar wij gretig gebruik van hebben gemaakt. Trouwens het softijsje was ook heerlijk uit de automatische machine. Ook een hele mooie omgeving. Komen zeker nog eens terug.
Top locatie, mooie bosrijke omgeving. Sanitair netjes en schoon. Dicht bij de stad Nijmegen en Groesbeek. Zijn hier al verschillende keren geweest om er gewoon even tussen uit te zijn dicht bij onze woonplaats. Komen zeker nóg eens terug.
Een prachtige locatie om Den Bosch te bezoeken. Mooie schone sanitair. Een kleine minpunt is dat de stroompunten niet gekoppeld is aan de staanplaats. Hierdoor wordt het een warboel. Er waren stroompunten waar geen stekker in zaten maar toch bezet waren volgens de app. Ook waren er stekkers die in de stroom punten zaten die volgens de app vrij zouden zijn. dus al met al zeer verwarrend. Maar hebben zeker toch genoten van de zeer mooie locatie.
Sitecode: 20328
Prachtige locatie, inderdaad wat rustig gelegen maar dat is heerlijk om lekker bij te komen en even niets te doen. Zoals hiervoor geschreven is het sanitair proper, wordt goed bij gehouden en zijn de plaatsen ruim opgezet tussen het groen. Wij betaalde 20 euro per nacht met 2 personen en toeristenbelasting. Zeker de moeite waard.
Prachtige locatie met zee zicht. Wij hadden een extra nacht bij geboekt. Wel jammer dat de Bistro, waar je een drankje kunt doen al vroeg gesloten was. Maar gelukkig zijn e natuurlijk zelfvoorzienend. Sanitair is basic maar zeker schoon. zeker een locatie om eens terug te komen. trouwens ook een zeer vriendelijke ontvangst.
Mooie camperplaats met schone sanitair en voldoende ruimte. Wel jammer dat er in de omgeving weinig te doen was en ook geen terrasjes aan zee.
Mooie locatie vlak langs het water. Zeer schoon en alles aanwezig wat je nodig heb. 5 Euro voor 24 uur gewoon top!
Wij waren hier van 23 t/m 26 mei. Het blijft een prachtige locatie ook al zat het weer niet zo mee. Boxmeer centrum ongeveer 5 km fietsen en een gezellige centrum met winkels en terrasjes. Ook weer een warm welkom gekregen van Suus en Erik en het mee eten was weer zo als gewoonlijk top. Tot de volgende keer.
een goede ontvangst van Ruud. mooi plek, hebben fijne dagen gehad. Avifauna op 6 km fietsafstand en Gouda op 10Km fietsafstand. Ruud en zijn vrouw waren zeer behulpzaam toen wij hulp nodig hadden bij fietsband op pompen. dank daarvoor. Komen zeker een keer terug om Boskoop te bezoeken
Wij waren hier van 19 tot 21 april. De ontvangst was super, een bakje koffie met uitleg. Ook de camperplaatsen zijn ruim genoeg en een ieder heeft een stukje groen. Boxtel is goed te doen op de fiets en heeft een leuk gezellig centrum met restaurantjes en winkels. we komen zeker terug.
wat een fijne mooie plek om door te brengen. zeer mooie plaatsen, nette sanitair. vriendelijke eigenaar. lekker op de fiets naar Harderwijk. een reden om terug te komen.
Zoals in de vorige reviews geschreven een mooie locatie. Sanitair mooi en schoon. Ook de ligging van de locatie is top, goede uitval basis voor verschillende dorpen in de omgeving te bezoeken. Komen zeker nog eens terug.
Prachtige locatie, camping ligt mooi in bosrijke omgeving met veel wandel en fiets gelegenheid. De camping is ruim van opzet met nette sanitaire voorzieningen. Kasteel Doorwerth is zeker een bezoek waard waar je ook nog lekker een hapje kunt eten. Komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 19817
Zijn hier begin juni geweest en een mooie locatie om Sevilla te bezoeken. Bus stopt voor de ingang van de camperplaats. Ook het zwembad was een mooie afkoeling met het warme weer.
Hele mooie locatie en je kunt er heerlijk fietsen over de dijk. Wij hebben op het camping gedeelte gestaan en ziet er prachtig uit. Sanitair gewoon top en schoon. Het enige min punt vonden wij dat er geen contact is met de eigenaren of het personeel. Waarschijnlijk dat alle aandacht uit gaat naar de thee tuin. Hebben daar wel heerlijk een drankje genomen.
Een prachtige locatie met een zwembad en Restaurant erbij. Hele vriendelijke gast heer en vrouw. hebben hier 25-6 twee dagen gestaan. Het sanitair was schoon en zag er goed uit. Komen zeker terug.
Een goede locatie voor 1 nacht. Wij hadden het gelukt dat er toevallig een food festival was en dat was gezellig. Je zit aan de doorgaande weg dus dat geeft altijd wel overlast van druk verkeer. Maar toch goed geslapen.
zoals de reviews hieronder beschrijven klopt helemaal. Top locatie en personeel. Zwembad en restaurants gewoon top. WiFi bij het restaurant.
super locatie om door te ri rozen naar noord Spanje. We hebben hier 1 nacht gestaan en was ons goed bevallen.
wat een fijne camping en locatie. watervallen en groot meer achter de camping waar je rondom kan lopen. fijn behulpzaam personeel, heel vriendelijk. eten in het restaurant is goed. wij waren de enige gasten op de camping. echt een aanrader voor mensen die van wandelen houden. dank jullie wel allemaal
Mooie locatie om El Rocio te bezoeken. Op loop afstand van El Rocio. Camping alles wat een camping heeft te bieden. Ook het restaurant was goed.
Fijne camperplaats om op loopafstand, 1,5km, naar het strand te lopen. Sanitair netjes en schoon. Douches met warmwater gaat via een muntautomaat waar 1 euro in moet doen en dan heb je 5 minuten om heerlijk te douchen. Aldi op 500 meter afstand. Het zwembad was een welkome afkoeling met het prachtige warme weer. Voor de rest alles aanwezig wat een camperplaats heeft.
Wat een prachtige locatie. Paulo en Natalina heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Alles gewoon top, toilet, douche en zwembad in jullie achtertuin is zeker 5 sterren waard. Ook de ontvangst en het regelen van de Uber om Lissabon te bezoeken was geweldig.
Inderdaad een top locatie om Sevilla te bezoeken. bus stopt voor de poort en enkele reis kost 1,75 euro naar het centrum van Sevilla. Ook op de camperplaats alles aanwezig en schoon. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Het zwembad kwam met dit warme weer goed van pas.
Mooie locatie met veel schaduw. Hebben hier 1 nacht overnacht om door te rijden naar Sevilla. Alles goed verzorgd en wat je nodig heb. Zeer vriendelijk ontvangst.
Een top locatie om Madrid te bezoeken. Met de Uber op en neer geweest naar het centrum Madrid en goed te doen. Heen reis 16,40 en terug 23,45 euro op zondag. Op de camper locatie alles aanwezig wat een camper nodig heeft en een hele vriendelijke beheerder.
hele mooie camping op een hele mooie locatie. Met de trein naar San Sebastián geweest en heel goed te doen. alleen de terug weg naar de camping is even op je tanden bijten. De klim is heftig om terug bij je camper te komen maar zeker goed voor de verbranding van je calorieën.
prachtige top locatie. Midden in het bosrijke omgeving. wij sluiten ons geheel aan bij de vorige reviews. Yoka en Patrick doen er alles aan om je welkom te voelen. Wij waren 2 jaar geleden hier ook al, het blijft een mooie camping. Trouwens het eten was heerlijk. Bedankt voor alles.
wij zijn hier maar 1 nacht gebleven in verband met doorreis naar Spanje. Inderdaad ligt de camping mooi gelegen in een bosrijke omgeving. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen toch uitleg over de mooie fiets en wandelroute. Deze zullen we zeker onthouden bij onze volgende keer en blijven dan zeker langer dan 1 nacht.
Sitecode: 19414
mooie camping, wakker worden met vogeltjes. behulpzame vriendelijke personeel, hielpen ons toen wij vast kwamen te zitten in nat zand, Mersch is een leuk mooi stadje/dorp, met daar buiten supermarkten en andere shops. komen zeker terug
fijne dagen gehad op camping de Brembroeken. warm welkom door Erik en Suuz, die ook haar liefde laat voelen door het heerlijke eten. de paasbrunch was geweldig, een dikke pluim. reden om zeker terug te komen. ga zo door Erik en Suuz.
Zeer vriendelijke eigenaar, wij mochten toch nog staan ook al gaat de minicamping pas in april open. We stonden op het harde gedeelte doordat het niet mogelijk was op het gras te gaan staan met dit natte weer. Kleef en Gennep heel goed te doen om een bezoekje te brengen. komen zeker terug als het weer weer beter wordt. De 5 sterren voor de vriendelijke ontvangst en dat wij er toch mochten overnachten.
fijne camperplaats van John. en Astrid, maar nu even voor 3 weekjes, toppie gastvrij ontvangen door Adri en Thea. petje af luitjes. wij hebben een fijn gezellig weekend gehad, en maakte niet uit daybreak regende. nogmaals top!
Wij hebben hier gestaan van 2 tot 4 september 2022. Mooie locatie voor fiets en wandeltochten. Schoon en mooi sanitair, ruime plaatsen en vriendelijke ontvangst door de eigenaar.
Sitecode: 20035
Wij zijn hier van 5 tot 7 augustus 2022 geweest en het is een hele rustige maar mooie locatie. Je kunt er zelf producten kopen van eigen land. Ook de mooie natuurlijke omgeving is gewoon prachtig voor mooie fiets of wandeltochten.
een fijne uitvalsbasis als je tot laat moet werken en toch weg wilt. 10 min rijden vanuit onze woonplaats. fijne camping, fijne ontvangst, mooi schoon sanitair, dichtbij centrum Wijchen. kortom super
Prima rustige camperplaats. benzinepomp en supermarkten op loopafstand. de afzuiginstallatie van bedrijf erachter stoorde ons niet. stroom 0,70 ct per Kwh
wat een fijne camperpark/camping. mooi sanitair, mooie rustige plaats en een zeer vriendelijke eigenaar. naar dorp en supermarkt -/- 5 min met fiets. heerlijk tussen de bossen. een aanrader
op loopafstand bij de druipsteengrot. echt een aanrader om de grot te bekijken. 1 nacht gestaan en meer dan voldoende, met meerdere campers gestaan. 25 voor 1 nacht met stroom, vers water tappen en wc cassette, let op! neem als je naar de druipsteengrot gaat je parkeerkaart mee. anders moet je de dag daarop naar de kassa, waar je ticket koopt voor de grot, kan nog al een druk zijn.
3nachten voor 117 euro, incl stroom en toeristenbelasting maar een mooie locatie, bij het meer van Bled, en super schoon sanitair. restaurant bij de camping en die is goed qua prijs. vriendelijke dames bij de receptie
Mooie cp voor 4 campers. Gabi en Henk zeer gastvrij en mooie tips van Henk voor onze trip naar Slovenië. op de terugreis komen we zeker weer langs om de mooie omgeving hier te verkennen. Het eten in het restaurant in het dorp was ook gewoon geweldig.
Goede camperplaats, dankzij een hele lieve Duitse dame die haar buscamper verplaatste konden wij naast haar parkeren voor de overnachting. Voor 24 uur 5 euro bij de automaat betalen en stroom aan de stroompaal. Het chemische toilet ledigen is gratis. mooie plek voor op doorreis.
Zoals de reviews hiervoor, zeer vriendelijk gastvrouw. Hospitality hoog in vaandel. Wij waren ook het pinksterweekend hier en bij aankomst stond de eigenaren klaar om ons te helpen omdat ik de achterband niet opgepompt kreeg op de juiste barr. Za uit wezen eten bij Rib House, aanrader. 1ste pinksterdag broodjes buffet kiezen tussen beenham, shoarma of kipstukjes.. een plekje om terug te komen
2 nachten verbleven op de camping. Nabij evenementencomplex Hart van Holland waar wij een event hadden. 10 min fietsen. veel vogels en groen om je heen. vriendelijke eigenaren en schoon sanitair heerlijk vertoefd
Wat kan ik nog toevoegen op de reviews hiervoor. Helen en Willem, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. Ook was het fijn dat Helen met het eten rekening hield met mijn allergieën. Gewoon top.
Mooie rustige verzorgde camping. Alleen jammer dat er geen uitleg was van de eigenaren met betrekking tot uitleg.
Vriendelijke Nederlandse eigenaren, mooie ruime plaatsen. Tom, de zoon, heel erg behulpzaam toen we een lekke band kregen en deze voor ons heeft geplakt. Ongeveer 10km van het strand dus goed te doen met de fiets. Alle voorzieningen aanwezig. top!
Vriendelijke ontvangst door Alex. prachtige locatie en mooi schoon sanitair. Jammer dat wij aan het einde van het seizoen kwamen zodat er weinig was te doen maar voor de rust en mooie omgeving maakte het allemaal goed.
Zeer vriendelijke eigenaren, mooie ruime plekken. een prachtige Theetuin en voor de liefhebbers van Star Wars een leuke en zeker een mooie museum op zolder, kosten €1,50 om even rond te kijken en uitleg te krijgen over de verschillende attributen van Star Wars. Winkelcentrum Wijchen Zuid op ongeveer 2km afstand. Wij komen zeker nog een keer terug.
Zeer vriendelijke ontvangst en een prachtige bosrijke omgeving. Dicht bij Groesbeek, Berg en Dal en Nijmegen. Goed te doen met de fiets. Met een kaart voor 20,00 euro borg kun je douchen en warmwater voor afwassen. Bij vertrek wordt het verbruik verrekend met de 20,00 euro borg. komen zeker nog eens terug.
Mooie kleine camperlocatie, zeer vriendelijke ontvangst. Makkelijk lopen naar centrum Millingen aan de Rijn, 2,3 km en 15 km fietsen naar Nijmegen. Komen zeker nog eens terug om de mooie omgeving te ontdekken zoals de Rijndijk met zijn prachtige natuur.
zeker een top locatie en alles goed georganiseerd en schoon. De verbruiker betaald. Wel vind ik persoonlijk contact met gastheer/gastvrouw ook heel aangenaam en dat miste ik. Verder alles waar je als Camperaar blij van wordt. ook wij komen zeker nog eens terug om de omgeving goed te verkennen. Er is veel te zien in de omgeving.
wat een fijne CP, en wat een fijne beheerder. dank je wel Marius voor de rust en de gastvrijheid. je verdiend meer dan een 10! en komen zekers terug
mooie locatie bij een mooi boerenbedrijf. omdat veld 2 te drassig was hebben wij, 3 campers, op een ander mooi plekje gestaan. sanitair heel schoon. voor douche en afwas 20 cent voor 5 min, hoewel deze snel voorbij gaan. Tip misschien een thermokraan bij douche. omgeving mooi wandelgebied in Overijssels landschap met diverse routes. reden om nog een keer terug te komen.
Sitecode: 91920
Mooie SVR camping met vriendelijke eigenaren. Mooie onderhouden locatie, sanitair basic en miste een lampje op de toiletten. Op fiets afstand van Hattem die zeker een bezoek waard is. Prachtige omgeving in een bosrijk gebied. komen zeker nog eens terug.
Mooie bosrijke omgeving aan de rand van de stad Emmen. Winkelcentrum op 5 minuten fietsen. Vriendelijke gastheer Jan en sanitair netjes en schoon. Alleen geen grijs/vuil water put waar je het kwijt kunt maar met emmers kun je dit ledigen waar je ook je chemisch toilet loost. komen zeker nog eens terug.
weer fijn overnacht bij de Heemse Weide. alles is er top. nu hebben wij de winkels sneller gevonden dan de eerste keer in Raalte🤣🤣.
Mooie locatie, vlak bij de Maas, ongeveer 1,8 km van de camping en het natuurgebied de Hatertse Vennen. Vriendelijke gastheer. sanitair top. komen zeker nog een keer terug.
mooie CP en een vriendelijke ontvangst van de gastvrouw. Wij zijn hier geweest van 25-4 tot 27-4-2021. Schoon sanitair en ook nog goede WiFi beschikbaar. De locatie ligt vlak bij de Wit in Schijndel. Komen zeker nog terug.
zoals altijd warm welkom door John & Astrid. en heerlijk gedineerd dankzij Restaurant Amuse tot aan de camperdeur. hele fijne dagen gehad. Tot de volgende keer John & Astrid
wat een fijne gezellige camperplaats. Manon en Johnno maken iedereen naar z’n zin. een zeer goede hospitality. ons fijn geholpen nadat mijn man een ongelukje had. een uitstekende naverzorging van de moeder van Manon. toch nog fijne paasdagen gehad, en een goede catering voor en met de paasdagen bij de camper. ga zo door Manon en Johnno, wij komen zeker terug
mooie familiecamping met schone sanitair gebouw en fijne fietsroutes naar het strand. Alleen ontbrak er nachtverlichting vanaf de camperlocatie naar het Sanitair gebouw en receptie. verder gewoon top en komen zeker terug.
Zijn hier geweest van 16 tot 18 oktober. Mooie locatie en heel dicht bij het centrum van Weert. mooie schone sanitair en voldoende ruimte tussen de Campers en vriendelijke gast vrouw die ons ontvangen heeft en alles heeft uit gelegd. Komen zeker nog eens terug.
Zijn hier van 23 tot 26 september geweest. Mooi en gezellige camperlocatie, goed en schone sanitair. Op fiets afstand van het centrum Cuijk. komen zeker nog eens terug.
wij zijn hier geweest van 20 tot 23 september . Mooie locatie om het dorp Thorn te bezoeken en mooie fiets routes te maken. De camperlocatie ligt aan een doorgaande weg, ook de vele tractoren van boeren die op het land werken zorgen voor veel geluidsoverlast in de avond. Dus hier moet je rekening mee houden als je van rust houdt.
wij zijn hier op 17 t/m 19 september geweest en zoals in de vorige reviews wordt aangegeven is het een top locatie. Op loop afstand van Gemert met zijn winkels en leuke restaurantjes. Elke dag om 11:00 uur een bakkie doen wie wil. sanitair gewoon top. komen zeker weer eens terug.
Wij zijn hier geweest van 16 tot 18 sept. Super locatie, zeer behulpzame gastheer en gastvrouw. in de gemeenschappelijke ruimte kun je verschillende dingen kopen voor een prikkie, zoals koffie, Thee, appelgebak of ijsjes. Hattem een leuke Hanze stad en met de fiets goed te doen, ongeveer 7 km. Ook Wapenveld zelf, 1 km afstand, zijn verschillende winkels zoals Aldi en AH.
rustige camping, veel plaatsen voor campers. Ook zijn camperplaatsen op grind, die zijn wat krap maar goed te doen. als het erg warm is dan kan men achter zijn camper in schaduw zitten. op loop afstand naar vesting. jumbo en andere winkels op 6 km afstand en goed te doen op de fiets.
Zeer mooie camperplaats met ruime plaatsen voor je camper. ook de gastheer was heel vriendelijk en kregen bij aankomt 2 heerlijke eieren. Alles wordt netjes uitgelegd, bij elk gebruik van het sanitair wordt deze weer schoongemaakt in verband met Corona. Winkels op fiets afstand en ook hele mooie fietsroutes in de omgeving. Komen zeker weer terug.
een goed verzorgde camping/camperplaats. schone sanitair. vriendelijke eigenaars, lekker fietsen richting Bronkhorst en Vorden
Camping aan het water en 10 min fietsen naar hartje Sneek. Helaas was het wat slecht weer, waardoor de grond vochtig was. Maar eigenaars zijn zeer behulpzaam om je los te trekken. Sanitair is mooi schoon, alleen eigen toiletpapier meenemen gezien de eigenaars hinder hebben onder vonden met verstoppingen doordat men de rollen in wc deponeerde. En dat is begrijpelijk
Wat een fijne CP. Mooi verzorgde plaatsen , 1 nette sanitair. Men heeft een soort van skihut op de CP waar men met een aantal mensen lekker bij de haardvuur kan zitten. Eigenaar zorgt voor haardblokken. Wij hebben gezellig het Nederlands elftal, op iPad, gekeken met haardvuur. Dus helemaal top!
Mooie minicamping en voor alle gemakken voorzien. Zelf een schuur waar je de e-bikes kunt opladen. Mooie omgeving en alles dicht in de buurt. Kasteeltuinen en natuurlijk bierbrouwerij Hertog Jan. Ook het dorp Arcen is een gezellig dorp met fijne terrassen en restaurants.
Mooie camperlocatie, rustige omgeving. Alles aanwezig wat je mag verwachten van een camperlocatie ook oplaadpunt voor e-bikes.
Klein schalige CP, eigenaar gaf bij aankomt een rondleiding waar ze kaas, yoghurt, vla ed maken. Ook een zuivelwinkeltje aanwezig. 3 km fietsen naar de Lidl en 6 km naar het gezellige Hanzestad Kampen.
Wij zijn hier geweest van 4-7 tot 6-7. Prachtige locatie en we waren er niet voor het eerst. Mooie locatie en zoals de vorige reviews aangeven gewoon top.
Een zeer mooie Camperplaats, 5 min fietsen van het dorpje Oirschot. Mooie douche en WC accommodatie. Met stroom16,00 euro per nacht. Vrijdag’s foodtruck en een koffie/theewagentje. Zaterdags de bakker en aarbeienboertje. Top locatie!
27-6-2020 hier geweest, mooie locatie om lekker te genieten van de omgeving. Komen zeker nog terug om er even tussen uit te zijn.
Sitecode: 92029
Beginnend camperlocatie, waarvan de eigenaars nog zoekend zijn hoe in te richten. Ook in Corona tijd in overleg heb je een eigen toilet en douche tot je beschikking. Zeer nestjes en schoon. Eigenaars staan open voor tips voor verbetering inrichting camperlocatie. Lekker gewandeld langs het Uivermeer dat pal achter de camperlocatie ligt.
Heerlijke rustige locatie, ongeveer 4 km van de Zaanse Schans en omliggende dorpen. Goed met de fiets te doen. Vriendelijke gastvrouw. Om bij de Boerencamping te komen moet je over smalle brug rijden maar daar kun je met een camper van 230 cm breed gemakkelijk overheen. Sanitair niet kunnen beoordelen in verband met COVID-19.
Wij zijn met Pinksterweekend hier geweest. Mooie locatie, ongeveer 3,8 km van het strand en 1,5 km van het winkelcentrum. Mooie ruime plekken voor Camper en van alle gemakken voorzien, behalve douches en toiletten niet in verband met COVID-19. Komen zeker nog eens terug.
Lekker tussen de fruitbomen gestaan. Ook in de landwinkel veel producten uit de regio te koop. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar.
Mooie locatie aan het meer en jachthaven. Vriendelijke eigenaresse. Top locatie om te genieten van natuur en water.
Mooie CP in een bosrijke omgeving, prachtige fietsroutes. Zeer vriendelijke beheerders. Gratis goede wifi en mogelijkheid om de afwas te doen. Ook schoonwater en vuilwater lozen mogelijk. Ook je chemische toilet kun je netjes ledigen. Top locatie.
Dagje Leeuwarden gedaan en stonden weer op deze prachtige locatie op 8-3-2020 tot 9-3-2020. Alles is netjes en verzorgt georganiseerd. Ook mooie verharde plekken met daarom heen gras voor de camper. Dit is zeker niet de laatste keer dat we hier komen.
Zijn hier geweest van 6-3-2020 tot 8-3-2020. Mooie plaatsen en zijn met de veerboot naar Schiermonnikoog geweest. Gelukkig een hele mooie zonnige zaterdag daar gehad. Mooie locatie, zeker een aanrader om te genieten van de prachtige natuur. Camping top.
Mooie camping gelegen vlakbij Sluis. Gemakkelijk met de fiets naar Brugge België gefietst, geen last van verkeer. Mooie route langs het kanaal vanuit Sluis en kom je zo in het centrum van Brugge. Komen zeker nog eens terug.
2 nachten gestaan, 30-8 en 1-9. Een zeer mooie locatie, prachtige natuur. Toiletten en douches mooi schoon. Gezien de locatie en alle faciliteiten aanwezig een mooie prijs. Komen zeker nog terug.
Wij zijn er op 23-8-2019 geweest. Zoals de meeste aangeven een mooie Camperplaats. Alleen jammer dat er een aantal camperaars zijn met honden die niet de behoefte van hun huisdieren opruimen. Stond verschillende keren in de honden poep.
Mooie camperplaats, hebben hier 1 nacht gestaan op 20-7-2019. Mooie fiets route, 28 km langs de kastelen waarbij je bij verschillende restaurants onderweg heerlijk kunt eten of iets drinken. Ook hoefde wij 21-7 niet om 12:00 te vertrekken, zaterdag was het slecht weer waardoor wij er niet op uit konden en konden dit lekker op 21-7 doen en zijn wij om 17:00 vertrokken zonder dat er iets bij betaald hoefde te worden. Top Service en locatie en wij komen zeker nog eens terug.
29 juni 1 overnachting. Prachtige locatie, mooie schone douches en toilet. Zeer vriendelijke ontvangst, kregen zelfs een kan met koud water met Citroën in verband met de warmte.
Zijn hier 27 juni 2 nachten geweest, mooie locatie voor zowel Campers als Caravan en schone toiletten en douches. Eindhoven centrum 14km met de fiets goed te doen. Geen geluidsoverlast gehad van het vliegveld Eindhoven.
Wij zijn hier 24 juni 2 nachten geweest. Een hele mooie locatie langs de Maas en zeker een aanrader. Een kleine 5 km vanaf centrum Roermond maar heel goed te doen met de fiets. Mooie schone toiletten en douches. Het strandje langs de Maas was leuk alleen jammer dat er ook honden poep op het strandje lag terwijl er duidelijk verbodsbordjes staan voor honden. En dat alles voor 25,00 euro per dag.
Goede camping, een goed en eenvoudige Restaurant waar je voor weinig geld goed kunt eten. Toiletten en douches goed en schoon. Inderdaad veel mogelijkheden om dingen te bezoeken , zoals het Kasteel aan de overkant van de Moezel en Cochem 10 km op de fiets heel goed te doen. Één rechte fietspad daar naar toe.
Kleinschalige camping direct aan de mosel, eigenaresse sluit zelf het stroom aan. Stonden hier 3 nachten voor 63,80 incl stroom. Cochem is op 10 km fietsafstand en heel goed te doen, 1 rechte fietspad. Lekker eenvoudige restaurant op de locatie. Moeite waard als men naar de Mosel wilt
Fijne rustig camping, vriendelijke NL eigenaresse. Konden zelf een plaatsje uitzoeken. Mooie omgeving. Restaurant qua prijs en eten heel goed. Op 5 km fietsafstand een een kasteel met tuin. Helaas is de kasteel van binnen niet te bezichtigen. Alleen de tuin dus. Men heeft op de camping een boekje met fietsroutes, eigenaresse is altijd bereid om te helpen. Echt de moeite waard als men op doorreis i
Mooie kleinschalige camping/camperplaats aan rand van het dorp molsheim. Helaas is het Bugattimuseum op dinsdag gesloten. Wij stonden voor een gesloten hek. Grote supermarkt 5 min lopen om de hoek. Nette wc’s, douches, afwasruimte. Alleen de WiFi was slecht, betaalde voor 2 nachten 28,88 camper, 2 personen en stroom
Mooie camping tussen de bergen. Eigen restaurant, heerlijk gegeten. Stoomtreintje errug duur. Voor een retourtje 2personen 58,00 euro. Maar vlug uitgestapt in maurach centrum. WiFi erg duur op de camping. Voor 6 uur betaal je 5 euro, jammer.mooie fiets omgeving
Kleinschalig camping met alle voorzieningen. Aardig mevrouwtje die nog met de hand bonnetjes uitschrijft qua kosten overnachting. Heerlijk tussen de bomen. Er is een zwembad aanwezig. Aanrader
Mooie grote Camperplaats. Bij aankomst eerst door de slagboom, kaartje pakken, en plekje uitzoeken. Dan naar restaurant en krijgt men een reductiekaartje. Als men bij de bierkartel iets besteld krijgt men op een inrijkaartje een stempel. Dat is dan de reductie. Dus bijv 1 nacht = 24,00 en met 1 stempel = dat 20,00. Alleen jammer dat er 2 douches waren, toiletten in het restaurant, schoon.
Prima camperplaats als men Salzburg wilt bezoeken. Grote receptie, daar tegenover een ruimte waar je uit een automaat drinken kan kopen, wasruimte en schone toiletten en douches. Voor 6 euro kan men 24 uurs kaart kopen in de bus om door Salzburg te gaan. Bij camperplaats bushalte om de hoek. Een aanrader om daar te staan om Salzburg te bezoeken. 22 euro per nacht
Mooie camping gelegen aan het meer. Prima gelegenheid om schloss neuswangstein te bezoeken. Krijg bij de receptie een kaart waarmee je gratis naar het schloss kan gaan. Op de camping Kun je zelf je plaats uitzoeken van heel goedkoop, zonder extra’s, tot heel duur, stroom schoonwater en uitzicht.
leuke camping. zeker een aanrader om dicht bij het centrum te staan. prima sanitair schoon. en een ruime plek voor de camper.
Rustige camping/camperplaats. Vriendelijk ontvangst Dior de jongeman. Wordt voordat je naar plaats rijd verteld waar alles is bijv chemisch toilet etc. Wij hadden voldoende terrasruimte. Met de elektrische fiets naar Rothenburg gegaan. Stevige klim, maar het is een heel mooi stadje waar veel te zien is. Zelfs kerstinkopen Kun je doen. Kortom een toplocatie
Een mooie kleine camping, ontzettende mooie receptie, douche, toiletten, afwasplaats. Hele vriendelijke mensen. Zelfs maandag een wijnproeverij bij de receptie. Met de fiets is het 5 km naar het centrum van Weikersheim, met een goede mooie fietspad. Schloss Weikersheim is een aanrader om te bezichtigen.
Een mooie camping om te beginnen aan de Romantische strasse. De receptie komt chaotische over. De eigenaren begeleiden je naar de plaats. Douches waren niet schoon, de toiletten wel. Verder alles aanwezig wat je nodig hebt, Restaurant, goed eten voor weinig geld. Fietsroute naar Wurzburg is goed te doen.
Rustig Camperplaats in het bos bij wildpark/ dierentuin. Geen voorzieningen en men mag Max 3 dagen staan. Stonden met 3 campers en 3 camperbusjes. Vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen en met kinderen naar het dierentuin te gaan. Wij hebben er goed geslapen!
Sitecode: 62075
Alles wat in de vorige reviews is gezegd sluiten wij ons bij aan. Top locatie, komen zeker nog eens terug.
Mooie rustig camperplaats, met verharde grond en ieder zijn eigen stukje grasveld, met goede en schone voorzieningen. Ligt dichtbij de rondvaartboten en het gezellige centrum. 10 min lopen. Moeite waard om terug te komen
Wij waren hier op 19 april en hebben 1 nacht op de camping gestaan. De Camperplaats was al goed vol en kost 12,00 euro. Sommige hadden stroom maar zeker niet voor iedereen toegankelijk omdat er te weinig aansluitpunten zijn. Op de camping zelf waren wij 26,00 euro kwijt en hadden gereserveerd. Een mooie camping met schone toiletten en douches. Een fijn restaurant en mooie omgeving.
Mooie locatie, inderdaad vrije keuze met betrekking tot waar je wil gaan staan. Alle voorzieningen aanwezig. Wel waren de vloeren van de toiletten niet schoon, lag veel gras dat gemaaid was. Bij 2 toiletten konden de deuren niet op slot. Vriendelijke ontvangst. Op eerste paasdag kwamen 3 kinderen langs die in het Duits een liedje zongen en alle campinggasten gratis een geverfde paasei gaven.
Een hele mooie omgeving, je hebt het idee, ook al ben je niet zo ver van huis, dat je echt in het buitenland zit. De Camperplaats is goed bereikbaar en stond toch al aardig vol voor de tijd van het jaar. Op loop afstand van het centrum van Rees. Heerlijk langs de Rijn gewandeld en gefietst. Camperplaats is gewoon top.
Top locatie, je bent met de fiets in 15 minuten in het centrum van Leeuwarden. Leuk en zeker gezellig centrum. Net Amsterdam met zijn grachten maar dan veel rustiger. De Camperplaats is top, nette douches, toiletten en alle voorzieningen voorhanden zoals schoonwater, vuilwater en chemisch toilet ledigen. Wij komen zeker nog terug.
Wij waren op 10 maart aangekomen op deze mooie Camperplaats. Alle voorzieningen voor handen. Zijn 1 nacht gebleven. De toiletten en douches waren netjes en schoon. Ook de mooie perenboomgaard ziet er prachtig uit ook al staat het nog niet in bloei. Komen zeker nog terug om de omgeving te verkennen. Dit ging nu helaas niet door de storm die in dit weekend heerste.
Sitecode: 19187
Een goede camping, alles ziet er netjes uit. Alleen de toiletten voor de winter zijn gedateerd maar schoon en netjes. Komen zeker nog terug.
Super mooie locatie. Centrum Alblasserdam op loop afstand en Kinderdijk met de fiets zo gepiept. Ongeveer 3 km fietsen en je bent bij de prachtige molens. Camperplaats, ruim voldoende plaatsen, fijne ontvangst door Kees met uitleg en tips voor de omgeving.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan in midden juni. Het is niet groot en het sanitair is verouderd. Maar leuke locatie om naar het Bloemeneiland te gaan en natuurlijk het mooie uitzicht over het meer. Ook de omgeving is gewoon prachtig.
Wij zijn er half juni geweest met 2 campers zonder van te voren te reserveren. Mooie schone toiletten en douches, ook nog rustig voor het tijd van het jaar. Aardige gastheer en vrouw. Voelde ons zeer welkom.