@Walter59
De tuinman lijkt de prijzen vast te stellen zoals hij wil! Prijzen bij de receptie kwamen niet overeen met wat gevraagd werd!Toen we er over klaagden, kwamen er 100 kronen bij, men zou verkeerd hebben gerekend! Voor een plaats met meer dan 30€ voor 2p+!camper + elektra + douche verwacht ik meer! We gingen weer! Over het algemeen lijkt de prijs/prestatieverhouding hier in de problemen te zijn geraakt!
Korte update! De broodjesservice is niet meer! Je moet naar de stad of de kiosk Genusswerk in Thermel gaan
Zeer ondernemende eigenaar! Het geld is erg doordringend! De elektriciteitsrekening twijfelachtig! Splits deze plek niet!
Sitecode: 12046
Standplaatskosten inclusief Strom6A, toeristenbelasting 2PERSONEN, V + E. 15 €! Douches, sauna, bubbelbad extra! Goed restaurant u vriendelijke exploitant het geheel zonder honden sinds niet welkom we waren zeer tevreden!
Let op vermijd deze plek! Prijzen kloppen niet! Ik betaalde € 18,70 per nacht nacht met elektriciteit voor 2 personen! Camperservice wordt extra in rekening gebracht! Mooie plek zoals beschreven!