@WalterSoek
- 2025
- Knaus Sky TI 650
- 2019
Deze camping ligt in een prachtige omgeving met mooie fiets- en wandelroutes. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Het sanitair is keurig verzorgd en op de camping zijn een winkeltje, snackbar en bar aanwezig, wat erg handig is. Wij stonden op een comfortplaats met eigen water en afvoer, wat heel prettig was. Een leuke extra was het verse brood dat bij de camper werd gebracht. Wij komen hier zeker nog een keer terug! 😃
Wat een toplocatie is dit. Direct naast het centrum gelegen. Je staat wat dicht naast elkaar maar er zijn ook wat ruimere plekken in het gras. Er zijn 2 servicepunten en verder niets. Ideaal voor een bezoek aan Honfleur.
Prima camperplaats. Je staat wat krap naast elkaar maar het is prima te doen. Er is een servicestation achter de slagboom. Verder geen voorzieningen maar wel netjes. De camping is ernaast maar veel duurder. Kwartiertje lopen naar het centrum. Top voor een nacht en de prijs is prima voor wat je krijgt.

Voor de paasweekend geboekt bij Manon en Johnno en wat een prachtige weekend gehad. Prachtig sanitair en heel schoon . De plek was groot . Heel veel georganiseerd deze weekend ,pizza avond , bbq avond 👌 de passen ontbijt wordt gebracht bij jouw camper echt top!! Gelijk geboekt voor weekend in september 😃. Nu al zin in Bedankt Manon en Johnno
Dit weekend voor het eerst met onze camper op stap geweest. Leuke, vriendelijke ontvangst en ruime plekken met elektra en water inclusief. Sanitair is modern en netjes. Heerlijk gelopen met onze hond in de omgeving. Aanrader!