@Walterle
- 2017
we hebben hier 4 nachten gestaan met de camper. prachtig en schoon sanitair. alles voor lozen en vullen van camper aanwezig. mooi uitzicht op de bergen. heerlijk zwembad van 160 cm diep en tennisbaan. aardige dag gasten van de vereniging. je hoeft niet lid te zijn van een naturistenvereniging. contant betalen. 2 pers met electra: 47 € pn. kaart voor gratis ov, en sommige kabelbanen gratis, of met korting. heerlijk rustig.
2/3 seizoensplaatsen, staan dicht op elkaar. toeristische plaatsen ruimer. super achoon sanitair, heerlijke douche voor 50 eurocent.mooie omgeving. heel aardige dame die heel veel info geeft over wandelen. naast bouwput spar, maar daar hadden we geen last van, van de weg ook niet. kortingspas bij 3 nachten, dan gratis bus, korting kabelbaan en 5 x gratis naar zwembad achter de camping. 45 euro pn, 2 pers , met electra
volle camping, zijn wel erg vriendelijk, met zwemmeer. sanitair, vooral wc' s vind ik erg armoedig. douches iets beter, maar werken wel heel goed. goede temperatuur en flinke straal. je kan wel water vd camper vullen en lozen.voor 1 nacht op doorreis wel oke. rond de 35 euro pn voor 2 personen.
Al maanden geleden gereserveerd. toch hadden ze een plekje waarvan ze zelf al zeiden dat hij niet zo leuk was. geen schaduw. en daar betaal je dan 7 euro res kst voor,na 1 nacht verhuisd naar een plekje tussen het toiletgebouw en de bosrand, ideaal plekje. altijd wel ergens schaduw van een boompje. toiletgebouw oud, maar wel schoon. mooie omgeving bij meer, bossen heuvelachtig. campingsanitair oud, maar erg schoon. goedkope camping 15 € pn
mooie, fijne camping, ruime plaatsen. sainitair ook fijn, ondanks de douchemuntjes. prima restaurant, nederlandse prijzen. zelfs 5.80 voor een glas wijn. restaurant ook in het hoogseizoen maandag en dinsdag gesloten. op kwartier een groot restaurant met een heel groot terras, die elk dag open is. wij zijn daar niet geweest, maar wel gezien. eigenaresse spreekt nederlands, ook veel ned gasten. ook veel vaste ned gasten. aan te bevelen..
fijne, gezellige, schone mini camping. sanitair top. ernaast gelegen zwembad kost 3.50 pp per dag. broodjes bestellen. op vrijdag komt de bakker op de camping. bij receptie ook heel wat levensmiddelen te koop. 30 min lopen naar dorpje waar 2 restaurants zijn. de ene is op maandag en dinsdag dicht, en op zondag van 10 tot 17 uur open. de andere elke dag van 18 tot 22 uur open.
aardige camping, maar te duur voor wat je krijgt. 26.50 voor camper, 2 pers en elektra. douchemuntjes 1 euro voor 3 min. wisselt steeds tussen warm en koud. sanitair wel echt oud, en niet zo schoon. aardige mensen.
als je aan komt rijden denk je even: waar kom ik nu terecht? maar als je eenmaal achter de slagboom komt is het een hele mooie mini camping. met mooi en schoon sanitair. een soort van zwembad met glijbaan, erg leuk. hele vrolijke en vriendelijke eigenaren. 2 pers, met electra en een buscamper voor 26 euro.
Dit vinden wij de mooiste kleine camping om te staan. zijn er al een keer of 4 geweest. zo lekker stil, alleen de vogeltjes en kikkers hoor je. heerlijk
mooie camping met ruime plaatsen. meertje met strandje erbij. sanitair wordt goed schoon gemaakt. wc papier, alcohol om de wc bril schoon te maken, zeep, papier om de handen te drogen, en handalcohol aanwezig, ideaal. douche lekker ruim, verstelbaar qua temperatuur en geen muntjes.
een hele mooie camping. super schoon sanitair. lekker eten op de camping. mooi wandelgebied.
prachtige gezellige camping. sanitairgebouw 1 prachtig met wc papier en lekkere douche, sanitairgebouw 2 oud en zonder wc papier. leuke horeca, erg aardige eigenaars, niet duur. leuke speeltuin voor de kleintjes en sportveld voor de grotere kinderen. dorpje op heel korte afstand. wij komen hier zeker terug.
mooie rustige camping. ruime plaatsen. 8 euro voor de plaats en 4 euro pp. en 22 ct pp toeristenbelasting. super schoon sanitair, lekkere douche. vlakbij klein supermarktje, tabak/ tijdschriften en wijn shop, en bakker.( maar die was nu op vakantie). 2 nachten gebleven, niets mis mee.
mooie camping, veel nederlanders, veel pubers. flinke plaatsen, mooi sanitair. 3 zwembaden. regelmatig live muziek in restaurant, bij zwembad.
mooie ruime rustige camping met mooi uitzicht. aardige eigenaars. sanitair retro, maar niet zo oud volgens mij. ziet er netjes en schoon uit, en zonder muntjes. wel zelf toiletpapier mee. chem. toilet legen geen probleem. water vullen en lozen gaat ook goed. aan te bevelen.
erg mooie plaatsjes op de camping. leuke oude franse eigenaar, erg vriendelijk. sanitair wel oud, maar schoon. douchen zonder muntjes, lekker hete douche.
prachtige camping. veel nederlanders. 1 x p week pizzaman op de camping. voor 15 chf per stuk.lekkere douches, zonder muntjes. wc papier en handzeep aanwezig. mooie omgeving.
erg aardige eigenaar, spreekt engels. zn vrouw bij de receptie alleen frans. 33 chf p n, douchen halve frank. sanitair echt heel erg oud wc' s werken niet zo goed meer. maar douches heerlijk warm met flinke straal. klein strookje toeristisch kamperen tussen alle vaste plaatsen. kleine plekjes.
camping met veel vaste plaatsen. met mooi groot zwembad en andere sportvelden. lekker restaurant: pizza hawai: 18.50. kaas fondue 20, med cola 3.70. super fijne douches. prijs: 2 pers, camper electra en douchemuntjes : 37.50
mooie niet te grote camping langs beek, met een kiezelstrandje. 44 chf pn, voor 2 pers met stroom. veelal vaste plaatsen, 1 veld voor de losse kampeerders. uitzicht op beboste heuvels rondom. aardige beheerders.
prima camperplaats op grasveld. voor 22 euro p.n. incl stroom. en water ook naast de camper.douches erg fijn. 1 euro voor 4 min.
Sitecode: 52026
mooie grote plaatsen. electra 60 ct per kwu staat er op de prijslijst. toen we gingen betalen voor 2 nachten moest ik 3 uur pn betalen. toen ik zei dat dat niet klopte omdat we zonnepanelen op de camper hadden, kreeg ik de helft terug. ze hadden geen zin om naar de meter te kijken en rekenden daarom gewoon 3 euro p dag. toiletten beetje armoedig. douches wrl netter, 50 ct per douchebeurt. maar wel een heerlijke grote, warme straal en lang genoeg
mooie camping met super mooi en schoon sanitair. erg vriendelijke eigenaars. electra en water op elke plaats. plaatsen niet heel erg ruim, maar nog wel oke. 2 restaurants en bakker op loopafstand.
mooie camping, nederlands sprekende man bij receptie. mooi en schoon sanitair. veel vaste plaatsen. leuk italiaans restaurant waar je heerlijk kunt eten.
de vrouw achter de receptie is niet erg vriendelijk. haar man die de plaatsjes aan wijst is aardiger. het toiletgebouw is best mooi. maar vind het niet zo schoon. de vloer werd gedweild, maar de bos haar op het putje werd elke dag groter. jammer
gratis camperplaats, met gratis stroom, bij vinotheek. achter oud schoolgebouw. naast de fabriekshal. hier zaterdag op zondagnacht gestaan. lekker rustig. 2 restaurants op een paar minuten lopen.
Sitecode: 41953
wat een topcamping, superschoon en verwarmd sanitair, erg gezellig, grote plaatsen, wij komen hier zeker nog eens terug
mooie rustige camping. aardige familie. geen last van de afzuiging van de buren. je hoort het wel, maar beslist niet hinderlijk. lekker fietsen en wandelen in de omgeving.
super mooie groene camping aan riviertje. super mooi en schoon sanitair. heerlijk restaurant. snappen niet dat het zo rustig was op deze camping.
mooie camping. maar wel duur. mooi nieuw sanitair, wat er aardig schoon uit ziet. toch heb ik niet gezien dat het werd schoon gemaakt. vloer leek 2 dagen even vies. plaatsen wel afgebakend. en voor slovenie best ruim. mooie omgeving. vriendelijk personeel bij de receptie.
mooie camping met super mooi en schoon sanitair. zoals bijna overal in slovenie geen afgebakende plaatsen. op 3 min lopen goed restaurant. mooie omgeving vlak langs de soca rivier. veel wandelaars.automaat op de camping met koude frisdrank en repen. ook apparaat met allerlei soorten koffie en warme chocolademelk.
wij hebben hier niet gestaan omdat hij vol was. was bloedheet en we kregen van de eigenaar een glas heerlijk ijskoud drinken. na een gezellig praatje raadde hij ons kamp rut aan. daar was gelukkig wel plaats. aparte man de eigenaar. heel vriendelijk.
camping is wat moeilijk te vinden. je moet door de slagboom (of eerst lopend erdoor, maar er zit op de zuil van de slagboom een groen knopje om de boom te openen)en dan kom je de kassa van het zwembad tegen, dat is de receptie. open tijdens openingstijden zwembad. van 9 tot 19 uur. veldje is mooi, voor slovenie ruime, afgemeten plaatsen. ook onder de bomen schaduwplaatsen. zwembad is gratis.
camping in mooie omgeving. tenten gedeelte ziet er relaxed uit. mooi uitzicht, tenten ver uit elkaar. super mooi sanitair. maar de afdeling voor de campers vonden wij niet fijn. je moet je camperr zo dicht op de volgende camper zetten. zodat je luifel uit kan en 1 meter extra. lijkt eerder een camperplaats dan een camping. jammer.
grote camping. wij stonden 1 nachtje op het fkk veld (naturisten). sanitair was daar beter als op de rest vd camping. langs lekker frisse beek. camping vonden wij te duur voor wat je hebt.
handige manier om de hoofdstad te verkennen. terrein aan de overkant van de weg waar zeker 30 campers stonden. wel dicht tegen elkaar aan.en naast het restaurant achter de gewone parkeerplaats was ook nog een camperterrein. pizza bij restaurant was heerlijk. met de boot naar centrum voor 10 euro pp retour.
mooie locatie, mooi en schoon en nieuw sanitair. maar plaatsjes boven op elkaar. we waren benieuwd of we met onze buscamper smorgens weg konden komen omdat er zoveel auto's, tenten enz om ons heen stonden. de tentjes stonden met de haringen in elkaar. lekker restaurant voor tegenover de receptie. gratis wifi was goed. wc papier aanwezig in de wc's
kleine camping, mooi veld. prijs op cc klopt niet. wij betaalden 25 euro p nacht voor 2 pers en electra.douches mooi, maar s'avonds was het water bijna koud. wc's oud en niet erg schoon, ook slecht verlicht. afwasplaatsen met alleen koud water.vriendelijke eigenaren. smalle toegangsweg, hopen dat je geen auto met caravan tegen komt het laatse stuk.
mooie camping en uitzicht. super douche, schoon. als je vroeg bent een mooi plekje zoeken, maar als het s avonds vol loopt is het jammer dat de plaatsen niet zijn afgebakend. dan komt alles dicht op elkaar te staan. goedkope camping.wifi overdag goed, maar als het vol loopt traag. mooie wandelomgeving.
aardige locatie voor 1 nacht om bergen te bezoeken. sanitair ziet er wel mooi uit, maar wordt niet goed schoon gehouden. de bus stopt vlakbij de camping. een kaartje in de bus kost 6 euro voor een enkeltje. inclusief de tram voor het laatste stuk. als je de app download kun je voor 3,70 pp reizen. dit werkt goed. bij de receptiie hangt een briefje hoe dat werkt. bus 20 tot einde, dan tram tot eind
erg mooi, wel groot. door de terrassen heeft iedereen mooi uitzicht op het water. mooie geasfalteerde plaatsen. mooi sanitair. erg schoon.
mooie camping met waterval erbij, waardoor je het verkeer niet meer hoort. mooi sanitair, keuken erbij. loopt smiddags goed vol. plaatsjes zijn vrij. daardoor staan ze soms erg dicht bij elkaar. terrein vrij schuin, maar camping heeft houten wiggen te leen. ongeveer 15 min lopen naar beneden via wandelpad langs water en waterval naar centrum/haven geiranger. daar is ook een supermarktje.
erg mooie locatie. kleine terrassencamping zodat iedereen mooi uitzicht heeft op het oslofjord. geen receptie. als je aan komt mag je zelf een plaatsje uit zoeken. eigenaar komt rond 19.30 langs om geld op te halen. betalen kan met pin. heel mooi nieuw sanitair. zonder muntjes. met handzeep. papieren handdoekjes en warm water. geen wifi. ik zou hem iedereen aan bevelen.
het lijkt meer een camperplaats.je staat vrij dicht op elkaar. je mag zelf een vrij plekje opzoeken. geen gezellige camping. mooi sanitair. schoon en vrij nieuw en overal handzeep en papieren handdoekjes.wel douchemunten voor 5 min. voor de locatie is 33 euro p.n erg veel. op loopafstand, ongeveer 15 min. van lillehammer. leuk centrum met terrasjes en winkels.
wel heel ver omhoog op de berg om er te komen.gratis/parkeerplaats naast italiaans restaurant. vaag waar je moet staan. dus maar gewoon in parkeervak.wc aan de overkant van de weg,tegenover restaurant. wc van rvs,die na gebruik autom.schoon wordt gespoten.loosplaats wc en waterinname aan overkant naast vuilcontainers. erg stil. wij stonden met 2 campers.mooi uitzicht iets hogerop op de berg.
18 kamperplaatsen met stroom, paar zonder. 2 hurktoiletten,1 normale en 1 invalidentoilet. 3 wasbakken. Soms wc-papier, niet schoon. 12€ per nacht,2 nachten 20€. Voor 10 uur vertrekken. Overdag parkeren met camper tot 18.30 kost 8€, ook inname water en loospunt. Geen verlichting 's nachts, wel lekker stil. Bij spa hotel gegeten, 4 gangen voor 30€. Restaurant vlakbij, ook lekker eten. Prachtige wandelroutes vanaf de camperplaats.
Sitecode: 20189
Mooie camping, nooit eerder zulke ruime/mooie gratis douches gezien. Haardrogers aanwezig. Normale wc's. Loosplaats en inname water op de camping. Veel nationaliteiten, helft Nederlanders. Tegenover camping luxe/vrij duur restaurant. Bakker met wat kruidenierswaren. Verder niets in dorpje. Bakker op maandag gesloten, maar dan kun je zondagavond brood bestellen op de camping. Uurtje lopen naar Barolo. Mooi.
Sitecode: 20606
Mooie camping, vriendelijke Engelssprekende eigenaren. Mooie douches voor 1€ per 6 min. Normale wc en hurktoilet. Zelf wc-papier meenemen. Schoon. Broodjes bestellen bij de receptie de avond ervoor. Klein zwembad, beperkt open. Fijn als het warm is. Badmuts verplicht, voor 3€ te koop. Tijdens siësta receptie en slagboom dicht. Waterloospunt en vulpunt net voor de slagboom. Veel Nederlanders. Supermarkt in dorpje.