@Wamnes
- 2018
Prachtige camping in een oude boomgaard, ruime plekken. Volop schaduw, schitterende bloemperken, hier en daar. Schoon en netjes sanitair. Vriendelijke eigenaren. Rust en stilte en zingende vogels. La Rochelle op fietsafstand via fietspad langs een oud kanaal. Ook in de omgeving (wel wat zoeken) fijn te fietsen. Soms wat blaffende honden in pension verderop, maar niet echt storend. Een aanrader.
Een heerlijke camping, rustig aan een kalmerend riviertje in een prachtige omgeving. Prettige ontvangst, konden zelf een plekje zoeken. Sanitair goed schoon, verzorgd, wasmachine aanwezig. Het zou bijna jammer zijn als heer veel kampeerders komen☺️
Wij zijn hier twee nachten geweest met onze buscamper. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Mooi schoon sanitair, alles is er. Wel zelf voor toiletpapier zorgen. Maar voor dat toiletpapier is een mooie opbergplek, zodat je niet met de toiletrol over de camping hoeft te lopen. Prachtige omgeving en je bent op de fiets zo in naburige dorpen zoals Balk, Woudsend en Elahuizen. Kortom mooie plek. Het was nu stil en ‘s avonds lekker donker.
Wat een pareltje. Eigenlijk moet je deze voor jezelf houden, maar we gunnen het Elke en Dennis (eigenaren). Prachtig verzorgde, ruime camperplekken. Luifel uit en nog drie meter vrije ruimte. Mooie sanitaire ruimte, van alle gemakken voorzien. En voor- en opzij van de camper een weids uitzicht, met soms voorbijlopende koeien, roepende kieviten en rust. En wat een aardige mensen, Dennis en Elke. Echt aan te bevelen. Heerlijk om hier te fietsen.
Een heel prettige camperplek. Ruim, stil en goed sanitair. Het is schitterend fietsen in de omgeving.
Een heerlijke kleine camperplaats. Ruim, prachtig uitzicht en het sanitair is super. Daarnaast kun je prachtig fietsen in een mooi Hollands landschap. De Noordzee is niet ver, Schagen is dichtbij. En weet je het niet meer, de meer dan prettige eigenaars zijn altijd bereid je te informeren.
Wat een prachtige, rustige plek. Zeker in deze tijd van het jaar. Genieten van de stilte op een ruime plek. Schoon, alles is er en bovenal een charmante, (gast)vriendelijke eigenaresse.
Wat een leuke camper plaats. Rustig en ruim, schoon sanitair. Een bezoekje van de bazin en dan ook nog een doosje eieren. Gewoon leuk.
Eigenlijk moet je dit niet vertellen. Een echte municipal. Niets reserveren, gewoon komen en jezelf settelen. De mevrouw van de camping komt 's avonds een paar uur langs en ze is al tevreden als je een naam geeft. Bekijk maar hoe lang je blijft. Of de douches heet water geven weet ik nog niet, maar er is wc papier in schone toiletten. Het komt vast goed.