@Wampie
- 2013
Sitecode: 51922
Bovenkant
Mooie plek en 4 km verder hebben we gewandeld waar vroeger de boomstammen vervoerd werden bij een stuwdam, zeker de moeite waard
Goede plek voor doorreis, altijd wel plaats
Voor doorreis van en naar Scandinavië is dit een geweldige plek voor overnachting.
Prima plaats voor overnachten
voor doorreis hele goede ruime plek
3 dagen hier verbleven, mooi rustig veld met voldoende ruimte. Geen hinder van trein en echt een prachtige omgeving voor wandelingen en fietsen
Mooie plek aan haven, populair plekje voor campers. op 300 meter strandje waar je lekker kunt zwemmen in ijskoude water.
Leuke plek, wij hebben hier 2 nachten gestaan. Alles aanwezig voor de camperaar. Heerlijk zwemwater
mooie plek en i.v.m. de harde wind staan we hier zonder wind
Prachtig mooie plaats, er kan heerlijk gezwommen worden, ‘s nachts rustig
Leuk en een rustige plek, af en toe komen er mensen met kano’s aan die een tocht over het water varen(oa Nederlanders, georganiseerd)
geliefd plekje, we hebben hier paar dagen heerlijk gestaan. wandelen, fietsen maar vooral met warme weer gezwommen
mooie rustige plek aan het meer, goed voor een overnachting
Heerlijk, rustig en ruime plaatsen. Mooie fietsroutes Beheerder behulpzaam, heeft een trappetje gemaakt zodat we konden zwemmen. TOP
prima plaats voor overnachting, fietsen op onverharde wegen door natuurpark is even wennen maar goed te doen
Mooie en gemoedelijke camping. Mooie omgeving om te fietsen
Zag er niet uitnodend uit, we zijn verder gereden
Goede overnachtingsplek en alles aanwezig,wat wil je nog meer.
Gezellige vriendelijke camping, aan de overkant van de weg heerlijk in de zee gezwommen. Zonder stroom is het 210 DK
Geweldige rustige plek voor overnachting en ideaal voor op doorreis omdat je tot heel laat kan komen. Er is genoeg plaats
Goede overnachting en gezellige uitbaters van restaurant waar we heerlijk gegeten hebben. Menu op website komt ook in Nederlands beloofde eigenaar Mikael
Goede plek voor overnachting en met fiets naar Gotenborg goed te doen
Om 2.30 van boot hiernaar toe, paar minuutjes rijden, heerlijk en rustig een paar uurtjes geslapen
prachtige plek voor overnachting als je op doorreis bent
Warme en gezellige dagen gehad op deze super kampeer plek
Goede overnachting als je later aankomt, wel ongezellig maar dorpje is oké
Goede overnachting als je later aankomt, ziet er ongezellig uit maar dorpje is oké
prima camping en alles aanwezig, behulpzame beheerder
Er stond een grote tent dus niet bereikbaar
wij vonden dit minder, krappe plaatsen en zijn doorgereden
Goede overnachtingsmogelijkheden en mooi uitzicht
parkeerplaats, geen overnachting
Hier overnacht van 22/23 juni 2022 Mooie rustige plek met uitzicht op het meer
Sitecode: 20937
ruime plekken met uitzicht op land waar de koeien lopen, goed voor mooie fietstochten en alles aanwezig.
wij waren hier 9 mei voor paar nachten, alles is aanwezig, beetje jammer dat we tegen gebouw aan stonden, heel veel schaduw en de pech dat er heeel veel wind stond en geen satelliet ontvangst
Goede locatie, alles aanwezig en hele mooi fietsroutes
mooie plaatsen om te staan, de prijs klopt niet helemaal. wij betaalden €20,20 per nacht
wij stonden hier Koningsdag. prima overnachting gehad
Sitecode: 19390
Een hele mooie plek en sfeervol verzorgd. Prijs is nu 14 euro zonder stroom
Wij hebben hier overnacht, omdat het te laat werd om wat anders te zoeken, voelde niet fijn.
Je hebt keuze uit 3 verschillende parken, wij kozen voor park aan het strand, even zoeken naar de weg daarnaar toe, maar plekje was super
Deze plek verdient eigenlijk geen ster, wij stonden hier 1 nacht en moeten 17 euro betalen. Douche en wc slecht, geen water inname. Luifel mag niet uit, ook geen stoel
prachtig plekje als je mooi weer hebt. Met stroom is het 18 euro. Wij hebben hier 2 nachten gestaan
Het was ons te stijl om het zandpad omhoog te gaan, langs de weg verbrande bomen, dor en geen mooi uitzicht
grote parkeerplaats, heerlijk uitzicht richting het grote meer, 2 nachtjes hier gebleven en mooi gewandeld en gezwommen in het meer
Heel tevreden over deze camping. Fietspaden tot centum Salamanca, kom je ook nog langs een Lidl
Helemaal mee eens met vorige bericht
De weg hiernaar toe was heel goed te doen.
we waren hier 20 sept maar geen cp plaats wat foto’s aangeeft,
super goede plek voor overnachting, wilde nog nachtje blijven maar het gaat straks regenen dus verder op doorreis
Deze locatie is prachtig, heerlijk zwemmen in het meer.
geweldig
Super plek, vriendelijke eigenaren
Goede overnachting plek voor doorreis
Prima overnachting, bij restaurant Balkan, 500 m, kan alleen met cash( en dat in de Corona tijd) of Duitse kaart worden betaald
Prima service plek
Prachtig gelegen aan meer, mooi plekje ook voor kinderen en natuurlijk zwemmen in het heldere water
Alles is al gezegd in de vorige berichten, fietsen naar de stad Åndalsnes is goed te doen, s avonds gezellig bij kampvuurtje
Prima camping en alles aanwezig
De beheerders waren vriendelijk en super blij dat wij kwamen, als eerste Nederlanders die de grens over mochten ivm covid19. Mooie pek midden in het bos. Fam. Zutt