@Wandelhans
- 2018
- Hymer B-Klasse 655
- 2004
- Integraal
twee nachten hier geslapen. prima plek. hier voor de derde keer geweest en kom zeker nog terug. windmolen en trein wel gezien, maar nauwelijks gehoord. zeker geen overlast. weer bedankt, familie Abma
wegens corona is alles gesloten, maar het hek is open, de parkeerplaats toegankelijk en de gratis stroom werkt prima.
je weet van tevoren wat je zoekt en dat is in dit geval een plek om te slapen. Deze plek is daar uitermate geschikt voor.
Prima plek naast visrestaurant, twee nachten hier geslapen
We konden wel langer dan 1 dag blijven en hebben dus twee nachten hier geslapen tijdens Pinksteren. Ook lekker gegeten bij buurman Van der Valk
Prima, alles laden en lozen op 1 adres
Prima
Simpel, langs de weg, maar alles (zelfs de stoom) is gratis
mooie plek, rustig geslapen. Supermarkt met tankstation en wasserette op 500 meter
Prima plek. Lekker geslapen
Heel goed voor een nachtje, wel lozen maar niet tappen. We stonden met een paar campers, er is ruimnte voor tientallen
Ruime parkeerplaats waar campers welkom zijn. Prima loosplaats, kraan voor tapwater heeft geen schroefdraad, maar alles gratis.
Sitecode: 19155
Wat een mooie, rustige camperplaats. Drie nachten hier geslapen. Op de zeer ruime parkeerplaats komen inderdaad ouders hun kinderen brengen en halen voor de school. Op zondagavond komen tientallen Spaanse campers de plek alleen bezoeken om te lozen na een kennelijk fijn weekend. 19 graden voelt aan als 25, wat een genieten.
We zijn hier geweest, of we hebben niet goed gekeken. Een half uurtje rondgewandeld. De supermarkt heet nu LIDL, ruimte genoeg, maar geen aangegeven plekken voor campers, geen plek om te lozen gevonden.
Prima plek, water afgesloten van 15-11 tot 15-3.
Zeer rustig. Camperplaatsen tussen heggen. Gratis water tappen en lozen en gratis toilet legen
Rustige plek met gratis lozen. Tappen kost 3 Euro
Prima plek naast zwembad. We stonden er met nog vijf campers.
Ruime plek. Je kunt overal over klagen. Geluidsoverlast in ons geval was onweer. Dus belachelijk om te klagen. Alles wat je nodig hebt, waaronder een plek om te slapen, is aanwezig.
Prima
Prachtige plek
Geen voorzieningen maar wel een prachtige plek. Een sprookje. Die voorzieningen vonden we gisteren en vinden we morgen weer.
Groot. Ruim. Alles bij de hand.
Ik weet natuurlijk dat er brede en zeer brede campers zijn. Maar drie meter breed?? Prima plek en het is gratis en er is beschikbaar wat er wordt beloofd.
Prima plekje met uitzicht op zee. 31 oktober zwemmen in de Middellandse zee!
Prachtige en ruime plek. De lokale bevolking gebruikt het plein voor allerlei activiteiten. Heerlijk rustig geslapen.
Er zijn zes gemarkeerde plaatsen en de indruk wordt gewekt dat je op die plaatsen kunt lozen. Dat is niet juist. Lozen en tappen is iets verderop naast het gebouw. Prima geregeld.
Na een mooie, nee een prachtige route door de Pyreneeën hadden we geen zin in nog een paar uur door te rijden. Dan biedt deze app een plekje dichtbij waar je bent. En deze plek is prima. Niet gezellig? Neem je eigen gezelligheid mee!! Alles is bij de hand en is gratis. Ja er rijdt ieder uur wel een auto voorbij. Je staat op een verharde plaats met uitzicht op een riviertje. Meer van dit graag.
Je staat in een parkachtige omgeving bij het meer. Erg rustig. Wandelen en fietsen naar of rond het meer.
Je hoort het verkeer en dat is altijd en overal. Soms wat meer en soms wat minder. Afvoer nog steeds of weer verstopt. Prima plek om te overnachten.
Alle sanitaire voorzieningen gratis. Rustige slaapplek.
Heerlijk rustig en prima geslapen
Prachtige en ruime plek om ook de tuinen van Monet te bezoeken.
Prima plek. Stroom is niet gratis maar dat gebruiken we ook niet, want alles is aan boord.
Prima maar alweer staan er andere auto’s op de plaats van campers
Zojuist aangekomen. Wat mooi. Niet alleen de plek maar ook de route er naar toe.
Ruime en rustige plek. Gratis verblijf. Stroom te betalen met muntjes en daar maken wij geen gebruik van.
Geweldige plek. Alles gratis dus niet klagen.
Prima locatie en heel vriendelijk
G E W E L D I G. Je komt bij de parkeerplaats en stapt uit en meld je aan en kleed je uit en je geniet. De hele dag. En daarna slaap je als een roos in je eigen bed. Volgende dag uitgerust naar de volgende locatie.
Prachtige en ruime plek. Er komen hier mensen met de auto om rond het meer te fietsen of wandelen.
We zijn zojuist aangekomen. Prima. Lekker rustig ennog plaats genoeg.
We hebben onze camper geplaatst en al gauw bleek er een plas water onder te liggen. Slang van schoonwater naar pomp bleek lek waardoor een natte bende rond de tank. En dan blijkt eigenaar niet alleen reuze aardig maar ook erg handig. Hij heeft erg kundig gerepareerd. Eneven later hebben we heerlijk gegeten.
Gratis, dus wat wil je meer dan rust en ruimte. Vijf plekken en vijf aansluitingen voor stroom, maar 10 campers passen ook en niemand maakte gebruik van die stroom.
De vorige keer liepen de kippen vrij rond en kwamen ook in de camper. Deze keer vroegen we waar de kippen waren en het antwoord: in de diepvries. Prima plek, aardige mensen. We komen zeker terug.
Prima locatie
Voor de tweede keer heerlijk gegeten en rustig geslapen. Er volgt zeker een vervolg.
Geen verkeer gehoord. Prima plek bij recreatiegebied en plukbos
Prima plek. Afvalwaterput was vol maar er kon best nog bij. Alles beschikbaar wat nodig is.
Prima plek, ruime parkeerplaats waar ook andere voertuigen dan campers staan, maar geen last van elkaar.
1 woord? GEWELDIG!! Meer woorden?? Prima plek om te overnachten, alles gratis. Heerlijk gegeten, je eet je vingers er bij op, dus wellicht even vingers natellen. En als je wilt afrekenen dan lijkt het er op, dat de helft in rekening wordt gebracht.