@Wanneperveen
- 2024
Zeer hartelijke ontvangst. We hadden niet gereserveerd maar er was nog plaats. Ruime, vlakke plaats (terras) Stroom, water , sanitair en toiletcassette leegpunt. Geen grijswaterafvoer. Voor de hond zelfs een lekkernij pakketje. Goede uitlaatmogelijkheden voor de hond. Voor ons een Topplek.

Aardige ontvangst. Kaartje mee met beschikbare plaatsen en zelf uitzoeken. Plek 26 , ruim terrasveldje,( wel levellers nodig) Mooi uitzicht op de haven en direct toegang vanaf de camping (bij eb) naar de zeer grote stranden. 2 personen,hond , stroom €29

Wat een mooie plek. Super aardige dame (Engels sprekend) aan de receptie. Zoe zelf een plaatsje en kom maar zeggen waar je staat . Goed sanitair. Broodjes te bestellen. Top plek.
Duidelijk aangegeven : geen voorzieningen . Wat een fantastische plek. Eigenaar bedankt voor het openstellen van uw terrein.

Top Dit wil je als je camperaar met toilet en douche aan boord. Vriendelijke ontvangst, zelf een (erg)grote grasplaats uitzoeken, grijs water en toilet loosplaats aanwezig. Nette prijs. Wandelafstand naar Omaha Beach. Aanrader!!!!
super aardige ontvangst. zelf plekje kiezen uit een aantal beschikbare plaatsen. fantastisch uitzicht. broodjesservice.
perfecte camperplaats: ruime plaatsen, verzorgd terrein, goed sanitair, korte loopafstand naar Heusden. Zelfs een apart mooi stukje terrein om de hond uit te laten. Zorg wel dat je de aan/uit app ter beschikking hebt.
Super plek . Leuk schepen kijken. Behulpzame en aardige havenmeester. Duidelijke instructie bij telefonische aanmelding.
prachtige camperplaats met mooie schaduwrijke plaatsen. goed onderhouden tuin. tip: boek niet pas aan de poort maar zoek het rustig uit via de duidelijke site.
camperplaats in ontwikkeling. super mooi uitzicht, behulpzame beheerder. prijs o.k.
erg makkelijk. Met dank aan de gemeente. cassette toilet en water tanken voor €2. fijn dat de voorzieningen er zij
Vriendelijke ontvangst door Eloy. De Kids brachten gelijk eitjes en snoepjes en bleven eventjes gezellig kletsen en de landkaarten uitleggen. Ruime plaats en rustig . Top. Joke,Martin en Juster
Aardige ontvangst. Mooie ruime camperplaatsen. Erg goed sanitair. De weg oversteken en je kunt perfect wandelen op en onderaan de dijk.
Dit is precies wat wij zoeken als camperplaats: - duidelijke instructie bij aankomst -mooie plaatsen -kleinschalig -goed sanitair en een zeer aardige eigenaar. TOP.
Helemaal top. Zo wil je met je camper staan. Mooie zeer rustige omgeving. Super vriendelijke eigenaren.
Kleinschalige (gelukkig) camperplaats., Mooi uitzicht over de natuur en bollenvelden. Ruime plaatsen, netjes en schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar. De weg oversteken en je bent op het strand.
Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe sanitair maar er kan gebruik gemaakt worden van toilet en afwaskeuken. Super aardige eigenaren, mooie plaats direct achter de Waddendijk.