@Wanneperveen
- 2024
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Ben je zelfvoorzienend? Geweldige plaats. Rust en uitzicht over zee.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Als je aankomt rijden denk je waar kom ik terecht, maar alles alleen maar positief: aardige en behulpzame beheerders, tijd voor uitleg, schoon en warm sanitair, lozen toilet en grijs water. Fietsen te huur maar lopen naar de binnenstad is ook goed te doen. Deze tijd van het jaar ook voldoende ruimte om de camper. Frans, bedankt en succes daar met je plannen. Groet Joke en Martin
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
leuke plek en hele aardige behulpzame mensen bij het clubgebouw. Betalen cash in een envelop (150dk) douchen 5 dk. zorg dus dat je dit gepast bij je hebt. geen 5 sterren omdat je het Chemische toilet niet kunt legen.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
nu in september redelijk rustig maar al wel 8 campers. leuke plek, je loopt zo het Elbe strand op. De zeeschepen hoor je voorbij varen. Prijs €15,-- is incl. stroom. kan me voorstellen dat het hier bij mooi weer erg vol staat.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Sitecode: 196361
Erg mooie plek midden in de natuur van de Waddenzee. Het regende hard en het grasveld was erg nat. De nacht op de verharde parkeerplaats gestaan. Toiletten net schoongemaakt. Top. Bedankt gemeente.
Mei 2026
Zeer hartelijke ontvangst. We hadden niet gereserveerd maar er was nog plaats. Ruime, vlakke plaats (terras) Stroom, water , sanitair en toiletcassette leegpunt. Geen grijswaterafvoer. Voor de hond zelfs een lekkernij pakketje. Goede uitlaatmogelijkheden voor de hond. Voor ons een Topplek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Aardige ontvangst. Kaartje mee met beschikbare plaatsen en zelf uitzoeken. Plek 26 , ruim terrasveldje,( wel levellers nodig) Mooi uitzicht op de haven en direct toegang vanaf de camping (bij eb) naar de zeer grote stranden. 2 personen,hond , stroom €29
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Wat een mooie plek. Super aardige dame (Engels sprekend) aan de receptie. Zoe zelf een plaatsje en kom maar zeggen waar je staat . Goed sanitair. Broodjes te bestellen. Top plek.