@WannesYarr
- 2020
gluiperig
Reserveer vooraf. Eenvoudige, betonnen parkeerplaats, maar perfect voor een bezoek aan de stad.
Grote gravel parkeerplek. Locals wandelen en joggen hier, Rustig in de avond. Geen voorzieningen,
Rustige plek iets van de weg af. Een mooie wandeling start vanaf de kampeerplek. In de zomer van 2025 is er een foodtruck die vers bereid veganistisch eten verkoopt. Zelfs als je niet bekend bent met veganistisch eten, probeer het eens. We hebben heerlijk en smakelijk gegeten!
Gratis grote parkeerplek enkele tientallen meters van de weg. Klein uurtje fietsen van Tromso centrum. Het is een startpunt van verschillende trails, daarom overdag vrij veel beweging. Erg rustige nacht gehad. Wc betalend met bankkaart. Afvalcontainers voorzien. Geen vers wate of, grijs ofwc dump.
camperen verboden. max 5 u staan
Muggen!!
Het is wat het is, een parking. In de NO hoek is het rustig overnachten.
Overnacht plekje op een redelijk drukke parking. Toilet, watertap en waste dump. Gratis!
1 euro/u op de “official” plekjes achter de slagbomen. De aanpalende parking is gratis na 19 u De grijs/zwart losplaats gecombineerd met vers water is erg vies! Perfect plekje in de aanloop naar de Gotard en verder. (Wij hebben nog nooit betaald, parking is gratis en dik ok voor een nachtje)
Perfecte plek voor 1 overnachting. Slechts 5 plekken Altijd vol (Er is een perfecte "overflow parking" op de volgende rotonde)
Basic camper parking. Overdagl lawaai van drukke baan. 5,5 euro voor de nacht, contactloos te betalen aan automaat. Geen voorzieningen behalve waste disposal.
Grote parking. Vrij druk. Ideaal voor slapen en weer weg.
Perfecte plek midden in het stadscentrum. Geen faciliteiten. Vijfde ster zou zijn: afval/vers water.
GEEN HONDEN TOEGESTAAN! . Onvriendelijk welkom. Wij gingen ergens anders heen
Bedankt Lidl voor het rustige en gratis logeerpartijtje! Afvalverwerking niet mogelijk.. Koffiehoek en winkel open om 7.00 uur. Toilet in de winkel.
Rustige gratis (!) plek. Vlak bij het circuit van Zolder. Een half uurtje fietsen langs het Albertkanaal naar Hasselt. Voldoende ruime plaatsen. Toilet casette ledigen + spoelen.
Het voordeel is dat het gratis is, je betaalt alleen voor wat je nodig hebt (elektro, water, afvoer) Aan de andere kant, slechts 4 plekken, naast een zeer drukke weg.
Rustige plek om 's nachts te parkeren. Voelt veilig. Lopend water, Afval-, zwart- en grijswaterafvoer. Allemaal gratis. Bedankt Aquasparta-gemeenschap!!!