@Wanrooij
- 2017
- Ander
- Buscamper
Augustus 2026
heerlijke familiecamping met hele vriendelijke mensen, heerlijk rust aan het riviertje waar kinderen in kunnen spelen. veel Nederlanders, veel tenten. grote plaatsen. Niet veel sanitair maar wel schoon. een kleine uitdaging is een smal steil weggetje voor de laatste 50 meter.
Een camping met veel lawaai van de weg en de treinen aan de andere kant van de rivier. Erk kleine plekken. Kleine ingang waarvan de slagboom vaak dicht zit zodat je met een fiets of kinderwagen haast niet in of uit kan komen. Sanitair stelt niet veel voor. Voordeel is wel dat de supermarkten vlak bij zijn.
Erg kleine plek en niet gezellig. veel lawaai van sirenes (dag en nacht). Die kaart om binnen te komen en de douche af te rekenen e.d. werkt erg goed.
Juni 2026
Heel groot groen veld met plekken in de zon en inde schaduw. Prima sanitair. BBQ plek en hangplek voor jongeren ( en ouderen). tafeltennistafel, speelgoed voor kinderen. Echt een heerlijke plek en dicht bij zee.
Een perfecte plek om naar Burgos te fietsen. Maar als er meestal meer dan 100 plekken bezet zijn, blijft er dan niet een klein beetje geld over om die latrines eens op de knappen?
Mei 2026
prima camping met schaduwplekken en zwembad. De prijs klopt op CC klopt . wij betaalde ook €18,80 incl. stroom en wifi. De snelweg is dichtbij maar hoor je nauwelijks.
gewoon de camping die je altijd zou willen hebben. rust, schaduw, zon en geen onduidelijke verbodsborden. en natuurlijk een vriendelijke Jeroen als gastheer. voor mij nummer 1 van de Portugal campings.
Groot veld met grote plekken maar weinig en vies sanitair. Voor de rustige maand mei is dat niet zo’n probleem maar in het hoogseizoen waarschijnlijk wel. Ook weinig watertap punten. Het restaurant is prima en wordt ook door het dorp gebruikt.
Supercamping, veel ruimte, schoon en ruim sanitair, goedkoop en hele aardige mensen bij de receptie!
heel dicht bij de stad. Dat is positief. Maar verder een zooitje met te weinig water- en stroompunten. De douches zijn super klein en gemaakt van plastic schrootjes. Ook plek voor min of meer daklozen. zeker geen overlast van gehad maar geeft toch een andere indruk. Als extraatje kregen we nog een ontruiming (oefening?) maar geen uitleg!