@WardS
- 2018
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Sitecode: 11949
Mooie camperplaats met ruime staanplaatsen en een rustige nacht. Ideaal als tussenstop tijdens een langere reis. Een fijne plek om even uit te rusten en de volgende dag weer fris verder te rijden.
Mooie camping voor een verblijf van enkele dagen. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig, met nette douches en toiletten. De bushalte ligt vlak voor de camping, waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Wij hadden een ruime, mooie staanplaats. Minpuntjes zijn de prijs (€66 per nacht in juli voor enkel de staanplaats met elektriciteit) en de afstand tot het kiezelstrand, waarvoor je toch een heel eind moet wandelen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Sitecode: 20704
Leuke camping met een prachtige ligging aan het water. We stonden er met een mobilhome van 7,5 meter en hadden voldoende ruimte, dus dat was geen enkel probleem. Jammer dat het legen van het chemisch toilet en het gebruik van de vaatwas betalend zijn. Ook vonden we het aantal vaatwassers en wasmachines wat beperkt voor zo’n grote camping. Verder een lekker restaurant, een mooie campingwinkel en op korte afstand een Aldi en een lokale groothandel.
April 2026
Zeer nette en goed onderhouden camping. De prijs weerspiegelt de vele faciliteiten zoals park, speelland en zwembaden. Het sanitair is vernieuwd en top, met industriële vaatwassers (propere borden in 5 min). Mooie staanplaatsen met eigen kraantje en elektriciteit. Wij komen hier zeker terug zolang de kinderen genieten! Ideaal voor gezinnen die comfort zoeken en graag alles bij de hand hebben. Ook de sfeer is aangenaam.
Mooie ruime camperplaatsen. We kozen voor de comfort XL plaats 130m2 omdat we met een grote camper zitten en dit was groot genoeg! Zeer leuk voor de kinderen. Afstand om cassette te legen kan inderdaad oplopen. Gelukkig zijn de sanitaire blokken zeer netjes onderhouden. Voldoende activiteiten voor jong en oud. Met onze twee kindjes was dit meer dan aangenaam. Zonder hun zouden we hier welliswaar niet komen. €49/nacht
Parkeer automaat kapot dus iedereen kon gratis overnachten. 16-17€ is veel geld om geen voorzieningen te hebben. Leuke plaats voor één overnachting op wandelafstand van het centrum.
Prachtige CP. Geen elektriciteit voorzieningen maar was voor ons geen probleem. Blokken wel noodzakelijk aangezien de plaatsen hellend zijn. Voor € 8,40 is dit een perfecte oplossing voor overnachting en bezoek aan het aquarium.
2023
Ontzettend vriendelijke eigenaar! Voorzien van ontbijtservice + mooie rustige plaats om te overnachten. Van de hond Odiel geen last gehad, die nemen we er graag bij! Van faciliteiten geen gebruik gemaakt dus geen opmerkingen over.