@Wasstritje67
- 2013
mooi ruime plekken. in de nacht goed verlicht. stroom per kw. prijs €10- p.n direct naast een klein eind station van waar je direct naar Kassel kan reizen. wij hadden geen last van geluid. nabij een weg. voor ons geen hinder. 1 km tot altstad Bad Wuldingen. kun lopen via de blauwe route heuvel op. maar goed te doen. zijn volop bezig alles te vernieuwen. Om de hoek zit de aldi. Het is nu vrijdag avond en stond vrij snel vol.
prachtige camping met geweldig uitzicht. mooie ruime plekken.wij op plaats 18 op de camping zelf. aantal camper plekken aanwezig. prachtig stijlvol sanitair gebouw schoon en veel aandacht besteed aan de inrichting. stroom 6 amp 4kwh inbegrepen. vriendelijk behulpzaam personeel. Met fiets, bus of te voet naar Vaals of Aachen. zeker aan te bevelen. broodjes services via receptie of website. wifi enkel in recreatie ruimte.
zeer hartelijk / vriendelijk ontvangst . Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. mooie schone sanitaire van vele gemakken voorzien. Grote ruime goed onderhouden plekken. mooi natuurlijk aangelegd. plek 33. Met bebossing en planten . Echt een aanrader om tot rust te komen. wij komen hier zeker een x terug.
Sitecode: 20152
Vriendelijk ontvangst. Naar plek begeleid hij heeft het er maar druk mee. Prima camping op fiets afstand van mooi alt stadt freiburg. Camping is snel vol. Prima schoon sanitair. In de buurt van cewe supermarkt.
Prima plek wel op iets te grote keien. 3 km van Baden baden via mooi fietspad te bereiken. Langs drukke weg maar wij hebben er geen last van gehad. Betaal automaat maar wel met contant geld €12,- gepast betalen stroom met 50 cent muntjes. Plek is in trek