@Wastelcompany
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
Vandaag per ongeluk op deze plek geland. Vriendelijk begroet door de manager van het wijnhuis en een stoel toegewezen. (Neem degene aan de achterkant, daar is nog wat gras.) Alle informatie meteen, een wijnwinkel en restaurant naast de deur. Geen dwang om daar te eten. Zeker een mooi gebaar richting de eigenaar.
Rustige staanplaats met mooi uitzicht, de plaats kan wel wat onderhoud gebruiken. Kosten zijn nu €20 + €5 voor stroom, maar douchen is niet meer gratis. Een pittige prijs om op een gravelveld te staan. De dieren zijn er ook niet meer.
2021
Goede parkeerplaats voor één nacht. Voor 5 € de goedkope optie. Helaas is er geen manier om uw afval weg te gooien, hoewel alles direct naast de camping ligt ook de camperplaatsen.
2020
Wij zochten een rustig plekje om even te ontspannen. Fijne plaats om te staan maar de rust ... Een feestje dood 's nachts in de bar. Hellas!
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Campers worden hier getolereerd, geen officieel veld, maar de stadsjongeren vinden het spannend om duidelijke borden te zetten met luide muziek en feest. Jammer, plaats is OK en Speyer is het bekijken waard
Grote staanplaatsen
Sitecode: 19749
Foto's zijn het soms niet eens met de ruimte op elkaar
Goede plek voor een overnachting, schoon en goed onderhouden.
Rustige parkeerplaats voor 6 womo, relatief dicht bij de parkeerplaats als je de laatste bent 🤪. Speeltuin en minigolf in de buurt. Zoals met alle plaatsen zou je blij zijn als afval kon worden gescheiden