@Watcho
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima gratis plek met mogelijkheid om grijs en zwart water te storten. Daarnaast veel plekken om schoon water te pakken. vandaag met Aller Heiligen hoofdzakelijk Portugese camperaars. Inkopen makkelijk lopend te doen(lidl).
prima verharde plek /parkeerplaats in een prachtige omgeving. Bewoners zijn erg vriendelijk. Prima wandelomgeving in de buurt van water. Prullenbak aanwezig en picnic bankjes. Geen andere voorzieningen aanwezig. Wij stonden hier alleen op 23 mei.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Een CP waar je graag wilt komen. Wij staan hier alleen, maar het voelt uitstekend om hier te overnachten. Alles uit de voorgaande reviews klopt nog steeds. let op de toegangsweg blijft smal, maar is te doen voor campers die wat langer zijn. wij zijn 7,5 meter.
2022
Heerlijke plaats aan het water. Staan hier met 5 campers vandaag. Alleen vuilnisbakken aanwezig. Heerlijke wandelmogelijkheden in de omgeving.
Sitecode: 19526
Prima plek, waarbij een toilet aanwezig en open is. Wel wat verkeerslawaai van de weg, maar 's nachts rustig.
Prima plaats om te overnachten. Heerlijk geslapen. Lekker aan het water gestaan en heerlijke wandelingen gemaakt in het park met veel eekhoorntjes.
Prima plaats, waar geen voorzieningen zijn. Alleen vandaag op hemelvaartsdag erg druk. We staan hier met 2 campers. Om hier te blijven staan is het verstandig om niet te vroeg te arriveren op de dag, anders neem je de parkeerruimte van de bezoekers aan het fort in beslag.
Vandaag aangekomen op deze camperplek. De gemeente Karlstad heeft geluisterd naar de reviews op camper intact. De plekken van 10 campers eerst, zijn terug gebracht naar 6. De campers staan nu echt ruim. Wij waren helaas te laat om 14.30 uur want het was al vol. Blijft een prima plaats om de stad te bezoeken.
Nette verzorgde en verharde plek voor 7 campers. Enige voorziening is een vuilniscontainer. Verder veel wandelmogelijkheden en zwemmogelijkheden.
Heerlijke plek aan het meer. Prima zwem en wandelmogelijkheden. Wc is heerlijk schoon. Verder weinig bedrijvigheid zo vroeg in het seizoen.