@Watermulders87
- 2020
Mooie camping op het eiland: Rømø in Denemarken, wij zijn hier geweest en we vonden het heel mooi, het sanitair is erg goed en schoon en je hebt een mooi camper plekje met een klein meertje erbij, je kan ook op ongeveer 3 km fietsen naar het strand van Rømø, wij zijn daar geweest en het was heel leuk. Wij komen zeker weer een keer terug. Daarom 5 sterren!
Een hele leuke camping als je naar LEGO Land wilt gaan, schone mooie sanitair, grote speelplekken voor kinderen en je kan naar LEGO Land toe op loopafstand. Ik ben er zelf geweest (LEGO Land) en het was echt fantastisch, ik ga er zeker weer een keer heen. Echt een aanrader!
Prima plek en sanitair en prijs als aangegeven. Je kunt er ook zwemmen. Leuk vervoer naar eiland- gratis veerboot, onze eerste keer met de camper op een boot.
Een prima camperplaats voor de tussenstop naar bijvoorbeeld Scandinavie. Super schoon en zeker niet duur (ca 25 euro) en alles aanwezig. Leuk feitje, camperplaats is onderdeel van dealerschap Eura Mobil (ons merk). In de showroom verlekkerend kijken naar nieuwste van nieuwste (maar ook merken als Ferrari en Maserati - ook dealerschap) ontbreken niet.
Zeer mooie plaatsen met eigen terras en uitzicht op zee. Keurig sanitair. Ook mogelijk tot het nemen van een duik in zee. Vriendelijke receptie. Kleine kiosk voor kleine hap. Wij betaalden 29 euro voor een plaats met uitzicht op zee inclusief stroom en gebruik wc en douches. Een tip: reserveer als je een mooie plek wilt hebben.
Leuke tussenstop camping. Mooi gelegen aan de Grote Beltbrug. Geen luxe maar in ieder geval schoon. Mogelijkheid tot zwemmen in zee (met douche) Ook leuk haven restaurant. Wij hebben ontbeten op een van de mooi gelegen bankjes met mooi uitzicht op de brug. we betaalden 23 euro (plaats en stroom).
Sitecode: 20532
Zeer matige camping. Geen vaste plekken (zoek maar een plekje) en bijna vechten om één van de te weinige stroompunten. Vies en stinkend sanitair waar de vliegen hun thuis hebben gevonden. Over de omgeving niks dan goeds, maar volgend jaar wel op een andere camping.
Prima camping die zijn 4 sterren eer aan doet. Mooie ligging met uitstekende voorzieningen en sanitair (eigen stroom, bbq en (afval)waterpunt bij de plek). Ook de uitgebreid geutiliseerde zwemlagune is zeer goed bevallen. De prijs die wij betaalden (3p en camper 7,35m) wat 38,- p/nacht - alles inclusief.
Prima camping op de route van/naar Oslo. mooi gelegen aan het water met grote (zelf uit te zoeken) plaatsen. Ligt langs een weg maar daar heb je geen last van. voldoende elektra punten en mooi en schoon sanitair.
Mooi gelegen camping vlakbij Oppdal. schoon sanitair en een zeer vriendelijke ontvangst. Grote plekken met steoom. Strandje langs de rapid en zeer indrukwekkende schlucht op 5 minuten lopen van de camping.
Een zeer zeer mooi gelegen camping. de plekken aan het meer bieden een schilderachtig uitzicht op de Brixdal Gletscher en het hel-blauw groene smeltwater meer. zeer vriendelijke beheerders en prima/schone/veel voorzieningen. Diverse boot-typen gratis te gebruiken. Staat in onze all-time top 3.
Deze camping heeft alles wat een goede camping betaamd. Een zeer gastvrije gastvrouw, extreem schoon sanitair, een fastastische omgeving en een heerlijk zwembad vlak naast de camping. Ook de Spar supermarkt en diverse restaurants in de buurt. Wij komen terug.