@Wauzeltier

2007

Er is een bouwvergunning voor een Penny Market voor de parkeerplaats. De start van de bouw is voorzien in de nabije toekomst. Plan dus een alternatief wanneer je aankomt. Ik zal de sluiting van de parkeerplaats op dit punt publiceren.

We stonden voor de deur volgens GPS. Een parkeerplaats was niet herkenbaar of werd niet aangegeven. Blijkbaar wil je geen dames!? Voordat u de smalle straatjes naar het adres onder de wielen brengt, belt u eerst of hier een parkeerplaats wordt aangeboden !?

Eindelijk een parkeerplaats in de Allgäu, waar zo'n fatsoenlijke plek schaars is. Alles was zeer goed onderhouden, de parkeerplaats was groot genoeg voor luifels en stoelen. Modern afvalverwerkingsstation, overal uitnodigend. Zal zeker terugkomen.

Waarom 5!? Dankzij GPS vond ik de ingang van de parkeerplaats. Er staat echter geen Womo-bord op straat. Bovenaan de straat is er ook geen indicatie van inschrijving of toegang tot de parkeerplaatsen. We gaan dan het bos in. Uit een telefoontje is gebleken dat de parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn, inschrijving bij het eerste huis aan de linkerkant, huisnummer Geiges 1

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Gewoon een ster omdat ik de ruimte niet twee keer kon gebruiken. Het is open van 1.1 tot 31.12. Ik was op 23.11. daar, alles geblokkeerd, ik ben nu op 14 maart. daar, alles op slot. Bij de ingang is er geen indicatie dat de plaats gesloten is! Dat zou het minste zijn wat je zou verwachten!

Als je van eten en goed eten houdt, is dit de plek voor jou! Ook is de volledige plaats zijn kosten waard.

Op de parkeerplaats is er geen indicatie dat campers zijn toegestaan !? We stoppen en kijken of ik iemand meld. De omgeving is goed onderhouden, gemeenschapshuis, muziekclub en sportveld.

Het is waar, de prijspremie van 15 tot 20 euro is een beetje fel. Bovendien, stookkosten met elektriciteit of werking van airconditioning nog eens 5 euro. Wi-Fi is perfect, wachtwoord staat op het prijskaartje bij de douche.

Zeer goed ontworpen parkeerplaats met modern sanitair gebouw. De omgeving is helaas slechts gemiddeld, de weg naar de oude stad is de moeite waard, comfortabel dineren en winkelen. Een buskaartje kost € 1 per reis, een stop dicht bij het veld. Voor verdere verkenning was het weer helaas jammer.

Eerst naar de prijzen. Als je met ACSI komt, betaal je € 18 op de camping, elektriciteit, sanitaire ruimte, wifi voor een apparaat incl., Toegang tot het kleine buitenzwembad, etc. De lengte van het voertuig was 7.50 met voldoende ruimte. Met de fiets naar het strand is het ongeveer 3 km, het is de moeite waard. Onbeperkt strand en (op dit moment) schoon. Supermarkt met een klein maar voldoende assortiment.

Ik geef bewust alle punten, omdat de ecologie zwaarder weegt dan het omgevingslawaai, zoals snelweg, sneltrein of naderingsbaan. Eigen stroomopwekking, biologische landbouw, zelfs kleine bloemenweide voor bijen, etc. Wat ze ook niet mogen, een chemisch toilet is leeg omdat er een biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie in bedrijf is. Dus plan uw verblijf in een goed onderhouden omgeving!

Zeer verzorgde plek met vriendelijk onthaal. Ter plaatse toiletten en douches heel schoon, als een Wohnmobilist maar ik heb aan boord. Hoge struiken naar de kleine drukke weg maakt de plaats erg rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Rustige locatie, veel groen, royale kavels met elektriciteit, water en riolering. Met ACSI in de beschreven agendagegevens kost de plaats 18 € en 2 € toeristenbelasting. In vergelijking met Camperplaats is Aquanaut een paradijs.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Als je eenmaal je weg naar de pleinen hebt gevonden, wordt een wonderbaarlijk goed onderhouden ambiance geopend. Vrij uitzicht op de weilanden of plaatsen direct aan het kanaal (zeker zelden gratis). Het sanitairgebouw is superschoon en adequaat. Voor Womos levering en verwijdering schoon opgelost, stopcontacten voor alle parkeerplaatsen beschikbaar. Bij de receptie ontvang je de meest vriendelijke!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Als je eenmaal je weg naar de locatie hebt gevonden, wordt een wonderbaarlijk goed onderhouden ambiance geopend. Vrij uitzicht op de weilanden of plaatsen direct aan het kanaal (zeker zelden gratis). Het sanitairgebouw is super schoon en adequaat. Voor Womos levering en verwijdering schoon opgelost, stopcontacten voor alle parkeerplaatsen beschikbaar. Bij de receptie vriendelijk!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

De camping heeft een paar plaatsen en wordt voornamelijk bewoond door vaste kampeerders. De sterren zijn voor campers, omdat grijs water niet kan worden weggegooid, vers water is erg lastig. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig en schoon, de baas erg vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ondanks een hoogtepunt op het weekend van de Vaderdag vriendelijk welkom en goed georganiseerde plaats briefing. Als womomoblist kan ik geen informatie geven over de sanitaire voorzieningen, ik heb een goed onderhouden faciliteit aan boord, de berging is in orde. Vanaf het einde van het sportveld waar we stonden waren er de bakkers en Edeka 1,9 km, de fiets is het waard. Voor de prijs! Met € 18 ACSI stemmen de opgegeven € 14 niet

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Let op, vergoeding parkeerplaats 7.50 en 1,50 toeristenbelasting per persoon. Verblijf maximaal 2 nachten, daarna duurder.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Alleen de doorgang van 7,5 meter was een avontuur, laat staan het vinden van een vrije ruimte. Het is een openbare parkeerplaats in de directe omgeving van de stad en is daarom overdag druk. Als pitch suggestie absoluut niet geschikt.

Op ongeveer 200 meter stopt de S-Bahn-halte in de richting van de stad. Je kunt geen kaartjes kopen bij de halte Schloss Rüppur. Het is mogelijk om een ​​app te downloaden waarmee je online tickets kunt oplossen. Vereist is een geschikte registratie en een verrekeningsrekening.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plaats met ruime percelen. Het sanitaire gebouw is niet erg groot omdat het erg schoon is. Elektriciteit en water op elk veld, grijs water en chemie schoon opgelost .. Attente registratie met de instructie om de plaats. WiFi is bij de prijs inbegrepen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Helaas is de berging niet optimaal, het rooster voor het toilet aan het einde van de plaats is niet geschikt en zonder water. Als de Heurigen-tuin aan de achterkant open is, een echte aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De foto toont niet de aangewezen parkeerplaats. De plaats is verdeeld in percelen, voor elke plaats is een stroomaansluiting beschikbaar. Een wateraansluiting is te vinden op de elektriciteitskolom bij de ingang, toiletuitloop bevindt zich in het gehandicapte toilet. De toegangscode staat op de registratieformulieren. Direct aan de Donau-fietsroute, naar Passau 24 km