@WavanHam
De ligging t.o.v. het leuke centrum is perfect, havenmeesters super vriendelijk en behulpzaam, prijs voor één nacht met stroom redelijk, nu (winter) 1 toilet met douche in 1 ruimte open. Wat minder is: het terrein is openbaar, veel mensen wandelen langs met hond, en lieden met slechte bedoelingen kunnen gewoon komen en gaan. Het zou een upgrade zijn als het terrein afgezet werd met hekken en poort met toegangscode, zoals nu het toilet/douche.
Voor 2 nachten gereserveerd, helaas werden we via de navigatie de verkeerde weg ingeloodst zodat we ongelukkig links voor de poort terecht kwamen. We blokkeerden blijkbaar de weg dusdanig dat we echt blaffend gesommeerd werden een stuk terug te rijden, niet normaal die toon. We zijn daarom weggegaan en hebben een prima plek op P2 gevonden. NB: vanaf P2 loop je zo de binnenstad in, vanaf de camping moet je zo’n 2 km wandelen om daar te komen.
1 nacht gestaan om Jelling te bezoeken. Er is water en stroom, en een heel klein kastje met de folder over Jelling. We betaalden met Euro’s in een envelop in het brievenbusje. Niemand verder gezien of gesproken. Het terrein is omzoomd door sparretjes aan de ene kant en een dicht loofbos aan de andere kant, je hebt niet echt een leuk uitzicht, maar het geluid van de weg wordt goed gedempt. Veel zingende vogeltjes en bezoek van een haas gehad.
Perfecte CP w.b. voorzieningen en lokatie! Idd veel wegrumoer maar wordt mss minder als de beplanting meer volgroeid is. Met een aantal grote bakken bloemen en een paar picknicktafels ziet het er w.s. heel anders uit (tip?).
Leuk veldje met vandaag weinig mede kampeerders. WiFi beroerd. Wel vlak bij Doesburg, een aanrader! Voor wat geboden wordt vinden wij de prijs wat te hoog.
Echt teleurstelling deze CP, met 10 beoordeeld. We hebben voor 1 nacht 23 Euro betaald, werden niet gewezen op de opties voor korting, kregen geen pasje maar 2 douchemuntjes (vw de hittegolf erg mager), konden daarom ons restafval niet kwijt, en we zagen nergens de mglh om grijs water te lozen. Internet is voor 1 KPN gebruiker toegankelijk, maar voor de partner dan niet meer. Extra internet duur!
Prettig ontvangst, zeer ruime plekken (wel behoorlijk scheef, met onze blokken niet goed op te lossen), prachtig sanitair met douches die autom. 7 min. warm water geven (is te pauzeren) en een slagboom die opent op basis van je kenteken! Zo modern hebben we het nog niet gezien! Prijs is afhankelijk van de plaats op de camping. Wij troffen ‘n plek met matig uitzicht en vlak bij de kliko’s, gehorig!
Mooie camping met gloednieuw en schoon sanitair, leuk aangekleed. Ruime staplaatsen met eigen elektriciteit, watertappunt en afvoer. Een deel van de plaatsen ligt rond een water met allerlei leven om naar te kijken. Voor wandel en fietsroutes kan worden gezorgd. Het enige wat ons tegenviel was Lichtenvoorde: op 1e Paasdag weinig leven in het centrum.