@Wayfarer
Prachtige plek centraal gelegen in het Altmühltal. Zeer geschikt voor fietstochten of kanotochten. het uitmaken. Het mixen met tenten kan in drukke tijden soms tot verstoringen leiden. Plaatsen zijn voldoende groot. De elektriciteitsprijzen zijn met 95 cent te duur. Sanitair is ok, douches hebben wat werk nodig. Bakker, restaurant in de stad op loopafstand.
Zeer mooie camping met een groot zwembad. douches zijn goed De nabijheid van Peschiera (ongeveer 30 minuten lopen) is geweldig. Als Zuid Gardameer, dan komen we altijd hier.
In het voorseizoen (mei) erg leeg in de weekenden. De plaats leek onverzorgd, hoog gras gemaaid en hondenpoep op het plein. In de ochtend lieten meerdere bewoners hun hond over het plein lopen.

Dicht bij het centrum, maar erg gehorig door de aangrenzende straat en het bedrijf aan de overkant.
Sitecode: 61914
Leuke camping. Voor stacaravans vanaf ca. 7.0mtr bijna te smal. Sanitaire voorzieningen zijn zeer eenvoudig gehouden en kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.
Leuke plek, ligging goed voor uitstapjes naar Merano en Bozen. Service ter plaatse is ok. Helaas werd er ondanks een schriftelijke bevestiging geen rekening gehouden met onze reservering voor 2 aangrenzende plaatsen. Daar moesten we bij aankomst achter komen. Momenteel is er ook een bouwplaats op het terrein (huis bouwen) die 's ochtends en overdag geluidsoverlast veroorzaakt.
in augustus was de plaats vol, voelde 80% bij Nederlanders. Het was erg luidruchtig en de organisatie van de plaats was ondergronds. Met onze stacaravan moesten we zelf via smalle paadjes een vrije plek zoeken, ook al hadden we gereserveerd. Jongeren die tot ver na middernacht luidruchtig waren, die elkaar ontmoetten voor grote evenementen en die 's nachts over het plein toeterden. Douches alleen koud, 100m lijn voor de enige bakkerij😫