@WeBrakeForSnacks
2 thirty somethings and a mad dog off on adventures!
- 2012
- Carrado
- 2025
Een van onze favoriete plekjes sinds we hier zijn, zo vredig, je hoort alleen de zee en de vogels! De man bij de receptie was erg gastvrij en aardig en werkt heel hard! We zijn 3 nachten gebleven in plaats van de geplande 1. Een echte aanrader!
Geweldig, we zijn langer gebleven omdat we ons zo welkom voelden door de aardige beheerder en het uitzicht en het strand waren fantastisch! Een echte aanrader.
Geweldige plek, de trein maakt geen lawaai - laat je daar niet door afschrikken, veel prettiger dan het lawaai van de weg. De man bij de receptie is aardig en erg behulpzaam! Perfect gelegen om de stad te verkennen. De kabelbaan rijdt van 7.30 uur 's ochtends tot 20.30 uur 's avonds en daarna is er een pendelbus.
INSTRUCTIES VOOR TOEGANG: Rijd naar de slagboom. Er zal dan een klein blauw lampje op de knop gaan knipperen. Druk op de knop en er wordt een ticket afgedrukt, waarna de slagboom omhoog gaat. We zagen veel mensen worstelen omdat ze de sensor niet activeerden en te voet kwamen. Een fantastische tussenstop. Het stadje ligt op slechts 5-10 minuten lopen en is werkelijk prachtig. Er is een geweldige rondwandeling die begint aan de overkant van de weg.
Geweldige plek, heerlijk Afrikaans restaurantje ernaast, enorme porties. Ze serveren er ook pizza, burgers en dergelijke.