@Webbub
- 2016
- Pilote G740 EVIDENCE
- 2025
- Integraal
We staan hier nu, het is buiten 0 graden. De eigenaar is fantastisch, alles is perfect... we komen zeker terug als het warmer is. Heerlijke wijn met geneeskrachtige eigenschappen tegen verkoudheid. 🙂 Bedankt
Dank aan de gemeenschap. Helaas heeft vanochtend een of andere idioot of sloddervos zijn toiletcassette bij het drinkwaterpunt geleegd. Betere bewegwijzering zou op prijs gesteld worden. Bedankt.
Hartelijk dank aan de gemeenschap. Uitstekende faciliteiten, we maken graag gebruik van deze camping. Onze enige klacht is dat een elektrische auto direct boven de stroomvoorziening en laadpaal geparkeerd stond. Daardoor was de stroomvoorziening urenlang geblokkeerd. Het hoge stroomverbruik wordt vervolgens doorberekend aan de kampeerders, wat jammer is.
Ik kan de positieve recensies alleen maar beamen; dit is een fantastische plek. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben besloten om hier ook Oud en Nieuw te vieren. Onze oude hond heeft het hier ook naar zijn zin. Dankjewel!
Dank aan de gemeenschap, en we zijn dol op jullie stokbrood!
Momenteel brengen wij een paar dagen door op deze plek. Het is hier helemaal relaxed en de uitbaters zijn aardig en meegaand... Aan alle wensen wordt voldaan. Met honden is het voor mij geen probleem, uiteraard moeten de regels wel gevolgd worden. Ook het sanitair, de aan- en afvoer zijn allemaal tip top. De campers worden ook geleverd met uitgelijnde wiggen en wie dat niet is, is een beginner. Wij komen graag terug in 2025. Reiner en Lydia en de twee honden.
We hebben nu de tweede dag hier op deze stressvrije plek doorgebracht. Als u twee honden aan boord heeft, is dat geen enkel probleem. De telefoniste is een zeer prettig persoon, erg aardig. Hier wordt ook Duits gesproken, waardoor het inchecken eenvoudiger wordt. De plaats heeft alles wat belangrijk is voor de camper. Als je meer wilt, moet je naar een CP of een hotel gaan en meer betalen. Bedankt voor het fijne verblijf.
Mijn vrouw en ik denk dat de plek ok is. Je kunt niet klagen voor de prijs. We doen alles in de Womo, dus het sanitair is niet belangrijk voor ons. Het bergingsstation is gemakkelijk te bereiken. Zoet water kan apart worden afgetapt. Het personeel is erg aardig en soms. Duits gesproken. We hebben ook de ruimte gebruikt om al onze was te wassen. Honden zijn geen probleem
Zeer mooie en door een familie gerunde plaats. Het heeft alles wat je nodig hebt en nog veel meer. We waren blij om een wasmachine en een droger te vinden. En het zelfgebakken brood draagt bij aan het welzijn. De operators zijn erg aardig en behulpzaam. DANK U!