@Weel16

Ja
2023

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Camping direct aan het water. Vriendelijke ontvangst. We kregen een plekje in het oude gedeelte. Omdat we wat groter zijn was het even passen en meten. Sanitair keurig schoon. Leuke fietstocht gemaakt naar Pakoštane en langs het meer.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een rustige camping met ook plaatsen voor grote campers. Heel vriendelijke ontvangst! Dichtbij een mooi kiezelstrand. Ook de sanitaire ruimte keurig schoon. Op de haven goede restaurants. Prachtige fietstocht naar Murter gemaakt!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige camping gelegen bij een mooi baaitje met een gezellige strandbar waar ze heerlijke pizza’s maakten. Ook voor grote campers heel geschikt. Vriendelijke ontvangst en ook de sanitaire ruimte was top! Leuke fietstochten over het eiland gemaakt.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooi plekje voor een nacht op doorreis. Vriendelijke mensen, heerlijk gegeten en een prachtige wandeling in de omgeving gemaakt!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtig rustig plekje voor een overnachting op doorreis. Mooie omgeving om te wandelen!

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Wat een prachtig uitzicht hier! Vriendelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen, schoon en voldoende sanitair. Heerlijk gewandeld en rondje gefietst.

Een prachtige plaats voor een tussenstop, direct langs de D438. Vriendelijke ontvangst, keurig sanitair. Landelijke omgeving.

Prima camping om Porto op de fiets te bezoeken! Vriendelijke ontvangst en leuke restaurantjes in de buurt.

Leuke camping met prima plaatsen. Prachtige fietstocht gemaakt naar Nazaré! En 10 minuten fietsen naar Sao Martinho do Porto, dorpje met mooie baai en leuke restaurantjes!

Prima camping dichtbij zee. Authentiek dorpje. Leuke fietstocht gemaakt naar Vila do Condo. De 4 sterren zeker waard! Vriendelijke ontvangst.

Prachtige tussenstop direct aan de snelweg. Restaurant keurig en heel vriendelijke ontvangst! Aanrader!

Wat een prachtige, schone Camperplaats! Met een erg hartelijke en behulpzame gastvrouw! Dicht bij strand, leuke restaurants en supermarkt. Mooie fietstocht gemaakt naar Costa Nova en Tocha. Zeker 5 sterren waard!

Wat een prachtige Camperplaats! We hebben genoten van het uitzicht, de rust en de gastvrijheid! Ook een mooie fietstocht gemaakt naar Salies-De-Béarn en Sauveterre de Bearn.

Wat een schitterende, rustige CP. Vriendelijke ontvangst en we mochten zelf een plaats uitzoeken. Ruimte in overvloed en een mooi uitzicht! Jammer dat we maar 1 nachtje konden blijven…

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Na een vriendelijke ontvangst een prachtig plekje gekregen op deze mooie, rustige Camperplaats! Veel gewandeld in een prachtige omgeving! Zeker een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hartelijke ontvangst en een mooie rustige camperplaats. Broodjesservice, een vers eitje bij het ontbijt en een leuke Paas-attentie. Aan de overkant van de weg, langs het water, de mogelijkheid om je hond uit te laten.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooie, uitstekend verzorgde camperplaats! Vriendelijke ontvangst. Heerlijk rustig. Prachtige omgeving om te wandelen. Een aanrader!

Heerlijk rustig en dichtbij de stad Morlaix. Vriendelijke beheerder en ruime plaatsen. Mooie fietsroutes.

Vriendelijke ontvangst en wat een mooi plekje hadden we hier, uitzicht op zee! We hebben hier 3 nachtjes gestaan. Lopend naar het strand en heerlijk gefietst!

Een nette Camperplaats, rustige omgeving. Gefietst langs kanaal Nantes-Brest.

Sitecode: 20339

Vriendelijke ontvangst en wat een mooie camping! Wel wordt er een polsbandje uitgedeeld voor het gebruik van de (luxe) sanitaire ruimte. Keurig aangelegd met mooie planten en bomen. Rustig en vanaf hier leuke fietstocht gemaakt naar de baai bij Doelan.

Mooie camperplaats. Dichtbij strand en goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Ile de Ré.

Rustige camping met mooie, grote plaatsen aan een klein riviertje.

Camperplaats ligt er wat verwaarloosd en desolaat bij… we zoeken verder…

Mooie, rustige, verzorgd uitziende camperplaats! Leuke fietstochten naar de invasiestranden, musea en Grandcamp-Maisy.

Wat een prachtige, gezellige, goed onderhouden Camperplaats! We kregen een warm welkom en we stonden direct aan de Seine. De schepen voeren voor onze neus voorbij! Mooie fietstocht gemaakt door de bossen en naar de Abdij in Jumièges. En natuurlijk de broodjesservice! De moeite waard!

Rustige camping, vriendelijke ontvangst en een ruime staanplaats. Vrij prijzig (augustus). Leuke fietstocht gemaakt naar Etretat.

Eenvoudige camperplaats, maar wat een mooi uitzicht! Heerlijk rustig. Leuke wandeling gemaakt.

Vriendelijke ontvangst en een prachtig plekje kregen we op deze mooie, verzorgd uitziende Camperplaats! Mooie wandelroutes en een fietstocht naar Nieuwpoort gemaakt.