@WeesBlij
Sitecode: 101991
Ook hier slechte organisatie. Reserveringen worden weggegeven. Gevolg voor degene die reserveerde. Wij dus. Onprofessioneel. Jonge lieve mensen die niet kunnen organiseren. Wel lief zijn. Maar ja. Slechts 1 spreekt engels. camping is een smalle strook gras met pad erlangs aan mooi water. Andere plaatsen zijn minder en goedkoper. Redelijk rustig. Sanitair oke. Mooi fietsgebied. Dorpjes vrij onbewoond, pittoresque. Cirque 1 bezoek waard.
Slechte organisatie. Reserveren zinloos. Boekingen worden niet gehandhaafd. Slechts een paar plekken hebben uitzicht EN schaduw. Verder heel klein en in "heggenhokjes" zonder uitzicht. Sanitair minimaal en niet heel schoon( haren). 29 eu voor 1 camper incl electr, 2 pers. Geen mogelijkheid tot water bijvullen voor camper op camping. Moest buiten camping op een CP 100 m verderop, die defect was. Matig dus alles.
een ouderwets klein municipalletje. waar elke dag groepjes randonneurs eind middag binnenstrompelen, bepakt. Ze lopen de Stevensloop. Ook fietsers.Veel solo's, 50 plus en ook jonger. Rustig.Ze vertrekken weer om 7.00 u dag erop. dus doortrekplek. leuk type mens. vnl fransen.Plek voor paar campers/ caravans. sanitair verouderd, maar schoon. GEEN Internet! mooi wandelgebied. Winkeltje op 5 min lopen. 1 restaurantje. Rust.
uur getob om voor de 1e x binnen te komen. het apparaat is defect. Bij uitrijden vanmorgen een file. Defect systeem. ieder op het scherpe grit. Steentjes in je camper dus. Veel camperbeweging. mensen blijven 1 nacht i.h.a. Niets voor echte camperaars die van natuur houden. Vroeger was dit een campinkje. En leuk. Niets voor herhaling.
juli 2019. Mooie plek. Eigenlijk alleen geschikt voor camperbusjes. Zeker niet voor grotere dan 5.5 m. Leuk voor alpinisten. Werden in sneeuw wakker. Jammer dat je in de natuur toch weer zij aan zij staat als camper. Lastige toegangsweg.
niet onze favoriete cp. gruis. naast grote parkeerplek bomvol auto's. wc verderop publiek en vies ja. waterpunt. geen schaduw behalve 1zijde in namiddag beetje. eerdere beschrijvingen niet up date meer. gras is weg. rotsblokken verdelen nu de p. uitgaand publiek tot in nacht. divers ook. cp ligt aan doorgaande weg. en 9 eu is absurd. eerdere jaren hier ook geweest. alleen igv nood.