@Wehr
Mooie locatie als je een korte wandeling maakt. Dan heb je een geweldig uitzicht en, als er geen bewolking is, een geweldige zonsondergang. Maar in het weekend erg druk. Geen infrastructuur, maar als je zelfvoorzienend bent, wel heel fijn. Gemakkelijk te doen voor een tussenstop en ok voor € 12.
Prima voor een gratis zitje. Geweldige speeltuin voor de kinderen en een geweldig uitzicht op de brug. Perfect voor zelfvoorzienend als het in het weekend erg druk is.
Wat valt er nog meer te schrijven dat niet is genoemd? De plek is perfect voor alle kampeerders maar vooral voor kinderen. €16 voor de staanplaats, €5 voor elektriciteit en €2 voor een douche per persoon zijn zeker de moeite waard. En er is zoveel te ontdekken en te gebruiken. Een droom. Alles is hier geweldig en we komen graag terug.
Waar voor je geld is helemaal goed. Geweldige speeltuin voor alle kinderen tot 10 jaar, heel mooi strand met zeer schoon water. Kinderen konden op de havenmuur klimmen. Sanitair een absolute droom met 4 grote badkamers. Het betalen en ontvangen van de sanitaire code is helaas alleen mogelijk van 08.00 uur tot 09.00 uur en van 17.00 uur tot 18.00 uur. Was ook geweldig om de was te doen. 25 kronen eenmaal en was zo vaak als nodig. Alleen de droger kost. Een perfecte plek voor ons als gezin.
Alles zeer ongecompliceerd. Ticket uit de automaat gehaald, 10 € per nacht. Toiletten direct naast het veld en zeer schoon. Leuke mensen ontmoet op de boten. Het was perfect voor ons voor een nacht op doorreis.
Erg mooie plek. € 18 per nacht, inclusief elektra, douche, toilet, afvalverwerking en water. Barbecue kan worden gebruikt. De kinderen hielden van zowel de plaats als de omgeving. Helaas maar één nacht gebruikt op doorreis, maar is ook geschikt voor 2-3 nachten.
Zeer rustige plaats met schone toiletten en douches. Leuke speeltuin voor de kinderen direct aan het meer. We brachten hier een zeer ontspannende nacht door.