@WelcomePD
- 2024
prima camping voor een bezoekje aan Zagreb maar wij hebben ook wel wat kritiek puntjes Lauw water in de douches en bij de afwaskranen ook De afwasbakken lopen niet goed door en waren niet schoongemaakt toen wij er waren De Wifi werkte ook slecht Bij de receptie regeageerde ze begripvol er zou naar gekeken worden Maar er was na 2 dagen nog niets veranderd
deze camping is niet het hele jaar open maar 30 september gesloten
Hartelijk ontvangst door eigenaars echtpaar We kregen een zak mandarijntjes en uitleg over de camping en omgeving Ze spreken goed Engels Sanitair super schoon enige nadeel kan zijn dat het warme water op is (Boiler) Met veerboot (gratis voor fietsers) over en via de noordelijke kustweg naar Kotor gefietst. Schitterende weg en heel goed te fietsen Ook met de bus naar Herceg Novi geweest Een aanrader en kost maar 1,50 p.p. enkele reis
heerlijk plekje kom wel vroeg want is heel snel vol sanitair gebouw is schoon maar wat oud word vernieuwd vertelde de beheerder en dan komen er ook afwasplekken elektra werkt met 1 euro munt dus neem er wat van mee strand dichtbij mooie fietsroutes langs de dijk
wat een prachtige camperplaats wij stonden aan het doorgaande water vanwegen het mooie warme weer kwamen er veel plezierboten langs sanitair is om door een ringetje te halen zo schoon eigenaren heel vriendelijk je kan er ook heerlijk fietsen naar bvb Dokkum wij komen zeker nog eens terug
wat een heerlijke plek om een paar dagen te staan zo mooi en goed onderhouden dat zie je maar zelden Sanitair heel schoon en fris in de huiskamer kan je koffie en thee pakken en er liggen allerlei tijdschriften en boeken map met tips over de omgeving enz de omgeving is prachtig mooie fiets en wandelroutes wij hebben er van genoten komen zeker nog eens terug
Pas op met je Camper!! de straatjes zijn erg krap en de bomen met dikke knoesten hangen de weg kant op en aan de andere kant palen van de verlichting en van de schaduwdoeken overkapping wij hebben schade gereden omdat de bochten zo krap zijn dat je vast komt te zitten. er waren er meer die daardoor schade hadden ligging is prima we zijn op de fiets naar Alicante geweest (11 km) sommige stukken wel een uitdaging om dat er geen fietspad was
rustige camperplaats in mooi park maar 25 euro per nacht is echt te veel De douches zijn erg klein en met een douche gordijn die echt aan vervanging toe is en ook de kit in de douchebak is zwart van de schimmel de vuilnisbakken puilde uit terwijl we 2 nachten gestaan hebben met maar 3 andere campers
mooie CP staat elke dag vol wij hadden net de laatste plek Alles gratis ook de stroom Wat een service van de gemeente Je mag max 72 uur daar staan elke avond komt er rond 17.00 uur een ambtenaar de nummerborden noteren Achter de CP is er een sportcentrum met zwembad, stoomcabine, bubbelbad en sauna Je kan een dag kaart kopen wij betaalden €5,75 pp ( 65+ prijs) zijn er 2 keer geweest ivm regenachtig weer was heerlijk en je kan er gelijk douchen
vandaag aangekomen camper plaats aan zee is nog week extra open tot 27 oktober eenvoudig sanitair maar heel schoon douche 1 euro voor 3 minuten is wel duur erg aardige meisjes bij de receptie dochters van de eigenaar en spreken goed engels prijs 20 euro er nacht +3 euro voor elektriciteit
een hele fijne en mooie camping om een paar dagen uit te rusten aardige eigenaren Bruno en Laura jonge hardwerkend stel strandbedjes en gebruik wasmachine gratis waar vind je nog zo iets koffie aan de bar is heerlijk jammer dat je er alleen kan ontbijten het zou geweldig zijn als je er ook kon lunchen en dineren de omgeving heeft na het strand en de zee verder niet veel te bieden
mooi en rustige camperplaats in een prachtig park waar je gewoon je stoeltje kan neer zetten max 24 uur mag je hier staan geen voorzieningen stadje pittoresk maar weinig te beleven prima voor 1 nacht
prima doortrek camping of voor een paar nachten plekken ruim voor campers tot max 8 meter je kunt heerlijk fietsen naar la Dune de Pilot op het strand kom je via de camping door een hek met toegangscode sanitair schoon