@Welkom55
Juni 2026
deze camping is GESLOTEN!!!
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Sitecode: 62092
De camping is prima. toiletgebouw echt super. t is er schoon en heerlijk warm/heet water echt top. Maar de prijs van 22.80 klopt echt niet meer. het is nu €38.00 p.p.p.n. incl alles. Je kan zo op de fiets naar het stadje wat ook echt leuk is om te zien. vandaar 4 sterren die prijs moet echt worden veranderd. wij
April 2026
goede cp. ziet er allemaal goed uit. douchen prima alles is er wat voor camperen belangrijk is.top! t was nu heel rustig. waren maar ons incl. twee plekken bezet. makkelijk inchecken alles automatisch en stroom is betalen voor wat je hebt verbruikt. ook te zien bij de automaat. keurige cp.👍
super plek alles wat je nodig hebt is er. mooie omgeving voor wandel/ fietstochten. zeer de moeite waard!
Deze plek is er niet meer. de buurt rond gereden niks te vinden.
Drie nachten gestaan heerlijk rustige camping héél schoon fijn ontvangst, aardige mensen. mooie omgeving een echte aanrader 👍
2023
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

mooie rustige kleine camping camping ziet er prima uit. heerlijk hier 3 nachten gestaan.mooie fietstocht rondje eiland Tholen. supermarkt op loop/fiets afstand. water en waterafvoeren stroom bij je plek. klein strandje dichtbij. douchen en toiletten prima. daarom 5 sterren dikke prima allemaal 👍
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden