@Weltenbummler73

Er zijn parkeerplaatsen aan de straat waar u kunt parkeren. Uitzicht op zee, strand vlakbij. Restaurants zijn te voet bereikbaar. Kosten € 3,00

Helaas zijn de slagbomen inmiddels weer dicht en kun je er niet meer door met de stacaravan.

Geweldig veld. Direct aan zee. Geen hoogtelimiet, grote parkeerplaats, een beetje winderig als het winderig is, geweldig uitzicht, geen verwijderingsopties beschikbaar.

Toiletcassettes kunnen zonder penning geleegd worden. Geen riool te vinden. Voor vers water moet je betalen. £ 2 tokens zijn verkrijgbaar bij het Pavilion of Pier36 Restaurant. Ben teleurgesteld.

Mooi veld. In het voorste gedeelte kunt u staan en overnachten. Geen verbodsborden. Het achterste gedeelte is voor eigenaren van aanlegsteigers.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen, sommige schuin. De wei is nat geweest. We parkeerden op de top van Malin Head. Er was een mooie parkeerplaats. Het eten was geweldig, ik nam een foto van het menu. Goede tijd.

Geweldige staanplaats direct aan het strand. Zoals reeds vermeld, twee dixi-toiletten, verder geen apparatuur. Supermooi.

Grote parkeerplaats direct boven op de berg, dus je wordt een beetje wakker geschud in de wind. Gek uitzicht is prachtig. Geen aanvoer en eindvoorraad aanwezig, ook geen elektra. Parkeerplaats is gratis.

Super groot veld. Zeer idyllisch gelegen direct naast een ruïne. Niets beschikbaar om weg te gooien of iets dergelijks. Je kunt de ruïnes bezoeken en naar boven gaan. Zal in de avond worden afgerond.

Wij waren er in augustus. Het is een normale plaats, zonder water en elektriciteit. Zelfs weggooien is niet mogelijk. U zit daar echter goed, vooral als u bedenkt dat stacaravans niet langer gewenst zijn in Galway. Vanaf de staanplaats kun je goed eten in de pizzeria. Tesco is ook vlakbij

Wij waren hier. Augustus 2023. Je kunt hier staan, het is er rustig en je bent in een paar minuten in de stad. Had een heerlijke maaltijd bij Davitt's op Main Street. Alles erg lekker.