@Weltweit96
Lid van Campercontact sinds 2020
Over het algemeen tevreden. Heel duidelijk, alles aanwezig wat je nodig hebt. Bovendien super vriendelijk en de prijs top. We komen zeker nog een keer. En dat zonder te reserveren en de telefoon niet op te nemen duidelijk is, ze hebben hier een boerderij om te runnen.
Een fijne, rustige en vrij kleine plaats. In de stad kun je te voet broodjes halen en er is ook lekker eten. Ongeveer 5 minuten rijden. De ruimte biedt mooie parkeerplaatsen voor kleinere campers, busjes en tenten. Het sanitair is wat klein en erg minimalistisch. Slechts 2 toiletten en 2 douches voor mannen en vrouwen elk ... Maar we voelen ons hier op ons gemak.
Gewoon ontspannen en kalm. Grote boomgaard, super aardige eigenaren en alles wat we daar nodig hadden. We vonden het erg leuk, we komen terug.
Met gezellig kamperen op de boerderij heeft het weinig te maken. We werden onbeleefd en nogal onbeschoft begroet, vragen over voedseltips werden absoluut stom beantwoord. We hadden 50 meter kabel nodig voor elektriciteit op de parkeerplaats, dus we stonden zonder. Het sanitair is erg schoon, maar iedereen moet in de rij staan en wachten. Veel te weinig voor alle gasten. We vonden het niet leuk
Leuke open ruimte. Aardig personeel, alles netjes en schoon. Broodjesservice, stroom en water direct op de staanplaats. Leuke speeltuin en barbecue, heerlijk buitenzwembad naast de deur. Snel bereikbaar vanaf de snelweg, maar toch rustig.
Geweldig plek. Snel en goed bereikbaar vanaf de snelweg, 's avonds heerlijk rustig. Sanitair schoon en alles wat de camper nodig heeft. Het personeel is erg aardig en behulpzaam, broodjesservice, wifi, koude dranken ... De plaats is vlak en open, weinig schaduw. Water en elektriciteit zijn op de plaatsen. En als hoogtepunt mag het naastgelegen buitenzwembad niet worden vergeten.