@Werder18

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie staanplaats op gras! Geweldige omgeving! De parkeerplaats kost €10 per nacht, de eigenaar vraagt een kleine vergoeding voor elektriciteit. Naast de deur is een restaurant. Zeer rustiek, zeer leuke sfeer. Eten is oké. Toiletgebruik is mogelijk tijdens de openingstijden van het restaurant.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats op 2 niveaus. Het uitzicht op de 1e rij is geweldig, verder naar achteren zie je de toiletcontainer. Tot nu toe bestaat de ruimte alleen uit grind en is in aanbouw. Het eten in de herberg is heerlijk. De plaats is geweldig om te wandelen.

Centrale plein bij het overdekte zwembad. Eén kaartje was gratis. De plaats is ook op loopafstand.

Mooie parkeerplaats met heerlijk eten. Kracht die nog niet beschikbaar is op alle velden - is nog in aanbouw. Zeer behulpzame huisbaas, hielp ons met de reparatie van onze fietsendrager.

Sitecode: 62069

We kwamen 's avonds aan, het was erg donker. De receptie was niet bezet, er was geen exacte beschrijving van welke plaatsen voor campers en hoe duur de plaatsen zijn. Per telefoon kon je geen synoniem vragen. De volgende ochtend kwam de dure verrassing. We moesten 25 € voor één nacht betalen. Slechte organisatie - anders heel schoon.

Centrale parkeergelegenheid. Niet erg mooie locatie, direct aan de trein, gedurende de dag veel verkeer, 's nachts maar erg rustig. Je mag daar 3 dagen blijven, dagelijkse kost 1,50 €. Openbare toiletten op de parkeerplaats gebruiken 50ct.

Sitecode: 21942

Geweldige camping. We wilden in het RV-park blijven, maar het was vol, dus we waren op de camping. Alles was zeer schoon en georganiseerd, zwembad en sauna, broodjes, goed restaurant, korte wandeling naar de bushalte, gratis busdienst. Prachtig uitzicht. Prijs voor de plaats goed!

Mooi georganiseerd veld met een prachtig uitzicht. Leuk vriendelijk personeel. Douches, elektriciteit en water kosten extra. We moesten 5 € extra betalen, omdat we pas om 11.00 uur vertrokken.

Sitecode: 19128

We waren hier in november, we konden de toiletten gebruiken terwijl het zwembad open was. De toiletten en douches op het veld waren al gesloten. Bij aankomst moesten we rapporteren aan de badmeester in het zwembad. Het gebruik van het zwembad was niet tevergeefs. De plaats was in orde.

Is er iets verborgen op de schijfberg. Mooi gebied, mooie parkeerplaats, ook de elektriciteit. Het veld behoort toe aan het Berggasthof, waar u goed en goedkoop kunt eten. Toiletgebruik alleen tijdens de openingstijden van de herberg. Een aanrader!

Gemakkelijk parkeren, zeer centraal. Voor één nacht en de prijs ok.

'S Avonds aangekomen was alles erg donker - de groundsman was telefonisch niet bereikbaar. Douche kost 1 € - wie geen verandering heeft, heeft pech! 'S Nachts is het relatief luid door de straat. Eenvoudige, schone plaats, ok voor de prijs. Kanovaren en wandelen super gelegen.

Zeer mooie parkeerplaats. Aardige eigenaren - erg behulpzaam. Voor 10 € geweldige locatie en zeer goede service!

Goede organisatie, toiletten super schoon, op de caravanplaats € 13 plus douche geld!

Geweldige plek! 5 € elektriciteitskosten, anders gratis. Goed eten in de herberg.