@Wermink
Prachtige camping. Ruime plekken, heel schoon sanitair. Fijne douches. Aardige eigenaresse. Aanrader!
camping is schoon, maar erg duur. 40 euro en dan sta je buiten de camping langs een weg . alleen maar Duitsers. douchen, warm water alles extra betalen. er tegenover een mooie camperplaats aan het water. ruimte genoeg en ook nog goedkoper. niet voor herhaling vatbaar.
Sitecode: 161949
heel mooie, rustige en zeer ruime plekken. alles is aanwezig, maar nog niet helemaal klaar. Word vast prachtig. we komen zeker nog eens terug
kwamen om 19.30u aan. vraagt 42 euro voor een nacht!. heel krappe plek. allemaal brandnetels bij de rivier. niet voor herhaling vatbaar
een pareltje.👌
leuk aan rivier. maar super smerig sanitair
mooie plek. vriendelijke dame.
kwamen aan. zagen en roken het toiletgebouw. afschuwelijk!! direct rechtomkeerd vertrokken.
Sitecode: 19182
belachelijk. lege camping. 1 camper op de gehele camping konden geen nacht blijven. moest minimaal een weekend!!!! knettergek.! dus verder gegaan. ondanks lege camping was het sanitair vies!!!! verwijderen uit de app van nkc dus!!!!
rustige camping. toileten niet erg schoon. ook lopen er 2 grote honden van de eigenaar los op het campingveld. poepen overal. word niet opgeruimopgeruimdd. camping is ook veel duurder dan 22.50