@Werner1946
Een uitstekend onderhouden stadscamping, overgenomen van Camping Car Park. Alles wat je maar nodig kunt hebben, is aanwezig, maar... daarom krijgt hij maar drie sterren: hij is zo ontzettend lawaaierig! Er loopt een doorgaande weg vlak langs de camping, en het is er erg druk, zelfs 's nachts. De toiletten zouden open zijn tot 12 oktober, maar dat zijn ze niet. Ze zijn gesloten, dus nóg een minpuntje!
Staanplaats 14,50 Elektriciteit 6,00 Water 4,00 Helaas kloppen alle gegevens in het contactformulier voor campers niet! Sorry, controleer uw gegevens.
bestaat niet meer!!!!
alles is geweldig, 's avonds zeggen de twee lieve ezels om 21:30 uur welterusten 🌙💤 en 's ochtends om 8:30 uur goedemorgen ☀️ het is goed slapen, lekker rustig en leuke dieren 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❣️
Het is hier gewoonweg heerlijk, heel stil. Af en toe passeert er een trein, maar dat stoort je niet, gewoonweg prachtig 🤩 Dankjewel voor deze prachtige oase 🫶🏻
Het was hier erg fijn, alles was perfect en alles wat je maar kon wensen was aanwezig. Super schoon, nieuwe toiletten, warm water. Douches 🚿 kostten €0,50, alles was geweldig. Heel erg bedankt 💞💞
Alles wat je nodig hebt is er, heel erg bedankt. Water was zelfs gratis, maar het is erg lawaaierig omdat de plek direct aan de snelweg ligt. Om zes uur was de nacht voorbij.
Supervriendelijk. Alles was aanwezig, geweldige locatie. We komen terug 💕💕💕Heel erg bedankt.
Supermooi, superstil, gewoonweg prachtig. Helaas is de waterkolom door een paar mensen kapotgemaakt en is die nog niet gerepareerd. Toiletafval en grijs water kunnen worden afgevoerd.
schoon en netjes, toiletafvoer, gratis water, perfect, heel erg bedankt 🫶🏻
Supervriendelijk, alles aanwezig, zelfs voor een camper van 8 meter, 5 minuten fietsen naar Burgstadt, wij betaalden 31,70 voor de camper, twee personen en twee honden, perfect en centraal, wij waren zeer tevreden, heel erg bedankt
Het is een zeer grote, schone camping met douches en toiletten. De douches zijn erg schoon en goed onderhouden. We verbleven hier één nacht voor € 11. We waren zeer tevreden. De zoutziederij in het stadje is erg leuk om te bezoeken en het restaurant daar is een culinair genot. Hartelijk dank.
Zeer mooie plek direct aan zee, maar de prijzen zijn niet gelijk aan de geadverteerde prijzen. 1 camper, 2 personen, 1 hond, met elektriciteit, vanaf 3 juni, € 47,80
alles was prima, alles aanwezig, in het laagseizoen 21 euro, sanitair verouderd maar oké, hartelijk dank, tot de volgende keer 💖💖💖🦩🦩🦩
Erg mooi, erg schoon, erg centraal. Helaas werkt de techniek niet altijd, waardoor we twee dagen zonder water en elektriciteit zaten.
gewoon geweldig 😊
gewoon perfect 👌💕🫶🏻 heel erg bedankt voor je geweldige pitch
Prijs klopt niet! Prijs is 19 euro en voor alles wat je anders zou doen betaal je extra, erg lawaaierig vanwege de weg erboven, sorry dat vinden we niet leuk, we gaan terug naar Frankrijk, dat is maar 6 km
sensationeel 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻geweldig, heel erg bedankt het was zo mooi 💕
zeer vriendelijke ontvangst, we hebben er 1 nacht geslapen terwijl we op doorreis waren. 10,- de camper zonder stroom 3 euro per hond
een goede doorgangsplaats met elektriciteit en sanitaire voorzieningen
Het was erg gezellig, maar begin Pinksteren totaal overvol en niet alle sanitaire voorzieningen waren open, de verlengde parkeerplaatsen waarschuwen zo-zo, geen verlichting op de paden en niet echt goed onderhouden. Helaas heeft de camping zijn luxueuze charme verloren en is niet langer eigendom van ASIC.
een fantastisch mooie camping, zeer goed onderhouden midden op de zoutvlakte. Super goed onderhouden, een goed restaurant, schoon sanitair, hartelijk dank, het was erg gezellig
een geweldige camping, alles aanwezig, fantastische service en een fantastische locatie, wij komen graag terug 👌❤️❤️❤️❤️
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats, niet bepaald goedkoop maar zeer goed onderhouden en zeer schoon. Wasruimte nieuw en geweldig, douche kost 1 euro voor 4 minuten? douchen, alles is geweldig. Winkelen kan allemaal in de directe omgeving. Elektriciteit kost 1 euro per kW. Hartelijk dank, het was zeer aangenaam
Wij waren er nog toen ze gesloten waren en mochten nog gratis overnachten, alles was in orde, hartelijk dank
300 meter naar restaurant Alexander Herrmann, perfect, wij waren er in het voorseizoen toen de toiletten en elektriciteit nog gesloten waren. Maar geen probleem, alles was voldoende voor ons, hartelijk dank
super schoon, super praktisch, alles was geweldig, heel erg bedankt
Alles was geweldig, supervriendelijk, superschoon, alles was geweldig, geweldige douches, schone toiletten, schone faciliteit, locatie midden in de stad, we denken dat de prijs absoluut eerlijk is voor een plek in de stad. Indien gewenst kan hier ook gas gewisseld worden, het was top, hartelijk dank 🫶🏻🫶🏻
Zeer mooie plek, meestal al vanaf de middag vol, alles aanwezig, stroom tegen betaling Kw 1 euro, 100 liter water 1 euro, prachtige ligging aan het meer, mooie prijs 14 euro per nacht, de prijs is sinds juni met 4 euro verhoogd. Je kunt hier ook een weekend relaxen en je ziel laten bungelen 👍, als je van adrenaline houdt 10 km hiervandaan kun je parachutespringen met de skydivers in Saulgau, gewoon geweldig 🪂🪂🪂 tot de volgende keer
Sitecode: 1974
een mooie parkeerplaats, zeer goed onderhouden tankstation en ook enkele elektriciteitszuilen tegen betaling. de parkeerplaats is gratis, alles is geweldig, bedankt 😊
Prijs 11,50 euro Camperservice aanwezig Water kost 2 euro Elektra 2,- per kw we reden door, te luid te vies en eerlijk gezegd te duur, auto's parkeren voor gratis campers worden te duur beoordeeld.
helaas kloppen de prijzen niet. we betaalden twee jaar geleden 25 euro voor een nacht apart
10 euro parkeergeld voor niets, en vreselijk luide kraaien, rijd alleen naar boven in noodgevallen, het is griezelig en lawaaierig
Voorzichtigheid oplichterij, politiecontroles enorm, parkeerplaats is pas vanaf 18.00 uur mag je 10 uur staan, wordt elk uur gecontroleerd, zou het aanraden. voor 18.00 uur mag je maar 15 minuten parkeren
Perfect, ook als je maar een paar uur wilt parkeren, gewoon super, wij stonden hier met de park app 3 uur voor 1,72 euro heel goed. dat is erg goedkoop en heel erg bedankt
de parkeerplaats kost 10 euro, watertanks 1 euro maar pas op je kunt óf water bijvullen óf toiletten lozen, nooit tegelijkertijd drukken anders betaal je eindeloos 🥵 midden in een woonwijk naast een grote bouwplaats en een voetbalveld
14,50 euro voor niks is echt duur ook voor een parkeerplaats stroom is veel te duur afvoeren van toilet kost 2,50 met een muntje het is schoon en stil maar valt toch tegen
gewoon geweldig, super schoon super goed onderhouden, zeer vriendelijk welkom midden in de stad, geweldig we komen terug 💖
een prachtig gelegen camping, heel vriendelijk bij de receptie helaas zijn de sanitaire voorzieningen een enkele vuile ramp...... in de 3 nachten dat we hier waren zijn ze niet één keer schoongemaakt, het zou een mooie oase kunnen zijn als de gemeente Fécamp eindelijk krijgt het goed zou krijgen en zou een goede schoonmaakservice organiseren!!!!! locatie 1 Vriendelijkheid bij receptie 1 Sanitaire voorzieningen 6
gewoon fantastisch, zeer vriendelijk, zeer goed onderhouden, sanitair is fantastisch schoon, alles is aanwezig, warm water, zeep, toiletpapier, papieren handdoeken, hij is geweldig. Hartelijk bedankt
Super vriendelijk, is een echt goed onderhouden gemeenschapscamping, sanitair perfect schoongemaakt 👌 heel erg bedankt
geweldige parkeerplaats, je kunt heel rustig naar de Rijnschepen kijken, maar er moet een afvoerstation zijn voor het toilet.
erg schoon, maar erg duur voor de 13,90 1 euro per kw elektriciteit, en voor de douche 2 euro voor 5 minuten warm water, maar super schoon en mooi
gewoon perfect, zeer schoon, erg vriendelijk geweldig, heel erg bedankt
super vriendelijke ontvangst, alles proper douches, toiletten, past. leuk restaurant met zeer vriendelijke medewerkers, heerlijk eten, uitstekend 😊
erg vriendelijk, we waren hier alleen om toiletten te lozen. maar wees voorzichtig ️ hier kan het. Leeuw. Gooi grijs water weg !!!!! verkeerde omschrijving!!!!
We waren zeer tevreden, heel erg bedankt, voor 4 dagen gingen we naar de caravansalon, alles was geweldig, erg vriendelijk, super schone toilet- en doucheruimtes ☀️☀️☀️☀️☀️ super georganiseerd. Bedankt tot volgend jaar ️
zeer vriendelijk personeel Prijs 17 euro in het laagseizoen Ruimte voor camper slechts gedeeltelijk geschikt als het heeft geregend is het een modderige ramp, ondanks de oprijwiggen geen rechte stand. Sanitaire voorzieningen erg verouderd
heerlijke, camperplaats direct met uitzicht op zee, super schoon, netjes gloednieuw sanitair, warm water, elektriciteit super vriendelijk, direct aan de zee honden toegestaan op het strand ❤️❤️❤️🐶🐶Merci
past bij de overnachten, is centraal gelegen, is prachtig groen, goed te vinden bij het treinstation
Prima staanplaats voor mensen die de zee willen zien ❤️, stroom en water inbegrepen, voor 10 euro super 👍 hondvriendelijke honden zijn toegestaan op het strand en in de zee
mooie, verzorgde camping met zeer vriendelijk personeel, grote plaatsen, hondvriendelijk in het laagseizoen 38 euro, 2 personen, 2 honden, 1 stacaravan
leuke en gezellige camping aan de Cap zeer vriendelijke ontvangst ️ maar helaas is het gehele sanitair totaal vies van de vakantiegangers, niemand vindt het nodig om het zijdezachte vuil op te ruimen dat valt echt tegen. Desalniettemin dankzij de zeer vriendelijke, goed Engels sprekende dames aan de receptie ️
bestaat niet meer, gesloten en verwaarloosd
Camperplaats direct aan de kliffen met een fantastisch mooie zonsondergang en snackbars. heel rustig, het is idyllisch
Zoals beschreven, super centraal, smalle parkeerplaatsen maar dat maakt niet uit want we parkeren daar alleen voor de het was erg rustig en aangenaam om te overnachten. voor 6 euro in het midden van k. de stad voor 24 uur ideaal en goedkoop
Water, elektriciteit, alles aanwezig, hele aardige mensen, heel erg bedankt een kleine idyllische plek om te verblijven
direct aan het strand, erg vriendelijk en beleefd, alles wat je nodig hebt om hier van een vakantie te genieten merci ️❤️❤️
geweldige locatie, water 2 euro voor 100 liter, elektriciteit veel te duur 2 euro per uur 😰 ruimte huur ok 10 euro super centrale locatie, heel erg bedankt