@Westcamp

Betrouwbare reviewer

2017

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie camping met ruime camperplaatsen, het (grote) sanitairgebouw is superschoon, het kleine gebouw bij de camperplaatsen is prima ook schoon maar aan vervanging toe, dat gaat ook gebeuren staat er op. Vanaf de camping kun je prachtig fietsen in de omgeving veel bos en heide, je komt er helemaal tot rust. Wij gaan deze zeker onthouden!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een mooie camping met ruime plaatsen, je zit hier midden in het bos, vanuit hier kun je ook prachtig wandelen en mooie fietstochten maken, binnen een straal van 3 km zit je in Arnhem. Ook zeer vriendelijke beheerders, voor ons een plek om terug te komen 👍👍

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Afgelopen weekend weer op camperpark Dommerholt gestaan, het blijft voor ons een heerlijke plek om komen, elk jaar wel een keer (hopen dat nog vaak te doen) 😀 Het was deze keer weer extra gezellig er was op zaterdagavond een kampvuuravond, zo leuk samen met alle gasten om het vuur met een hapje en een drankje 🍱🍷🍻 Het sanitair is keurig en schoon! Wilbert en Erna doen alles voor de gasten 👌ga zo door 👍 Groetjes van ons 🙋‍♀️🙋‍♂️

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie camping met een mooi toiletgebouw en superschoon allemaal. Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Het is een mooie omgeving om te fietsen, en Thea is erg gastvrij. Wij hebben genoten.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Leuke camperplaats in wording, maar je kunt er nu al goed staan. Frans is druk bezig om er wat moois van te maken. Er was een toilet geen douche, maar het echte toiletgebouw moet nog gemaakt worden, maar als je zelfvoorzienend bent kun je er nu best terrecht. lekker dicht bij het centrum van Assen. Hij staat bij ons op het lijstje en we komen er zeker een keer weer. Frans heel veel succes en zeker tot ziens!

Een heerlijke camperplaats, we kregen bij aankomst 2 verse eitjes, wat een warm welkom, en op zondag was het warm en kregen alle camperaars een ijsje 👍 hoe leuk en lekker is dat, sanitair is schoon maar wat ik gehoord heb willen ze het veranderen dan wordt het nog mooier Wij hebben heerlijk gefietst vanaf de CP en wij komen zeker een terug, top plekkie 👍👍👍

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Heerlijk camperpark wij komen hier al vanaf de opening in 2021, het voelt altijd fijn om daar te staan, vriendelijke eigenaars en goed schoon sanitair, en natuurlijk heerlijk ijs in de ijssalon naast de CP, we hopen er nog vaak terug te komen!

wat een mooie CP met supermooi en schoon sanitair, dit is een plek om terug te komen, ook de omgeving is leuk, zeker als je fietsen mee hebt! wij komen er zeker nog eens weer.

leuke camping met ruime plaatsen, allemaal met vrij uitzicht, mooi sanitair aanwezig. met vriendelijke beheerders!

leuke kleine camping met prachtig sanitair, je kan vanuit de camping heerlijk fietsen, heel vriendelijke eigenaar die gezellig een praatje komt doen, top plek

mooie camperplaats vlakbij de ijsboerderij 😋 en het mooie plaatsje Borculo waar je heen kan lopen of fietsen, de omgeving is ook mooi zeker om te fietsen. het zijn mooie ruime plaatsen en goed sanitair, zeker een plek om terug te komen👍wij komen er al vanaf de opening elk jaar, het hoort bij onze vakanties🤫😆 Wilbert en Erna succes met de CP

heerlijke camping aan de Waal waar we al jaren komen, heerlijk en gezellig, prachtig sanitair, alles spik en span,met hele vriendelijke en hardwerkende eigenaars, Roger en Anciëlla ga zo door en we hopen elkaar volgend jaar weer te zien en te spreken 👍👋👋

heerlijke camping, wij komen er al jaren,alles ziet er top uit, zeker 5***** waard! het is altijd gezellig bij Look en Miranda, komen er zeker terug, succes samen 👍👍

Voor de 3de keer op dit mooi aangelegde camperpark, zo zouden er meer moeten zijn. Superschoon sanitair en ruime plaatsen, het ligt naast de ijsboerderij🍦 heerlijk. Vanaf het park kan je prachtige fietstochten maken en ook heerlijk wandelen. Het is een plek waar wij zeker terug komen 👍 Wilbert & Erna succes !

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie camperplaats, goed toiletgebouw ,toen we aankwamen waren er maar 3 campers maar later waren er ong 20 campers,dan is het jammer dat er maar 1 kant van het toiletgebouw open is, was fijner dat ze beide open waren, want s’morgens was het druk bij de wasbak, ook jammer dat er voor de mannen geen urinoir was. Want als je op de site verteld dat er een verwarmd toiletgebouw is met gescheiden ruimte ga je er vanuit dat dat er is in de meivakantie

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtig verzorgde camperplaats, dichtbij Orvelte en je kan vanaf hier mooie fietstochten maken!

prachtige camperplaats, net nieuwe maar superschoon en mooie ruime plekken👍 je kunt er ook heerlijke ijsjes eten !

Prachige CP alles nog vrij nieuw, super schoon en ruim verwarmd sanitairgebouw, en zeer vriendelijke eigenaren, we komen hier zeker nog eens terug! Mooi fietsgebied, je bent zo in Holten en op de Holterberg.

Mooie camperplaats, lekker ruim, goed sanitair maar wel koud ondanks dat er een kachel in zat. mooi gebied om te fietsen en te wandelen!

Wat een mooie kleine camping, en zo’n vriendelijke beheerder, sanitair superschoon, we hebben er heerlijke dagen gehad en vanaf de camping mooie routes gefietst, we komen zeker nog eens terug!

Mooie Camperplek, alle voorzieningen aanwezig, vanuit daar kan je mooie fietstochten maken. vriendelijke beheerders, we komen zeker nog eens terug👍

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

mooie camping met camperplaats, omdat de camperplaats vol was stonden wij op de camping, mooie ruime plekken en mooi sanitair, vriendelijke eigenaren. Het is ook een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, wij komen zeker nog eens terug.

Mooie Camperplek, ruime plaatsen op het grote grasveld, vriendelijke eigenaren, douche en toilet aanwezig en dat is superschoon! Je kunt hele mooie fietstochten maken vanaf de CP, Wij komen hier zeker nog eens weer.

Mooi svr camping midden in een bosrijke omgeving, de camping is heel ruim opgezet met zeer schoon sanitair, 2 gebouwtjes met douche en toilet en nu goed geregeld ivm Corona! De eigenaresse was erg vriendelijk en had ook tijd voor een praatje, je kunt er heerlijke fietstochten maken zelfs naar radio Kootwijk,kortom een prima plek waar wij zeker nog eens terug komen.

Prachtige Camperplek met mooie verharde plaatsen en een stukje gras ernaast, zeer schoon sanitair, vriendelijke eigenaresse. Het is vlakbij Urk en Schokland, heerlijk om daar heen te fietsen.

Sitecode: 92024

Leuke camping aan/bij de Lek, nieuwe eigenaren zijn nog druk bezig om de camping te herinrichten, hebben in korte tijd al veel gedaan, zijn heel vriendelijk en staan klaar als je vragen hebt. Sanitair was gedeeltelijk open (ivm Corona)maar zeer schoon, wij komen zeker nog een terug!

Leuke rustige camping met vriendelijke eigenaren, sanitair super schoon, komen hier zeker een keer terug

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Leuke camperplaats, waren hier in mei, dus toiletgebouw was gesloten, wel water en chemisch toilet kunnen legen. Maar als het “normaal” was geweest en het zou vol zijn, is er te weinig sanitair.

Afgelopen weekend hier 3 nachten gestaan, het is een mooie,kleine camping, met super ***** sanitair leuke, vriendelijke gastheer Rudolf, die alles doet om het de gasten naar de zin te maken. Je kunt vanaf de camping mooie fietstochten maken naar Franeker,Harlingen of Bolsward. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Mooie camperplek aan de Moezel, mooi schoon sanitair, leuke plek om fietstochtjes te maken langs de Moezel, we komen er zeker nog eens weer!

Mooie camping met ruime plaatsen, goed sanitair (niet gescheiden, man/vrouw) je kunt hier geweldige fietstochten maken,het is een prachtige omgeving!

Mooie overnachtingsplek hebben hier 2 nachten gestaan. Er kan gebruik gemaakt worden van het sanitair van de camping ernaast.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We waren hier een paar dagen na Hemelvaart, mooie camperplaats, klein maar schoon sanitairgebouwtje, met 3 wc's, 2 wastafels, 2 douches, en alles keurig schoon!! Eigenaars doen er alles aan, om het netjes te houden en komen af en toe een praatje maken. Ze gaan het allemaal nog mooier maken en we komen hier zeker terug als alles klaar is.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier al vele keren geweest, nu voor de eerste keer op de camperplek, mooie plek waar je toch uitzicht hebt op de Waal. Je kunt gebruik maken van het toiletgebouw op de camping. Roger en Anciëlla doen alles om het de gasten naar de zin te maken, kortom een geweldige plek 👍👍👍

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

leuke camperplek, vlakbij Franeker. wc en douche zijn netjes, mooie plek om een weekend te staan als je Franeker wilt verkennen, ook Harlingen is op de fiets geen probleem! Wij komen hier zeker nog eens weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi CP je staat wel vlakbij de weg,waar het best druk is en veel te hard wordt gereden, dus veel lawaai van het verkeer, (vooral s’nachts) verder mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, sanitair netjes maar klein (douche en wc in 1)

Op 27 juni 2018 hier water kunnen lozen en schoon water kunnen tappen. Prima serviceplaats.

We hebben hier één nacht gestaan op doorreis naar de Noordpool. We hadden een mooie plek met uitzicht op de rivier. Prijs voor plaats met elektra is hoog. Voorzieningen zijn ok.

Mooie camperplekken aan het water. Afgebakende plaatsen. Voorzieningen kunnen nog worden verbeterd. Water tanken kan nu nog alleen aan overkant van de weg. Afvoer vuilwater kan in put in de weg.

Nette camping, douches en toilet iets verouderd maar wel schoon. Geen mogelijkheid om vuil water in put te storten. Wifi gratis, alleen bij receptie.

Locatie bij jachthaven was prima. Voorzieningen slecht. Geen douche en toilet meer aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ook dit jaar weer een week op camping Waalstrand gestaan, we komen hier al jaren en blijven genieten van het water, de camping en alles wat er in de omgeving te doen is, je kunt vanaf de camping prachtige (knooppunt) fietstochten maken! Roger en Anciëlla zijn zeer vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken👍 ook 6 mooie camperplekken.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Hier afgelopen weekend gestaan, deze campercamping is met recht een dikke 10 waard, schoon en luxe sanitaire en hele vriendelijke eigenaars.