@Westerinkjes
Bij aankomst mag je plekje zoeken, dames van de receptie kwamen eind van de dag. Schoon sanitair, heerlijke douches voor 1 euro. Op loop afstand van de vuurtoren en kerk van Santa Maria di Leuca en ook van de zee. Leuk centrum met veel eettentjes
Goede plek met eenvoudig schoon sanitair, heerlijk zwemmen in het zwembad. De drukke weg erlangs in de avond en nacht geen last van gehad. Aardige eigenaar met vertaal app kom je ver.
Mooie plekken met schaduw direct aan zee met zandstrand. Op de camping is een bar voor koffie, broodjes of cocktails. Sanitair is eenvoudig en schoon. Eigenaar is heel vriendelijk, doet zijn best met Engels en vertaal app.
Het is een paradijs zoals we staan met de camper met uitzicht op zee. Toch 4 sterren omdat het sanitair wel aan verbetering toe is met wat meer douches. Los van dat is het echt prachtig hier!
Prachtig wat een plek en meteen aan de voet van de Stelvio, echt mooi uitzicht op eeuwige sneeuw. Het sanitair is eenvoudig, verder alles goed en schoon.
Een geweldige plek, wel een behoorlijke klim om er te komen en weer weg te gaan. Dat is echt de moeite waard, je krijgt een plek, daarna kan jezelf kijken of het goed is. Wij hadden een prachtige plek aan de kust. Je kunt zo de zee of het zwembad in.
Handig incheck, je rijd bij de P naar binnen dan scant apparaat je tijd en nummerbord. Dan zoek je een plek en voor 24 uur is het 170kuna. je betaald bij het verlaten van het terrein. Het is incl stroom zonnige plek met schaduw van de bomen. Klei stukje lopen naar de zee en een restaurant.
Een mooie plek met inderdaad een klein zwembad, vriendelijke beheerder en schoon sanitair. De diepvriespizza komt uit de oven en was heerlijk. Gezellig sfeer en rustige nacht. Echt een aanrader voor 40 euro per nacht.
Leuke camping, zoek een plekje als je aankomt en dan betalen bij receptie. Sanitair is goed en schoon, stroom inbegrepen. Heerlijk rustig en op 50m afstand lopen kun je zo de Soca rivier in.
Goede plek met stroom en inderdaad na een dat we heerlijk forel hadden gegeten hoef je alleen paar euro voor stroom te betalen. Vriendelijke eigenaar en rustige plek