@Weymiens
Vreselijk druk en op elkaar gepakt.
Sanitair is écht heel schoon maar waarschijnlijk kwam dat mede door de dreigbrieven die overal hangen. Restaurant heeft een uitgebreide kaart maar daarvan serveren ze enkel de pizza's. Plekken klein met weinig schaduw. Eigenaresse zou erg vriendelijk zijn maar daar hebben wij weinig van gemerkt. We mochten om kwart voor vijf s middags niet meer uitchecken voor morgen want de kas was al gesloten. Terwijl we (gepast) contant betaalden (hun wens).
Wij hebben het hier 1 nacht volgehouden met de kinderen. Wat een afschuwelijk drukke camper met mini plekken. De drukke weg was de gehele nacht en dag te horen & ruiken. En wat was het sanitair vies. Het bijbehorende restaurant is ook geen aanrader wat ons betreft. We waren blij weer te vertrekken..
Asfalt parking. Mooi wandelen in de omgeving en super toffe MTB tracks. Een aanrader zijn de naastgelegen terrasjes aan de skilift. Wat een fantastische sfeer zo in de zomer. En heerlijk gegeten.
Reuze leuke camping voor de kinderen (jong én tieners). Het animatieteam doet echt z'n best. De eigenaars zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De camping ligt wel wat afgelegen voor ons camperaars. Dus daar kun je van tevoren op inspelen. Wij stonden aan de kant met zeer weinig schaduw dus de meegebrachte tarp was erg fijn. Het sanitair zou echter wel 2x per dag schoongemaakt mogen worden ipv van 1x. Dit was in het hoogseizoen wat te weinig.
Wauw wat een heerlijke plaats om te stoppen. Prachtig pand met schoon en mooi sanitair. Vriendelijke eigenaar, zwemmen in de nabij gelegen rivier en een voetbaldoeltje voor de kinderen.
Prima plaats voor een paar nachtjes. Plekken afgescheiden door hagen waardoor je privacy hebt. Ontzettend vriendelijk zijn we ontvangen door de dame die de camping beheerd. Deze kleine camera heeft zelfs een meertje en tennisbaan. Prachtige wandelroutes in de directe omgeving.