@White-Magic
- 2018
- Dethleffs Magic White Edition
- 2010
Een geweldige, relaxte plek met zeer vriendelijke gastheren. De toiletten zijn erg schoon en goed onderhouden. Een klein restaurant en een biologische zelfbedieningswinkel laten niets te wensen over. Ondanks de nabijgelegen dam is het 's nachts absoluut stil, dus je slaapt heerlijk. SHA is gemakkelijk te bereiken met de fiets langs de rivier de Kocher. Het stadje zelf is een lust voor het oog. Het kasteel Comburg torent hoog boven de camping uit en is zeker een bezoek waard. We komen graag terug.
De camping is absoluut top. Zeer goed onderhouden, prachtig aangelegd en gelegen vlakbij het stadje Ellwangen, dat gemakkelijk te voet bereikbaar is. De toiletten zijn praktisch ingericht en absoluut schoon. Met de automatische self-check-in via internet of bij de automaat voor de receptie is het absoluut state-of-the-art. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik moet de hondenspeelplaats niet vergeten, die is echt fantastisch. We komen graag terug. Dank u wel.
Een hele fijne plek voor echte kampeerders, niet te veel hutten en huurbungalows. Zeer vriendelijk personeel, alle voorzieningen aanwezig, zeer goed onderhouden sanitair, gratis WiFi en vrij rustig ondanks de nabijgelegen snelweg. Met de fiets bent u via fietspaden in ongeveer 40 minuten in Luxemburg-Stad. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het gratis openbaar vervoer, dat direct naast het plein vertrekt.
Schoon grindoppervlak, water en elektriciteit zijn in orde. Goede ligging om Straatsburg te bezoeken. Internet ontvangst zeer slecht, elektriciteit vrij duur
Kleine plaats voor 12€/dag ok, elektriciteit wat duur met 6€/dag, vriendelijke eigenaar. Het ligt direct aan de hoofdweg en naast de Franse APK-keuring, maar de geluidsoverlast is minimaal, dus we kunnen prima slapen. Petit Venice ligt op ongeveer 1,7 km afstand en is met de fiets in 10 minuten te bereiken. Absoluut een aanrader voor een weekendje weg.
Mooie schone plaats, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het is 's nachts lekker rustig ondanks de kerkklokken en een paar tieners op de aangrenzende parkeerplaats. We hebben goed geslapen. Het stadscentrum ligt op loopafstand en heeft veel goede restaurants. Het kasteelpark is het ideale startpunt voor een mooie wandeling.
Geweldige locatie direct aan het meer en het strand. Zeer mooie fietspaden rond het Lac. De plaatsen zijn lekker groot en gescheiden van elkaar. Zeer rustig 's avonds en 's nachts. Er is 's ochtends een broodjesservice. Af en toe viaducten door Mirage-vliegtuigen gedurende de dag. Het personeel is vriendelijk. Helaas zijn de toiletten en douches in zeer slechte staat. Maar dat is bij een camper geen probleem. We komen terug. Hartelijk dank, het was ontspannend.
Gewoon alles perfect op één plek, sanitair is zeer schoon, elektriciteit en water direct op de plaats. Cassette legen met camperclean voor €2. Als je op de parkeerplaats staat kun je ook een gereduceerde toegangsprijs voor het Technik Museum kopen. Speyer is op loopafstand en de beste restaurants bevinden zich in de directe omgeving. Klein minpuntje, de straat achter het plein is 's ochtends nogal gehorig. U kunt het beste bij de ingang parkeren.
Rustige plek, alle beschikbare servicemogelijkheden, vertrekpunt voor lessen om de Städtles te bezoeken en voor wandelingen in de omgeving
10 minuten lopen naar de stad waar u tal van restaurants zult vinden. Ook niet ver naar verschillende winkels. Nabijgelegen weg met druk verkeer maar 's nachts blijft binnen de perken. Ideaal voor een stadstour in het weekend. Kost 8,5 de nacht voor 2 personen 50 cent de kWh.