@WiCoBo
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
hier 1 nacht gestaan voor€37.40 incl stroom . hadden mooi plekkie aan de waterkant. Rustige camping sanitair oud maar schoon op de fiets naar Beilstein 2.4 km
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Deze camping is niet meer van deze tijd. En als je belt voor 1 overnachten kan dat. En als je er bent zeggen ze nee kan niet. Alleen als je €10 meer betaald word dus 42 zonder stroom reden mensen die er 1 nacht staan maken lawaai stelen de wc rollen mee en maken als vies zo werd ons vertelt. Ik sluit mij aan bij alle andere reviews Wij zijn doorgereden. Naar de camping aan de overkant
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijn plek om te staan om Zell te bezoeken. winkels als lidl en aldi vlak bij
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hier is echt als perfect. alles wat een camperplek moet hebben en zijn. En komt voor mij in aanmerking voor CP van het jaar. toplocatie
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Jammer dat er hier word geschreven dat het toiletgebouw stinkt en slecht wordt schoon gemaakt. Wij stonden hier twee dagen en delen die mening zeker niet Het gebouw ziet er zeer netjes en verzorgd uit . En ja er rijden treinen en er varen schepen. Als je hier last van hebt wat doen je überhaupt aan de Rijn. Bij de receptie was de heer die er zat ook zeer netjes en gaaf ons goede uitleg over als
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prima camping met goed restaurant. En nette sanitair voorzieningen. De Wifi is echt fantastisch. Dit verdient echt een 10. Was het overal maar zo goed. En ja er rijden langs de Rijn treinen. Heb u hier laast van ga dan niet naar de Rijn
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
prima lokatie met mooi uitzicht. helaas wegens ziekte kapitein van het pontje ging deze niet. blijkbaar zijn er niet meer kapiteins.
Juni 2026
alles is al gezegd niets aan toe te voegen. Gewoon Top
Om Andorra te bezoeken prima plek 20 minuten lopen naar historische centrum. Hier bij mannen op palen kunstwerk. lift nemen naar boven links in de hoek Eerste lift 1 verdieping 2 lift 5 verdieping.
Zeer nette camping. sanitair prima.. In restaurant gegeten echt een aanrader. 200 meter van de camping stopt op de parkeerplaats een treintje brengt je voor €1.50 pp naar het centrum. wij namen ook daar de tuk tuk die brengt je echt helemaal naar boven. dat is echt niet te belopen. wij betaalden daarvoor €15 pp.