@WiJa
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
geweldig mooi simpel plekje in een soort tuin bij de kiwi struiken. rustig en eenvoudig maar dat maakt het juist zo bijzonder. En dat voor 12,60 euro incl. stroom voor 2 pers. Niks meer aan veranderen wat ons betreft. Fietstip: bezoek het dorpje Hastingues boven op de berg. Wel een klim maar de moeite waard als je van oude authentieke dorpjes houdt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Camping is van 12.00 tot 15.00 uur gesloten. Jongeman in receptie had er vandaag geen zin in. Camping heeft zijn beste tijd gehad. Zwembadje is ok, douche gaf lauw water. Voor 1 nachtje voor 17 euro met acsi tarief acceptabel.
Mei 2026
Bijzonder aardige locatie op een soort kleinschalig recreatieterrein met speelvoorzieningen voor kinderen en vijver/zwemplas. Het geheel is ruim opgezet en er zijn geen vaste plaatsen. Dit alles midden in de natuur. Toegangsweg is inderdaad onverhard maar ook goed te doen voor campers. Gewoon de gele bordjes volgen en uiteindelijk sta je voor de entree. sanitair is prima. kosten 6 euro per nacht per persoon en 5 euro voor elektriciteit.
Erg vriendelijke gastvrouw die goed Engels spreekt. Op en rond het terrein zijn veel dieren zoals kippen, geiten, paarden, honden, katten. Er is ook een klein zwembadje. Vanaf de camping loop je zo de natuur in. Er is water beschikbaar maar verder heb ik geen sanitaire voorzieningen gezien. Kosten 10 euro per nacht, stroom voor 5 euro extra.
6 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Sitecode: 195489
mooi plekje midden in het centrum. echter best wel klein dus grote campers (>6 meter) lijkt mij wat lastig manoeuvreren. 4 busjes zou net passen. ligt aan het fietspad langs de Saale rivier
Een nieuwe locatie toegevoegd · 5 maanden geleden
Camperplaats Schwarzenbach an der Saale2025
Geweldig fijne rustige plek. Dank voor de gastvrijheid en veel succes met jullie brandweerauto-project. Let op bij aankomst dat je niet te ver doorrijdt op het bospad maar het weggetje linksaf neemt door de ijzeren toegangshekken.
2023
Rustige plek bij boerderij met mooi uitzicht. Bijzonder vriendelijke ontvangst. De landwinkel is elke middag open en verkoopt verse groenten van eigen land, ook zuivel en vlees uit de regio. Op de fiets, deels door het bos, is het 6 km naar groot recreatie/zwemmeer Bussloo.
Wat een mooie en gastvrije camperplaats!