@WiVic
- 2001
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Positief zijn de ruime plaatsen water,afvoer en elektriciteit vlak naast de camper. We stonden op een stukje beton. Toileten’ douches verouderd maar proper. Vlakbij bus halte en kaartje kopen aan de receptie voor €7,25 ( bus, tram, metro 24 u ) Honden niet toegelaten op de bus hebben we gezien. Aan de receptie waren ze vriendelijk. Maar in het winkeltje / bar mogen ze iemand zetten dat kan lachen. Verouderd zwembad maar proper. Aan te raden .
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij wilden reserveren, na paar keer mailen en bellen 2 weken later antwoord en gelukt. We hadden plaats. Veel mensen stonden aan de receptie en konden terug draaien. Volzet. Wel mooi uitzicht. goed voor water te laden en wc te ledigen. we gebruikten onze eigen sanitair. Mooie stad. makkelijk te doen met de fiets . naar camperplaats wel flinke klim maar zeker te doen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We stonden er s'nachts rustig. Overdag meer lawaai omdat de baan er vlak naast 80 km/h word gereden. Water konden we laden, ledigen van wc en afvaltank . Oude wc's en pompsteen aanwezig. Geen vuilbakken aanwezig . Ideaal voor overnachting.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Niet reserveerd en vriendelijke geholpen met een plaats voor ons te zoeken. Correcte prijzen voor 2 nachten en 4 personen. Kleine winkeltjes met bar en pooltafels. Enigste jammere is dat er geen zwembad was.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
ingang rechts naast het restaurant zeer smalle ingang. goed beveiligd. stonden heel rustig. Afvoer, water, vuilbakken aanwezig. geen elektriciteit, wc, douches aanwezig. geen schaduw. je staat op kiezel. plaats voldoende met aanhanger, 13 meter. prijs kwaliteit super in orde. zeker een aanrader.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Zeer ruime plaatsen. Wc kan je ledigen. Water vullen. En elektriciteit ter beschikking. Dit allemaal gratis. 10 min wandelen van centrum.
April 2026
Zeer mooie camping. alles zeer proper en nieuw. vriendelijke mensen. leuk dat je in badjas naar het zwembad en sauna kunt gaan. Keuken, douche enz zeer proper. zeker een aanrader als je Zakopane wil bezoeken . wij gingen met de bus. ongeveer 2.5 euro. En met een kleinere bus vanuit zakopane naar het meer .Wel cach betalen in de kleine bus. Wij betaalde voor 3 man incl zwembad €100 per nacht
We waren op doorreis en vonden het zeer fijn om een gratis camperplaats te vinden om de nacht door te brengen. Het was 's nachts stil. Hou rekening met een kerkklok.
Buiten voor de receptie dien je je aan een automaat in te schrijven vervolgens naar de receptie waar je vriendelijk onthaald wordt. De camping ligt op een hoogte en is oneffen waardoor je blokken nodig hebt. Met de fiets naar Oslo is zeker doenbaar, nadien stevige klim naar de camping. Sanitair is aan vernieuwing toe. Brood halen aan de receptie is bijna onmogelijk, veel te weinig aanwezig en niets geregeld. Ideaal om Oslo te bezoeken.