@Wiba400
Een geweldig mooie plek! Dit is precies hoe ik me een vakantie in Zuid-Zweden voorstel. Als het mooi weer is kun je beter 's avonds komen, want de parkeerplaats is leeg en er staan hier maar één of twee andere campers. Het is echt jammer dat er zoveel kampeerders zijn die hun vuile vaat in het meer afwassen! De weg naar het meer is een beetje smal, maar we hebben het kunnen redden met onze auto van 9 meter.
Echt een geweldig idee om een afvoerplaats voor campers te creëren en dan de stahoogte te beperken tot 3,30 m! 😡 Wij moesten verder rijden met bijna 3.60m.
Echt een fijne plek, sanitair is ok en altijd schoon, er zijn prima plekken aan het water, mooie plekken met uitzicht (bijna allemaal in permanent campergebruik) en gewone plekken die ook best wel leuk zijn. Voor kinderen zijn er twee trampolines en een speeltuin, direct aan het prachtige strand. Het was vervelend dat er geen speelbaar volleybalveld of minigolf was, hoewel dit op de website wordt geadverteerd. Drama voor onze kinderen...
we houden erg van deze plek en hebben het meerdere keren gebruikt bij het passeren of bij kortere bezoeken aan Hannover. Je staat op het platteland en kijkt naar de prachtige Herrenhausen-tuinen, het is 's nachts aangenaam stil en je bent toch heel centraal. En natuurlijk staan we niet vooraan, betalende plaatsen, maar rijden we naar achteren, gratis parkeerplaats!