@Wickel
- 2018
Nette wat oudere camping die goed wordt onderhouden. Sanitair is verouderd, maar zeer schoon. Heel vriendelijk personeel. De camping was vol, maar wij stonden 5 nachten op de Camperplaatsen voor de camping tegen gereduceerd tarief. Daar wel geluid van de weg, maar stoorde ons niet.
Net als de vorige camperaars zijn wij doorgereden naar deze rustige parkeerplaats bij een sportcentrum. Vrij vlakke plaatsen. Vuilnisbak en glascontainer. Bakker op loopafstand op een klein industrieterrein.
Ruime camperplaatsen op veld J. Sanitair is goed en schoon. 2 nachten voor 50,- inclusief stroom, omdat je ook 10,- reserveringskosten betaald. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het Roompot/Landal park. Thermaalbad ernaast is een aanrader. Bij boeking kun je kaarten hiervoor kopen tegen gereduceerd tarief.
Hele fijne camping met ruime plaatsen en veel groen. We komen hier al vele malen. Zeer schone toiletten en douches. Er is een aparte opfris ruimte met wasbakken. 2 afwas plaatsen met goed heet water en zelfs afwasmiddel. Je kunt tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en droger. Makkelijk grijs- en zwart water lozen en nieuw schoon water innemen. Hartelijke eigenaren en moeder.
Leuke Camperplaats midden in het gezellige hart bij de sluizen. Je ziet de boten voorbij gaan. Zeker reserveren, want je kunt niet zomaar op een vrije plek gaan staan. Via de onderstaande link naar de website kun je reserveren op plaatsnummer. Daarna krijg je een bevestiging en de code van de sanitaire voorzieningen, die vrij nieuw zijn. Kosten 350 SEK per nacht. Dit is inclusief douchen, water, wasmachine en droger.
Goede camperplaats bij de oude school in een mooi wandel- en fietsgebied. Er zijn 5 plaatsen beschikbaar. Stroom is inbegrepen bij de prijs van 150 SEK. Super vriendelijke jonge eigenaar die uitleg geeft over het project van renovatie van de oude school en over zijn design studio waar hij mooie producten maakt van gerecycled plastic. Wij zijn 2 nachten gebleven en het was er heerlijk rustig.
Voor de eerste keer hier 4 nachten gestaan. Alles klopt aan deze camperplaats. Goed onderhouden met oog voor details. De sanitaire voorzieningen zijn top en voldoende in aantal. Lekker ijs en zuivel verkrijgbaar. De omliggende dorpen zijn leuk om te bezoeken en het is hier heerlijk fietsen! We komen zeker dit jaar nog eens terug.
Sitecode: 19539
Prima camperplaats met vriendelijke eigenaresse. Plaatsen zijn voldoende groot. Er is ook plek voor grotere campers. Sanitair is basic, maar heel schoon. Makkelijk met de bus naar het mooie Cartagena. Fiets is ook goed te doen. 15,- incl. stroom, water en douche. Wifi werkt goed.
We waren hier voor het eerst en zijn 6 nachten gebleven. Mooie camperplaats met voldoende- en zeer schone voorzieningen. Alles is netjes onderhouden. Ine (vervanger van Loes) geeft goede informatie en is super vriendelijk😀 Vanuit de camperplaats ben je met de fiets zo in Tilburg en de omliggende plaatsen. Wij komen zeker terug! Groetjes Wim en Conny
Mooie rustige CP met hele goede en schone voorzieningen. Supervriendelijke eigenaren, die met je meedenken. We hadden voor 10 nachten geboekt, maar het werden er uiteindelijk 17! Het treinstation is op loop/fietsafstand. De landwinkel heeft hele lekkere en bijzondere producten. Heerlijk om op het terras een wafel met aardbeien te nemen of een boeren lunch. Alles wordt goed verzorgd door vriendelijke medewerkers. we komen zeker nog eens terug!
Leuke nieuwe camperplaats met goede voorzieningen. Aardige eigenaren. Verwarmd sanitairgebouw. Kranen en afvoeren bij de campers. Alles is netjes onderhouden met veel groen. Gezellig een paar schapen, geitjes en kippen. Omgeving Aalsmeer met veel water is erg leuk om te fietsen/wandelen. Goede WiFi voorziening.
Mooie locatie bij boerenbedrijf. Zeer vriendelijke ontvangst. Uitleg over het bedrijf gehad. Heerlijk rustig 3 dagen gestaan aan de vijver. De tamme eend kwam elke dag een stukje brood halen. Faciliteiten zijn minimaal, maar schoon. Gratis stroom en je kunt water halen. Meer heb je niet nodig. Wij komen zeker nog een keer terug!
4 en 5 april hier gestaan en dat is heel goed bevallen. Mooie ruime plaatsen. Vanwege Corona geen sanitaire voorzieningen open. Maar wel de afwasgelegenheid. 1 persoon tegelijk erin werkt prima. Zeer schoon. Er is een apart VVV hokje met allerlei informatie over de streek. Ook is er een leuke lounge. Prima Wifi verbinding. Mooie omgeving om te fietsen. We komen zeker nog eens terug