@Wido
Afgelopen weekend festival oeverloos bezocht en op de Heicohoeve met de camper gestaan. Super lokatie met alles erop en eraan. Sanitair prima in orde en we hebben ook van de ontbijt service gebruik gemaakt. Smakelijk gegeten en heerlijk geslapen. We komen zeker terug!!
Fijn dat dit soort plekken nog bestaat. Gratis, veilig en beschut staan , behalve dan stroom. Maar 60cent voor een Kwh ,je hoort mij niet klagen..
Een camperplek zoals een moderne camperplek hoort te zijn. Betaalbaar en schone, nette en gedegen voorzieningen. Heerlijk vertoefd.
Kleine camping dicht bij de zee met voornamelijk Italiaanse gasten. Twee nachten gestaan. Geweldig nostalgische en schone toilet voorzieningen
Super mooie plek. 30euro voor de nacht incl broodjes :-). Schone toiletten en douches. Douchen 1 euro per 2 minuten. Wel scherp geprijsd dus. Rustige omgeving, vriendelijke ontvangst. Heerlijk geslapen.
Super mooi plekje op loop/fiets afstand van het historisch centrum. Wel druk, we hadden geluk dat we er konden staan. Rustig gelegen, 15 euro per 24uur, stroom 0.50 per Kwh. Prima prijs kwaliteit zo dicht bij Unesco werelderfgoed.
Super plekje dit. Rustig veel natuurschoon om je heen en gebruik toilet restaurant tot 22uur. 8euro incl. stroom. 20 minutjes fietsen naar t centrum. We zijn 2 nachten gebleven en komen zeker terug
Erg mooi plek op loopafstand van het centrum.
Top locatie, gratis, stroom verkrijgbaar voor €1,- per kwh en een openbaar toilet indien nodig. Daarbij mooi uitzocht over de Wese
Verrassend leuk plekje zonder voorzieningen maar voor één nacht prima. Mooie fietsroute richting het meer en aangrenzende dorp.
Mooie plek. €15,- zonder stroom. Verdere kosten zijn douchen en toilet. Bon van toilet geeft korting bij de bistro.
Geen voorzieningen maar dichtbij een groot winkelcentrum en een zeer rustige plek. Super verblijf voor op doorreis.
Top plek.Heerlijk rustig. Lekker zwemmen in de thermen.Super aardig personeel daar. En voor 3 euro stroom mocht je dat willen.
Prachtig gelegen aan 't meer. 24uur parkeren voor 4 euro. Geen voorzieningen maar voor één nachtje prima.
Top plek . Alleraardigste eigenaren. Douche en toilet aanwezig geen schoon/vuilwater en geen stroom. Wel heerlijk rustig. Aanrader! prijs €10,-
Prima plek. heerlijk rustig.1 nacht gestaan. 9euro plus toeristenbelasting. Het dorp is echter vergane glorie en behoorlijk uitgestorven op de snitzelkoning na.
Dit is een super plekje. Slechts 10 minuten van Luik. geweldige gastheer/vrouw die speciaal plek voor ons vrij maakten. Tip: Mail even voordien.
Wat een leuk plekje. Zeer vriendelijke mensen. Water en stroom aanwezig . Zeer rustig en geparkeerd naast een prachtige boomgaard. Top dus...
Wat een aanfluiting. We werden verwelkomd door de eigenaar die op mijn vraag. parlez vous angles antwoorde dat we gewoon in Frankrijk zijn. Hij weigerde zich ook verder verstaanbaar te maken. Daar ik voordien had gereserveerd toch maar op de camping gaan staan. Sanitair hopeloos verouderd en weinig douches en toiletten. Een dag eerder dan gepland met gierende bandjes vertrokken. Orange en omgeving is overigens prachtig.
Geweldige camping. Hartelijke ontvangst en prima sanitaire. Aanrader om een paar dagen te verblijven.
Prima camping met al het moois op rij afstand. Sanitair schoon en water en stroom op alle plekken.