@WiebKingma
we hebben hier prima overnacht met ochtend zwemmen in het meer! helaas is het bezoekerscentrum definitief gesloten . geen voorzieningen en info dus!
januari 2025 we voelden ons helemaal thuis bij Dirk en Karin. Wat een bijzonder gastvrije mensen die perfect aansluiten bij wat we prettig vonden en tegelijk helemaal zichzelf blijven! Heel bijzonder dat ze hun mooie plek willen delen met andere naturisten. we hadden een heerlijke tijd bij jullie 💖. Wieb (zwemmer) en Ingrid (lezer) en fietser, meditatie en wandelaars 👣🏊♂️🚵🏻♂️📖🧘🏼♂️
met dank aan Jacques vonden we dit prachtige terrein makkelijk over een goede, wel smalle, weg. prachtig als je van natuur, stilte en het donker houdt. mooi wandelen en fietsen als je van wat avontuur en oude Romeinse paadjes houdt. Paula en Nuno zijn vriendelijke, rustige eigenaren die klaar staan voor je als het nodig is! Obrigada.
prima plek. wij vonden het fijn dat er camperaars van allerlei leeftijden en nationaliteiten stonden. open vriendelijke sfeer. mooi wandelen en fietsen in de omgeving en daarna heerlijk op een strand(je) genieten van de zee, zon en wind en de vele surfers! wel reserveren via de site want het is vrijwel alle dagen vol. wij komen terug! hasta luego
2022
rustig, grote plaatsen, sanitair op terrein oud en schoon, in verbouwde abdij sanitair prima! vriendelijke ontvangst. heerlijk gefietst naar le Treport over prachtig fietspad. heel erg de moeite waard. €15,00 pn